تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 198 اولاول ... 175763646566676869707177117167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

Leliana هم خیلی حال داد ! مخصوصا بعد از وقتی که او Pet را براش از Ozammar می گیری همش تا آخر بازی باهاشه اسمشم میزاره Schmoopools فکر کنم. Morrigan وقتی عاشق Grey Warden میشه دیگه حاظر نمیشه با هاش وقت بگذرونه .... جالب بود به هر حال به هر حال مادر بچس ! راستی یه مصاحبه 3 صفحه ای IGN در مورد Awakening با یکی ازسازندهای بازی انجام داده نکته هاشو در میارم میزارم.

2. 4 کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad07's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Orumieh

پيش فرض

شما اگر از Lothering پس Leliana و Sten را از دست داده اید. Wynne می تونید هنگام Quest Circle of Magi پیداش کنید. با این سرعتی که شما رسیده بودید به Village of Haven فکر کنم یه چندین ساعتی از Gameplay و خیلی خیلی چیز های دیگرو از دست دادید. همینطور معلومه Circle of Magi هم انجام ندادید ....
    نه Circle of Magi رو انجام دادم فکر کنم sten هم دیدم داخل قفس بود ؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

نه Circle of Magi رو انجام دادم فکر کنم sten هم دیدم داخل قفس بود ؟؟؟؟؟
    دیگه نمی تونی برگردی به Lothering . بله اگر نجاتش ندی و از شهر خارج بشی و Leliana هم توی Tavren بود برش نداشته باشی جفتشونو از دست دادی. اگر Circle of Magi را انجام دادی پس Wynne کو؟ نکنه کشتیش؟؟؟

5. این کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Orumieh

پيش فرض

Circle of Magi همون مرحله یی هست که داخل یه خواب هستی و میتونی به 4 شکل متفاوت تغییر کنی مانند موش ایا این همان مرحله هست من فکر میکنم Circle of Magi همین مرحله هست که اخرش بالای قلعه یه غول رو میکشی !!! درضمن به sten هم چندبار گفتم باهامون بیا اما قبول نکرد و گفت که میخواد همونجا بمونه !!! اونوقت هم خیلی از بازی سرم نمیشد اصلا نمیدونستم قدرتها چیکار میکنند تازه اولین باره از این سبک ها بازی میکنم البته قبلا fallout 3 رو تموم کرده بودم اما این با اون فرق میکنه !!!!! و تازه داره یه چیزایی سرم میشه !
    Last edited by farhad07; 08-01-2010 at 00:11.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

LOL من فکر کنم بازیو از نو شروع کن . Sten که خودش نمیاد بیرون باید آزادش کنی ! کلا این بازی باید با داستان سر کنی و سر در بیاری قضیه چیه در یک کلام زبان خوب می خواد.

8. این کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Orumieh

پيش فرض

یعنی Wynne هم نمیتونم بیارم گروهم ؟؟؟ چون خیلی رفتم جلو و اون مرحله یی که میری تونل یخی برای بدست اوردن urn رو تا اخرش رفتم واقعا سخت بود !! زبانم هم متوسطه !

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

یعنی Wynne هم نمیتونم بیارم گروهم ؟؟؟ چون خیلی رفتم جلو و اون مرحله یی که میری تونل یخی برای بدست اوردن urn رو تا اخرش رفتم واقعا سخت بود !! زبانم هم متوسطه !
    Wynne همون اول Circle of Magi میاد اتوماتیک تو گروهت :

11. این کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Orumieh

پيش فرض

حالا که تو مال من نیست یعنی باید از اول برم تا Wynne هم بیاد ؟؟ یعنی دیگه دنبالش نگردم ؟؟در ضمن ارل هم زنده کردم حالا یه ماموریت جدید بهم داده که نمیدونم چیه باید بگردم پیدا کنم !!
    Last edited by farhad07; 08-01-2010 at 01:17.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

حالا که تو مال من نیست یعنی باید از اول برم تا Wynne هم بیاد ؟؟ یعنی دیگه دنبالش نگردم ؟؟در ضمن ارل هم زنده کردم حالا یه ماموریت جدید بهم داده که نمیدونم چیه باید بگردم پیدا کنم !!
    شما باید ببینید اونا چی می گن . مهم ترین ارکان در این بازی انعطاف پذیری در Dialogue هاست همه این ماموریت ها توی Journal هاتون توضیح داده شده و اینکه تو مکالمات به شما گفته میشه. خیلی واضح.

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

Leliana هم خیلی حال داد ! مخصوصا بعد از وقتی که او Pet را براش از Ozammar می گیری همش تا آخر بازی باهاشه اسمشم میزاره Schmoopools فکر کنم. Morrigan وقتی عاشق Grey Warden میشه دیگه حاظر نمیشه با هاش وقت بگذرونه .... جالب بود به هر حال به هر حال مادر بچس ! راستی یه مصاحبه 3 صفحه ای IGN در مورد Awakening با یکی ازسازندهای بازی انجام داده نکته هاشو در میارم میزارم.
    اين Leliana همش واسم ناز ميكرد نامرد ، 100 هم كرده بودم ولي چون قبلش موريگان پيش دستي كرده بود Leliana از دستم ناراحت بود ! آخر بازي كه موريگان هم رفته بود به Leliana گفتم The Hero Always Gets The Girl ( يا يه همچين جمله اي ) اما بازم گفت به خاطر اعتقاداتم و Chantry و اينا نميشه ! در ضمن من World Explored م 93 درصد بود و مطمئنم تمام قسمت هاي ارزماير رو گشته بودم ولي اين Pet كه ميگي نبود . دقيقا كجاي ارزماير بود ؟!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •