تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 95 اولاول ... 175763646566676869707177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 949

نام تاپيک: ◄◄ تاپیک سوالات و مشکلات مربوط به برنامه AutoPlay Media Studio

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام لطف كنيد دستور بستن يم فولدر يا اكسپلورر را و همچنين دستور تايمر را بگزاريد

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با تشكر از شما
    من خط فرمان شما رو براي پخش فايلي با فرمت swf تغيير دادم ولي مشكل حل نشد .ممنون ميشم راهنمائي كنيد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام. دوست عزیز مسیر برنامه به یه پروسه به نام flashdemo.exe اشاره می کنه. آیا همچین پروسه ای وجود خارجی داره!
    ضمنا اسم فالی شما 10 هست که در قالب عدد نه رشته بهش اشاره شده. فایلتون پسوند نداره؟

3. این کاربر از omid.sarmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان و استادان
    من دارم روی یه پروژه که با برنامه اتوپلی منو استدیو هست کار می کنم چون کار اصلیم گرافیک و فلش هست همه ی کار رو سعی کردم فلش کار کنم و یه سری ویدیو تو بعضی از صفحات هست که با کلیک روی باتن ها پلی می شه . فقط الان مشکلی که هست حجم کارم شده حدوده 4 گیگ و وقتی روی دی وی دی رایت می زنم و تو دی وی دی رام قرارش میدم تا اتوران بالا بیاد حدودا 4 دقیقه طول می کشه تا لود بشه می خوام ببینم از دوستان کسی می تونه بهم پیشنهادی بده تا این مشکلم حل بشه خیلی واجبه ممنون می شم کمکم کنید.

5. این کاربر از ali_farnoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Vb1471's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

5 حل مشکل ریزولوشن Autorun

من Autorunی کامل طراحی کردم که تموم شده.
    در زمان طراحی ریزولوشن مانیتور 1280x1024 بوده.
    اما الان که میخوام نرم افزار به افراد بدم هر کس ریزولوشن مانیتورش فرق میکنه.
    و این اتوران در رزولوشنهای مختلف درست نمایش داده نمیشه (منوها از صفحه اصلی بیرون میرن - انگار غیب شدن).

نرم افزار AutoPlay Menu Studio قابلیت کدنویسی داره و میشه با نوشتن کد مشکل رو حل کرد. اما من وارد نیستم و عجله دارم.
    اگر کسی از دوستان با این نرم افزار کار کرده و میتونه کمک کنهبنده رو راهنمایی کنه .

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان و استادان
    من دارم روی یه پروژه که با برنامه اتوپلی منو استدیو هست کار می کنم چون کار اصلیم گرافیک و فلش هست همه ی کار رو سعی کردم فلش کار کنم و یه سری ویدیو تو بعضی از صفحات هست که با کلیک روی باتن ها پلی می شه . فقط الان مشکلی که هست حجم کارم شده حدوده 4 گیگ و وقتی روی دی وی دی رایت می زنم و تو دی وی دی رام قرارش میدم تا اتوران بالا بیاد حدودا 4 دقیقه طول می کشه تا لود بشه می خوام ببینم از دوستان کسی می تونه بهم پیشنهادی بده تا این مشکلم حل بشه خیلی واجبه ممنون می شم کمکم کنید.
    سلام.
    احتمالا شما از پروژتون در حالت web خروجی گرفتید، در این حالت برنامه اول فایلهای موجود رو تو دایرکتوری تمپ استخراج می کنه و بعد اجرا می کنه. اینکه 4 دقیقه طول می کشه خیلی هم خوبه. ممکنه رو سیستمای دیگه تا 20 دقیقه هم طول بکشه.
    شما بهتره از پروژتون در حالت Hard Drive خروجی بگیرید و بعد با یه برنامه ی دیگه رو DVD رایتشون کنید.
    البته اگه حدس من درست باشه که شما در حالت web/email executable خروجی گرفته باشید.

---------- Post added at 01:58 PM ---------- Previous post was at 01:56 PM ----------

من Autorunی کامل طراحی کردم که تموم شده.
    در زمان طراحی ریزولوشن مانیتور 1280x1024 بوده.
    اما الان که میخوام نرم افزار به افراد بدم هر کس ریزولوشن مانیتورش فرق میکنه.
    و این اتوران در رزولوشنهای مختلف درست نمایش داده نمیشه (منوها از صفحه اصلی بیرون میرن - انگار غیب شدن).

نرم افزار AutoPlay Menu Studio قابلیت کدنویسی داره و میشه با نوشتن کد مشکل رو حل کرد. اما من وارد نیستم و عجله دارم.
    اگر کسی از دوستان با این نرم افزار کار کرده و میتونه کمک کنهبنده رو راهنمایی کنه .
    طراحی Autorun با این ابعاد اصلا معقول نیست.
    شما حداکثر سایزی که باید در نظر بگیرید 800x600 است.
    البته می تونید کاری کنید که آیتمهای موجود در صفحه در حالت تمام صفحه تغییر اندازه و مکان داده و کل صفحه رو پوشش بدند که یه مقدار پیچیدس.

8. این کاربر از omid.sarmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام.
    احتمالا شما از پروژتون در حالت web خروجی گرفتید، در این حالت برنامه اول فایلهای موجود رو تو دایرکتوری تمپ استخراج می کنه و بعد اجرا می کنه. اینکه 4 دقیقه طول می کشه خیلی هم خوبه. ممکنه رو سیستمای دیگه تا 20 دقیقه هم طول بکشه.
    شما بهتره از پروژتون در حالت Hard Drive خروجی بگیرید و بعد با یه برنامه ی دیگه رو DVD رایتشون کنید.
    البته اگه حدس من درست باشه که شما در حالت web/email executable خروجی گرفته باشید. [COLOR="Silver"]

---------- Post added at 01:58 PM ---------- Previous post was at 01:56 PM ----------
    مرسی که ینفر جواب داد ولی داداش گلم من در حالت Hard Drive قرار می دمش . و در قسمت :
    Project>settings>Advanced>
    Memory Management : Maximize Speed
    قرار دادم.
    از روی هارد خیلی راحت و سریع اجرا می شه مشکل اصلی که دارم با رایت هست من حتی رایت رو هم روی پایین ترین سرعت قرار می دم تا مشکلی پیش نیاد...
    والا دیگه فکرم به جایی نمیرسه نمیدونم چیکار کنم!
    یکی به داده ما برسسسسسسسسسسسسه

10. این کاربر از ali_farnoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اول اینکه قرار دادن Memory Management بر روی Maximize Speed زیاد به صلاح نیست و ممکنه کاربر تو اجرای برنامه های دیگه بامشکل روبرو بشه.
    احتمالا مشکل تو پروژتون هست. اگه تونتسد پروژتون رو آپ کنید (تالبته فقط پروژه) تا یه نگاهی بهش بندازم.
    پیش نیاز نصب نداره برنامتون؟!

12. این کاربر از omid.sarmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اول اینکه قرار دادن Memory Management بر روی Maximize Speed زیاد به صلاح نیست و ممکنه کاربر تو اجرای برنامه های دیگه بامشکل روبرو بشه.
    احتمالا مشکل تو پروژتون هست. اگه تونتسد پروژتون رو آپ کنید (تالبته فقط پروژه) تا یه نگاهی بهش بندازم.
    پیش نیاز نصب نداره برنامتون؟!

داداش گلم اگر تهران هستید من پروژه رو براتون کامل میفرستم اینجوری بهتر می شه فهمید مشکل از کجاست
    برنامه هم پیش نیازی نداره برای نصب .
    اگر امکانش بود آدرس بدید تا من برنامه رو براتون بفرستم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض اکتیویشن کد

سلام
    دوستان با اکتیویشن کد که آشنایی دارید ؟
    من یه پروژه دارم میخوام واسش اکتیویشن کد بزارم
    قبلا دوست گلم ژولی لسکو زحمتشو کشیده بودن اما متاسفانه من هاردم دچار مشکل شد و تمام اطلاعاتش پرید
    از اونجا که لینک فایل هم خراب شده من موندم و یه کوه مشکل
    دوستان اگر کسی پروژه ای داره که اکتیویشن کد توش استفاده شده یا سمپلی چیزی لطفا رو کنید که خیلی محتاجم
    نوع اکتیویشن هم اینطوری هست که ابتدا سریالی که خودمون تولید کردیم و روی جلد سی دی هست رو وارد کنند بعد کد جدید سخت افزاری توسط برنامه تولید بشه و به کاربر نشون داده بشه و کد سومی که از ترکیب دو کد قبلی هست به کاربر داده بشه که تا اون رو نرم افزار نگیره اجرا نشه
    متشکر از لطف شما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام خدمت کلیه عزیزان لطفا راهنمایی کنید که چگونه منوی ساخته شده را در سمت راست قرار بدم که مناسب با زبان فارسی باشد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •