تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 394 اولاول ... 175763646566676869707177117167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

خوب ممنون از همگي فعلا پس دو مدل مونده كه مدل كرايتيو ويديو هم پخش ميكنه ولي cowon نه!
    از نظر قيافه كه

بدون شك u5 بهتره!
    از نظر صدا هم كه دوستان ميگن cowon بهتر از كرايتيو هستش؟!
    خوب حالا يه سوال!
    قيمتاشون چجوري هستش؟

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

قید iriver سیلیکس 2 هم بزن چون صداش یه نظر من راضی کننده نیست چون خودم e100 دارم تو راهه دانشگاه که صداشو تا ته زیاد میکنم بازم صدای محیط رو حس میکنم تازه با ایرفونه ep630
    البته این نظر شماست و من حرفی درش ندارم ، اما خدا خیرت بده در تاپیک دیگه گفته بودم :
    e100 جزو مدلهای اصلی iriver نبود ...نه اینکه بد باشه ها ... فقط می خوام بگم از روی اون نمیشه در مورد خانواده اش نظر داد

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوب ممنون از همگي فعلا پس دو مدل مونده كه مدل كرايتيو ويديو هم پخش ميكنه ولي cowon نه!
    از نظر قيافه كه

بدون شك u5 بهتره!
    از نظر صدا هم كه دوستان ميگن cowon بهتر از كرايتيو هستش؟!
    خوب حالا يه سوال!
    قيمتاشون چجوري هستش؟
    والا قیافه که بحث سلیقه وذائقه شخصیه ... مثل من خودم zvp رو بیشتر خوشم میاد ، حالا یکی ممکنه اصلا متنفر باشه از ریختش ! ... بنابراین "بدون شک" خیلی واژه مناسبی نیست ...

در مورد صدا ، zvp جزو خوش صداترین کارای کریتیوه و با اینکه معمولا کارای cowon رو برتر می دونم از نظر کیفیت صدا ، اما اینجا zvp رو دارای صدای بهتری می دونم ... بنابراین درسته که "بطورکلی" میشه دو brand رو با هم مقایسه کرد در مورد این پارامتر ، اما اگه بحث مقایسه این دو مدل باشه من نظرم روی zvp هستش ...

قیمتشون هم فکر کنم در هر رده حافظه باید 15-20 تومن تفاوت داشته باشه : 2 گیگ و 4 گیگ u5 به ترتیب 90 و 100 باید باشه و 2 گیگ و 4 گیگ zvp به ترتیب 70 و 90 تومن

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوب خوب خوب !!!
    من امروز اصلا شانس دارما !!! یه بنده خدایی شافل داشت نسل سوم تو یه پارکی رفتم بهش گفتم فلان و فلان و داد بهم تا باهاش کار کنم همین 1 ساعت پیش بود حدودا !!!
    والا من صداش رو گوش کردم همچین بد نبود و بنظر من عین همه ایپاد ها بود یعنی مثل تاچ و کلاسیک و ... بود و هیچ مشکلی توی این قضیه نداشت ........
    اما بنظر من اصلا خوب چیش کلاس داره که ایپادتاچ که بیشتر کلاس داره تا یه چیزی که فقط 10گرم وزن داره و ....
    اما محمد جان همچین اشانتیون هم نیست بنظر من دلیل نمیشه که همه ام پی 3 یا ام پی4 پلیر ها باید حتما ال سی دی و فیلم و عکس رو ساپورت بکنند و .... خوب یعنی ام پی تیری پلیری رو فقط مخصوص موسیقی و پادکست و ... ساختن مشکلی داره؟ نداره (شما نگفتی مشکلی داره)

منی که امروز باهاش کار کردم بنظرم سری شافل برای کسانی هست که فقط و فقط میخوان موسیقی گوش بدن و ... یعنی برای این کار درست شده !!!
    ................................
    بنظر من هم تنها مشکلش همین داستان هدفون هست که بنظر من حتما یه وسیله جانبی براش درست میکنن چون میتونید ببینید که چه چیزهایی برای این ایپاد ها درست میکنن !!!
    یه چیز دیگه فقط این هدفون هایی که رو خودشون تنظیمات کنترل و ... داره که روش کار نمیکنه دیگه درسته ؟
    ..............
    بهترین وصیله میدونید چیه ؟ یه کابل که یه سرش میخوره به جک ایپاد و اون یکی سرش یه سوراخ داشته باشه برای 3.5 میلیمتری که یه هدفون بهش بخوره به همین سادگی البته روی این کابل هم دکمه تنظیم بذارن ً !!! خیلی کار ساده و راحتی هست این شرکت ها حتما همچین جیزی رو میسازند فکر کنم .......
    ..........
    تازه قضیه این داستان کنترل و ... جالبش اینه تو نسل 1 و 2 بود ولی تو 3 نیست ولی خوب کوچیکترین پلیر دنیا هست با وزن 10.7 گرم !!! تازه خرج درست کردنش برای اپل 28 دلار شده یعنی هر عدد !!!
    من فکر چیزی برای عوض مردن ایفونش نباشه
    اون 28 دلاری هم که میگی قیمت خامه این دستگاه هست فکر کردی دستگاه های دیگه چه قیمتی در میاد اصلا نباید از روی این چیزا قیمت رو داد هزار تا کاره دیگه برای این دستگاه شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام.
    من امروز IC Recorder سونی مدل Ux71 رو خریدم.
    خیلی راضیم.
    قیمت 134000

6. این کاربر از muhammadinfo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید یکی از دوستانم که گفتم فقط دنبال یه ام پی تیری میگرده فقط برای صدا یعنی هیچی نمیخواد جز صوتی ...
    گفت میخوام شافل بگیرم حالا غیر از شافل چی رو بهش پیشنهاد میکنید ؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.
    من امروز IC Recorder سونی مدل Ux71 رو خریدم.
    خیلی راضیم.
    قیمت 134000
    مبارکه رفیق ...
    سلام دوستان ببخشید یکی از دوستانم که گفتم فقط دنبال یه ام پی تیری میگرده فقط برای صدا یعنی هیچی نمیخواد جز صوتی ...
    ممنون
    چقدر می خواد هزینه کنه؟ .. کارای creative ... اگه هم یه چیز ریزه مثل همون شافل می خواد زن استون پلاس کریتیو و سانسا کلیپ ..

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

ممنون
    اگه زیر 100 میخواد هزینه کنه که creative بهتره. حول و حوش 100 هم Cowon U5 هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سیمور جان ما مخلصیم. mokh less
    موفق باشی

11. این کاربر از muhammadinfo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

ببخشید لینک این هست ایا این با ایپاد شافل نسل 3 کار میکنه این تبدیل کننده هدفون + کنترل !!!!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

راستی یه چیزی کسی صدای san disk هارو شنیده اون ها چطوری هستند چند دسیبل هستند ؟
    راستی کریتیو نمیخواد اون دسته از پلیر هاشو که فقط مخصوص صدا هست رو اپدیت بکنه ؟ چند دسیبل هستند ؟
    ممنون .... .... ... .... .... ... .. .... ... ... ... ... ... .. .. . ... ... .... .. . .... ... .... ... .... ... ... .... ... .... ... .. .. .... ... .. . ... . . . .... ... . ... .. ... .. .... .. ... ..
    Last edited by a.z.p.z; 23-07-2009 at 18:31.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •