تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 577 اولاول ... 175763646566676869707177117167567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

پروفشنال sia0368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران پاریس

پيش فرض

سلام
    من می خوام ubuntu 7.10 رو نصب کنم ولی قبلش می خواستم بدونم آیا حتما باید کل هارد رو فرمت کنم؟(آخه کلی آهنگ و فیلم وچیزهای دیگه روش دارم) یه چیزهای خوندم (یادم نیست کجا بود؟) در مورد این که در نسخه جدید ubuntu7.10 خود سیستم عامل به صورت اتوماتیک می تونه روی فرمت فایل ویندوز(ntfs,fat32) هم بخونه هم بنویسه حالا با این اوصاف میشه اول درایو c,d رو که روشون ویندوز و برنامه ها رو ریختم فرمت کنم و لینوکس رو نصب کنم سپس بعد از نصب تمام آهنگها رو به درایوی که لینوکس رو روش نصب کردم منتقل کنم و بقیه هاردم رو به سیستم فایل لینوکس تبدیل کنم و دوباره فایلهایی رو که منتقل کرده بودم رو به جای قبلیش منتقل کنم(تا زمان رسیدن سی دی لینوکس وقت دارید جواب بدید)

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

سلام
    من می خوام ubuntu 7.10 رو نصب کنم ولی قبلش می خواستم بدونم آیا حتما باید کل هارد رو فرمت کنم؟(آخه کلی آهنگ و فیلم وچیزهای دیگه روش دارم) یه چیزهای خوندم (یادم نیست کجا بود؟) در مورد این که در نسخه جدید ubuntu7.10 خود سیستم عامل به صورت اتوماتیک می تونه روی فرمت فایل ویندوز(ntfs,fat32) هم بخونه هم بنویسه حالا با این اوصاف میشه اول درایو c,d رو که روشون ویندوز و برنامه ها رو ریختم فرمت کنم و لینوکس رو نصب کنم سپس بعد از نصب تمام آهنگها رو به درایوی که لینوکس رو روش نصب کردم منتقل کنم و بقیه هاردم رو به سیستم فایل لینوکس تبدیل کنم و دوباره فایلهایی رو که منتقل کرده بودم رو به جای قبلیش منتقل کنم(تا زمان رسیدن سی دی لینوکس وقت دارید جواب بدید)
    دوست عزیز بهتر بود حداقل ۱۰ صفحه قبل به اینطرف رو یک نگاهی می کردید راجع به نصب اوبونتو و چگونگی فرمت و نوع ساختار درایوها و اینکه root چیه و یا swap چیه کامل توضیح هست پس دوباره توضیح کار بیهوده ای هست
    در مورد فرمت NTFS و FAT32 Fat32 که از همون ابتدا هم مشکلی نه برای نوشتن و نه خواندن نداشت، NTFS مشکل نوشتن داشت که بله اوون مورد در ۷.۱۰ برطرف شده،‌در ضمن شما می خواهید کلا ویندوز رو کنار بگذارید؟‌یا می خواهید ویندوز هم باشه؟ چون اگر لینوکس رو روی در واقع C: بریزید مشکلات فراوانی برای نصب ویندوز در آينده خواهید داشت.
    نیازی به فرمت کل هارد نیست
    ممنون

پروفشنال Inkareeeeeeeeee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    دانمارك

پيش فرض

دوستان گرامی درود ...
    من به یه مشکل جدیدی برخورد کردم و اینه که وقتی کامپیوترمو میخوام "شات داون " کنم تمام مراحل بخوبی پیش میره و ابونتو هم که خط "پروگرس" رو نشون میده که داره " آنلود " میکنه ولی آخر کار نمیتونه کامپیوترو خاموش کنه ، البته بعضی وقتها شانسی خاموش میشه ، نمیتونم بفهمم که مشکلش چیه .

آخر فروم باز moslem.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

یه سایت عالی برا طرفدارای لینوکس

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

کسی هست که تا حالا کرنل کامپایل کرده باشه ؟می گن کار خیلی سختیه درسته ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان گرامی درود ...
    من به یه مشکل جدیدی برخورد کردم و اینه که وقتی کامپیوترمو میخوام "شات داون " کنم تمام مراحل بخوبی پیش میره و ابونتو هم که خط "پروگرس" رو نشون میده که داره " آنلود " میکنه ولی آخر کار نمیتونه کامپیوترو خاموش کنه ، البته بعضی وقتها شانسی خاموش میشه ، نمیتونم بفهمم که مشکلش چیه .
    دوست عزیز چه طور کامپیوتر خاموش نمی شه منظورم اینه که در چه زمانی متوقف می شه! می توونید اطلاعات کاملتری بدید؟

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت

پيش فرض

کسی هست که تا حالا کرنل کامپایل کرده باشه ؟می گن کار خیلی سختیه درسته ؟
    اگر نخواهید تغییری در کرنل بدید که نه کار سختی نیست صرفا یکسری دستور در محیط متنی لینوکس هست! ولی اگر بخواهید کرنل رو تغییر بدید یا از ابتدا نصب کنید بله مشکل خواهید داشت اوونم از نوع مشکلات دیوانه کننده برای همین installer رو اختراع کردند دیگه!
    یک مثال هست ببینید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

مرسی taia جان

پروفشنال c0dest0rm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

نمیدونم تا حالا دقت کردید یانه!
    ولی اینو ببینید:
    Ubuntu 5.04 ("Hoary Hedgehog")
    buntu Version 6.06 LTS ("Dapper Drake")
    Ubuntu 6.10 ("Edgy Eft")
    Ubuntu 7.04 Fiesty Fawn
    Ubuntu 7.1 Gutsy Gibbon
    همه اسم ها دو سیلابی و حرف اولشون یکیه! میتونیم به اونتو 7.04 بگیم اوبونتو اف اف!

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

نمیدونم تا حالا دقت کردید یانه!
    ولی اینو ببینید:
    Ubuntu 5.04 ("Hoary Hedgehog")
    buntu Version 6.06 LTS ("Dapper Drake")
    Ubuntu 6.10 ("Edgy Eft")
    Ubuntu 7.04 Fiesty Fawn
    Ubuntu 7.1 Gutsy Gibbon
    همه اسم ها دو سیلابی و حرف اولشون یکیه! میتونیم به اونتو 7.04 بگیم اوبونتو اف اف!
    این نکته رو به توضیحات شما اضافه کنم که اگه دقت کنید اسامی که برای نسخه های اوبونتو انتخاب میشه همگی اسامی حیوانات و به ترتیب حروف الفبا هستند. و اسم نسخه بعدی اوبونتو در سال ۲۰۰۸ :

Hardy Heron - Ubuntu 8.04

به معنی ماهی خوار دلیر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •