برای اینترنت بود
اقا دستت درد نکنه
برای اینترنت بود
اقا دستت درد نکنه
تعداد يوزرهاي Avast 5 Free به 130 مليون رسيد.
1-در ساعت 7:52:52 روز 7 سپتامبر ، تعداد كاربران رجيستر شده Avast به 130 مليون رسيد.
2- در حدود 35 مليون يورز امسال به جمع كاربران Avast اومدن.
3- بيشتر افرادي كه به سمت Avast اومدن از كاربراي AVG و نورتون هستند.
4- بيشتر از 60 درصد از افرادي كه وارد دنياي Avast شدن ، به پيشنهاد دوستان اين محصول رو انتخاب كردن. ( تبليغات سينه به سينه )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم امروز اواست نصب کردم
نمیتونه ویروس رو کلین کنه همش رو پاک میکنه که!
منم اين مشكل رو با avast دارم اگه بايد چيزي رو تنظيم كنيم كه avast ويروس ها يا فايل هاي ويروسي رو بجاي delete كردن clean كنه دوستان بگن تا انجام بديم البته يه گزينه repair داره كه من تا حالا هر وقت ازش استفاده كردم كار نكرده و avast گفته كل فايل بايد پاك بشهمنم امروز اواست نصب کردم
نمیتونه ویروس رو کلین کنه همش رو پاک میکنه که!
اگه هم تنظيمات نداره كه يه باگ بزرگ حساب ميشه براي avast
ولي اينا باعث نميشه از avast دل بكنيم
باعث نمیشه؟
عزیز این دیسفنکت کردن رو اویرا فری هم داره
اینقدر اواست اواست کردین منم گفتم نصب کنم اصلا ریپیر نمیکنه!
امروز سالیتی رو نمیتونست پاک کنه از فایل و کلا همش رو پاک میکرد!
خب اگر خدای نکرده یهو یه ویروس مثل سالیتی یا همون یالیتی افتاد جون سیستم چیکار کنیم؟ اخه به همه اگزه ها میچسبه اونوقت اواست هم میزنه همه برنامه ها و ... همرو پاک میکنه! و دیه سیستم بالا نمیاد!
بوت تایمش رو هم که نورتون هم داره! تازه دیسک نجات هم داره نورتون! فقط اونروز خنگ میزد نورتون منم پاکش کردم
این لینک تست ا رو هم بزارید لطفا اخه با یه کس که چیزی دستگیرمون نمیشه!
در کل من که زیاد باهاش حال نکردم! باید کسپر نصب کنم!
همه یوزر هلش هم ککه تبلیغاتی بوده که جذبش شدن! اویرا و Avg فری هم خیلی کاربر داره!
اینم رتبه avg از الکسا این نشون میده ملت خیلی بیشتر به سورو های avg وصل میشن تا اواست :اینم نتیجه اواست:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته اواست هم خیلی خوبهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم اویرا:از همشون پایینترهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم نود 32:,...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عجب !!
پس سايت Alexa شد منبع براي تعداد كاربران يه آنتي ويروس !
پسر جون ، سايت Alexa تعداد بازديد از سايت رو نشون ميده ، چه ربطي داره به تعداد يوزرهاي يه آنتي ويروس !
در ضمن اينم بخون :
Avast محبوب ترين و پركاربردترين آنتي ويروس دنيا + نمودار
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان توي تاپيك دانلود ويروس يكي از دوستان 6500 تا ويروس واسه دانلود گذاشته بود من دانلود كردم تا از avast آزمون بگيرم avast نه تنها مردود شد بلكه نمره منفي هم ميگيره به نظر من . اينم نتيجه اسكن يه چيزي حدود 1550 تا ويروس و نشناخته
![]()
بچه ها کسی راه حلی نداره؟![]()
من مخلصتم اقا
پس به نظر شما اواست که رتبه 1200 رو داره بیشتر یوزر داره یا انتی یا ای وی جی؟ که رتبه 300 رو داره؟
عزیز من مخلصتم خب مگر دیتا بیس انتی ویروس اواست از رپید شر دانلود میشه؟ خیررررررررررررررررررررررر رررر
بلکه از سرور اواست.کام هست که همون که انتی ویروس وصل میشه از یه ای پی نشون دهنده چی هست؟ سرزدن به سایت!! اینم بدون!
یعنی من نوعی چیکار دارم که به سایت ای وی جی سر بزنم هر روز تا بشه رتبه 300؟ کار ندارم که ! انتی ویروسم به سرورش وصل میشه و اینم به منزله بازدیدهراست من لینک وی بی 100 رو هم میخواستم بی زحمت ممنون
اين فايل كلا خرابه و نتايج اسكن شما كاملا مردوده.
اشتباه شما اين بود كه فايل رو Extarct نكردي.
اگه Extract ميكردي متوجه ميشدي كه شما داري يه فايل خراب رو اسكن ميكني.
مسير فايل براي دانلود :
http://mortezastfu.heliohost.org/Downloads/Virus.7z
1368 فايل در اين آرشيو خراب هستن.Avast اومده و فايلهايي كه سالم هستند رو اسكن كرده و به عنوان ويروس شناخته. اون تعداد رو هم كه نشناخته فايلهايي هستن كه مشكل دارن و قابل اسكن نيستند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)