مهدى متشكر![]()
سلام
بازيهاي استراتژيك رو هم ميشه هك كرد اگه ميشه آموزشش رو بگذار![]()
كسي هست بدونه چي جوري ميشه fifa manager رو هك كرد و پول باشگاه رو زياد كرد؟
بیشتر بازی های جدید از آدرسهای متغییر استفاده میکنند به این صورت که با هر بار خروج یا رفتن به مرحله بعد(کم)
تغییر میکنند
اول یه برنامه هک رم مثل ArtMoney از همین تاپیک دانلود می کنی و نصب میکنی و اجرا می کنی.
بعد بازی رو اجرا می کنی.
بعد اگه از ArtMoney استفاده می کنی کلید های Ctrl+F12 رو میزنی می تونی از Alt+Tab استفاده کنی و بر میگردی به Art money.
دکمه Search رو میزنی و مقدار پول فعلی رو وارد می کنی یادت باشه که از لیست process باید بازی رو انتخاب کنی. ok رو فشار می دی و صبر می کنی دوباره با Alt+tab بر می گردی به بازی و کاری می کنی که پولت نغییر کنه (مثلا یه بازیکن آشغالی بخر).
دوباره میای رو Artmoney و دکمه اسمش رو نبر رو می زنی کنار همون قبلیست و پول جدید رو وارد می کنی و Ok می کنی این کار رو تکرار می کنی تا 1 یا دو تا آدرس بمونه بعد دکمه فلش سبز رو می زنی و آدرسهای منتقل شده به سمت راست رو فریز می کنی.(می تونی مقدارشون رو هم عوض کنی)
و در آخر به بازی برمی گردی و ستارگان جهان رو می خری و حال می کنی.
می دونم آموزش اینها رو همین تاپیک هست ولی اولا باید دانلودش کرد دوما اون آموزشا خوبن ولی یکم سخت هستند منم دیدم یه آموزش به زبان ساده وجود نداره گفتم بنویسم.با عرض ارادت خدمت اساتید این زمینه.
بابا ايول
تقديم به تو باد
چه جوری میشه ویدوهای gta5رو نگاه کرد*** پسوندش چیه
آقا من چه جوری با T-Search خون بازی IGI 1 هک کنم لطفا بگید راستی من تازه عضو شدم فعلا بای.
خسته نباشید باهم دیگه تایپیک رو ادامه میدیم تا خسته شیم!!
خودت کرکش کن؛ راهنما کرک کردن:باید دانلود شه...
خیلی جالبه چشاتون اینجوری میشه!!(البته از خودمه
)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته من 7,8 تا نرم افزار دیگه کرک کردم اونم با نوت پد که هر وقت؛وقتش شد در باره اون ها هم صحبت می کنم...
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)