خوب ممنون از همگي فعلا پس دو مدل مونده كه مدل كرايتيو ويديو هم پخش ميكنه ولي cowon نه!
از نظر قيافه كه
بدون شك u5 بهتره!
از نظر صدا هم كه دوستان ميگن cowon بهتر از كرايتيو هستش؟!
خوب حالا يه سوال!
قيمتاشون چجوري هستش؟
خوب ممنون از همگي فعلا پس دو مدل مونده كه مدل كرايتيو ويديو هم پخش ميكنه ولي cowon نه!
از نظر قيافه كه
بدون شك u5 بهتره!
از نظر صدا هم كه دوستان ميگن cowon بهتر از كرايتيو هستش؟!
خوب حالا يه سوال!
قيمتاشون چجوري هستش؟
البته این نظر شماست و من حرفی درش ندارم ، اما خدا خیرت بده در تاپیک دیگه گفته بودم :
والا قیافه که بحث سلیقه وذائقه شخصیه ... مثل من خودم zvp رو بیشتر خوشم میاد ، حالا یکی ممکنه اصلا متنفر باشه از ریختش ! ... بنابراین "بدون شک" خیلی واژه مناسبی نیست ...
در مورد صدا ، zvp جزو خوش صداترین کارای کریتیوه و با اینکه معمولا کارای cowon رو برتر می دونم از نظر کیفیت صدا ، اما اینجا zvp رو دارای صدای بهتری می دونم ... بنابراین درسته که "بطورکلی" میشه دو brand رو با هم مقایسه کرد در مورد این پارامتر ، اما اگه بحث مقایسه این دو مدل باشه من نظرم روی zvp هستش ...
قیمتشون هم فکر کنم در هر رده حافظه باید 15-20 تومن تفاوت داشته باشه : 2 گیگ و 4 گیگ u5 به ترتیب 90 و 100 باید باشه و 2 گیگ و 4 گیگ zvp به ترتیب 70 و 90 تومن
من فکر چیزی برای عوض مردن ایفونش نباشه
اون 28 دلاری هم که میگی قیمت خامه این دستگاه هست فکر کردی دستگاه های دیگه چه قیمتی در میاد اصلا نباید از روی این چیزا قیمت رو داد هزار تا کاره دیگه برای این دستگاه شده
سلام.
من امروز IC Recorder سونی مدل Ux71 رو خریدم.
خیلی راضیم.
قیمت 134000
![]()
سلام دوستان ببخشید یکی از دوستانم که گفتم فقط دنبال یه ام پی تیری میگرده فقط برای صدا یعنی هیچی نمیخواد جز صوتی ...
گفت میخوام شافل بگیرم حالا غیر از شافل چی رو بهش پیشنهاد میکنید ؟
ممنون
مبارکه رفیق ...
چقدر می خواد هزینه کنه؟ .. کارای creative ... اگه هم یه چیز ریزه مثل همون شافل می خواد زن استون پلاس کریتیو و سانسا کلیپ ..
اگه زیر 100 میخواد هزینه کنه که creative بهتره. حول و حوش 100 هم Cowon U5 هست.
سیمور جان ما مخلصیم. mokh less
موفق باشی
ببخشید لینک این هست ایا این با ایپاد شافل نسل 3 کار میکنه این تبدیل کننده هدفون + کنترل !!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی یه چیزی کسی صدای san disk هارو شنیده اون ها چطوری هستند چند دسیبل هستند ؟
راستی کریتیو نمیخواد اون دسته از پلیر هاشو که فقط مخصوص صدا هست رو اپدیت بکنه ؟ چند دسیبل هستند ؟
ممنون .... .... ... .... .... ... .. .... ... ... ... ... ... .. .. . ... ... .... .. . .... ... .... ... .... ... ... .... ... .... ... .. .. .... ... .. . ... . . . .... ... . ... .. ... .. .... .. ... ..
Last edited by a.z.p.z; 23-07-2009 at 18:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)