تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 97 اولاول ... 175763646566676869707177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 961

نام تاپيک: تمامی مباحث مربوط به Gprs ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان من شما به خودمون نگاه نکنید که ذره ذره اینترنت و نمیزاریم حروم شه . بابای تورنتو در میاریم . هی دانلود میبندیم به خیک نت . کاربرای شبکه ایرانسل افراد دیگری هم هستند . مثل پزشکان .
    برای مثال یه استفاده خوب چت کردن با گوشیه . من خودم امروز داشتم تو مترو ور میرفتم با تنظیمات گوشی دیدم تنظیمات رو فرستاد ، تا یکم چت کردم و 2 تا سرچ زدم 1600 تومن پرید . خیلی عجیب .
    حالا شما حساب کن 250 KB تو مسنجر یعنی 2 ساعت تایپ / و این میتونه خیلی مفید باشه .

ضمنا . ایرانسل برای هارد من و شما کار نمیکنه . برای جیب ارباباش کار میکنه.

دوست عزیز شما چرا اینقدر کارهای اینا رو توجیه میکنی اصلا !!!!!؟

ایرانسل اگه برای جیب اربابهاش کار میکنه پس چرا بهش مجوز دادن به مردم خدمت کنه و چرا الان درش رو تخته نمیکنن!؟ شاید به خاطر اینکه یکی به کاربر میده 3 تا به ارباب!

ایرانسل و grprs هم که برای کارکردن با هارد ساخته نشده که! مگه حتما باید باهاش هارد پر کرد! اونایی که میخوان دانلود کنن برن سرویسهای حرفه ای بی سیم و باسیم و وایمکس! بگیرن یا ساعت 7 صبح برن کافی نت دانلود کنن.
    بشه با در حین مرور وب خونسردی خودمون رو حفظ کنیم و روی اعصابمون سیگنال منفی نفرسته همین کافیه فوقش دو مگ هم دانلود میکنیم. اینقدر قطع نشه یا افت سرعت نداشته باشه و پینگهاش هم پایین باشه.
    یه خاصلی ایرانسل اینه که نمیشه باهاش جایی رو مورد حمله DDOS قرار داد چون اگه همزمان 7 تا درخواست باهم بفرستی هنگ میکنه از شبکه پرت میکنه بیرون!!! تازه اونایی هم که میخوان چی پی ان استفاده کنن رو حسابی شرمنده میکنه!!! یعنی شما مثل بچه ادم بیا بشین پیوندها رو ببین تا رستگار شوی. اگه هم چیز مفید میخواهی خداوند اجازه داده تـبـیـا‌ن‌ نفس بکشه.

در ضمن من خیلی شنیدم و خودم هم تجربه کردم : اول توی موبایل gprs جواب مده وقتی تو سیستم استفاده میکنی بعد از مدتی دیگه از اینترنت توی موبایل نمیشه استفاده کرد وصل نمیشه!

پزشکان هم اینقدر پول ... در میارن هر روز که حرص 250 کیلوبایت رایگان به جای 1600 تومان رو نخورن.

این بدبختی ها همش مختص کاربرای ساده است و اونایی که راحت پول در نمیارن.

میگن در دوره ظهور اینترنت پر سرعت به صورت رایگان در اختیار عموم مسلمانان قرار میگیره و اصلا بنیادهای اشاعه فـحـشـا و محتواـی مجـر‌مانه ای وجود نخواد داشت که نیاز به تشکیل شورای مقابله با مصادیق مـجـرمـانـه و غیر مـجـرمـانـه و اشتباه وجود داشته باشد و به امید خدا دیگر هیچ حقی پایمال نخواهد شد و البته هیچ فســا‌د‌ی و جـرمـی به وقوع نخواهد پیوست.

من هم این رویا رو شنیدم و انشالله اون روز بیاد و ببینیم و یه 200 سالی به خوبی و خوشی و با ارامش زندگی کنیم و بعدش هم بریم بهشت. الهی آمین

2. 2 کاربر از 900913 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

ایرانسل اگه برای جیب اربابهاش کار میکنه پس چرا بهش مجوز دادن به مردم خدمت کنه و چرا الان درش رو تخته نمیکنن!؟ شاید به خاطر اینکه یکی به کاربر میده 3 تا به ارباب!

ایرانسل و grprs هم که برای کارکردن با هارد ساخته نشده که! مگه حتما باید باهاش هارد پر کرد! اونایی که میخوان دانلود کنن برن سرویسهای حرفه ای بی سیم و باسیم و وایمکس! بگیرن یا ساعت 7 صبح برن کافی نت دانلود کنن.
    بشه با در حین مرور وب خونسردی خودمون رو حفظ کنیم و روی اعصابمون سیگنال منفی نفرسته همین کافیه فوقش دو مگ هم دانلود میکنیم. اینقدر قطع نشه یا افت سرعت نداشته باشه و پینگهاش هم پایین باشه.
    یه خاصلی ایرانسل اینه که نمیشه باهاش جایی رو مورد حمله DDOS قرار داد چون اگه همزمان 7 تا درخواست باهم بفرستی هنگ میکنه از شبکه پرت میکنه بیرون!!! تازه اونایی هم که میخوان چی پی ان استفاده کنن رو حسابی شرمنده میکنه!!! یعنی شما مثل بچه ادم بیا بشین پیوندها رو ببین تا رستگار شوی. اگه هم چیز مفید میخواهی خداوند اجازه داده تـبـیـا‌ن‌ نفس بکشه.

در ضمن من خیلی شنیدم و خودم هم تجربه کردم : اول توی موبایل gprs جواب مده وقتی تو سیستم استفاده میکنی بعد از مدتی دیگه از اینترنت توی موبایل نمیشه استفاده کرد وصل نمیشه!

پزشکان هم اینقدر پول ... در میارن هر روز که حرص 250 کیلوبایت رایگان به جای 1600 تومان رو نخورن.

میگن در دوره ظهور اینترنت پر سرعت به صورت رایگان در اختیار عموم مسلمانان قرار میگیره و اصلا بنیادهای اشاعه فـحـشـا و محتواـی مجـر‌مانه ای وجود نخواد داشت که نیاز به تشکیل شورای مقابله با مصادیق مـجـرمـانـه و غیر مـجـرمـانـه و اشتباه وجود داشته باشد و به امید خدا دیگر هیچ حقی پایمال نخواهد شد و البته هیچ فســا‌د‌ی و جـرمـی به وقوع نخواهد پیوست.

من هم این رویا رو شنیدم و انشالله اون روز بیاد و ببینیم و یه 200 سالی به خوبی و خوشی و با ارامش زندگی کنیم و بعدش هم بریم بهشت. الهی آمین

تایید میشه ...

4. این کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Amin Genius's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهرون - نارمک

9

913 جان ، اگه من میدونستم اینقدر دلت از ایرانول پره ازشون طرفداری نمیکردم. البته طرفداری نبود واقعیت بود .
    همونطور که گفتم هر فروشنده ای اول به منافع خودش نگاه میکنه . بعد به منو شما فکر میکنه . اگه یه بقالی بستنی میفروشه که سود کنه نباید بهش مجوز بدن ؟ خوب من و شما اگه از این راضی نیستیم میتونیم از یه فروشگاه دیگه خرید کنیم .
    جدیدا هم از سرعت GPRS تست نگرفتم که بدونم چه خبر شده . چون در حال تست گوشی جدید هستم . اگه خراب خروبه خوب . . . چه مشه کرد . . .

ببینم مگه شما حمله DDos هم انجام میدی به ایرانسل ؟ خوب بابا معلومه جواب نمیده . اما قی پی ان رو اگه گوشی رو به کامپیوتر وصل کنیم میشه استفاده کرد . ( پ . خ )

ولی خوب کلا ما از اینا طرفداری نمیکنیم . طرفدار اونا ها نیستیم .
    اصلا نه شرقی ، نه غربی . خودت رو عشقه عشــــقی

آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من نمی تونم اینترنت ایرانسل ر و فعال کنم؟ وقتی کد رو وارد میکنم پیغام خطا میده مشکل چیه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

من نمی تونم اینترنت ایرانسل ر و فعال کنم؟ وقتی کد رو وارد میکنم پیغام خطا میده مشکل چیه؟
    شما تنظیمات رو انجام دادی روی گوشی؟؟

8. این کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

شما تنظیمات رو انجام دادی روی گوشی؟؟
    من کد رو که میزنم تنظیمات بیاد پیغام خطا میده

آخر فروم باز italia88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ناکجا آباد !!!

پيش فرض

پیغام خطایی که میده چیه؟

11. این کاربر از italia88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

پیغام خطایی که میده چیه؟
    پیغام میده قابل اجرا نیست

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هرجا آسمان باشد من همانجایم

پيش فرض

با عرض سلام
    من یک گوشی htc legend خریداری کردم اما نمی تونم تنظیمات مربوط به جی پی آر اس رو براش بگیرم هی میگه مشخصات گوشی شما موجود نیست از چند روش استفاده کردم نشد
    حالا از شما در خواست دارم تا من رو راهنمایی کنید
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

با عرض سلام
    من یک گوشی htc legend خریداری کردم اما نمی تونم تنظیمات مربوط به جی پی آر اس رو براش بگیرم هی میگه مشخصات گوشی شما موجود نیست از چند روش استفاده کردم نشد
    حالا از شما در خواست دارم تا من رو راهنمایی کنید
    با تشکر
    دو راه هست یکی از دوستان اینو گفته...

دوست عزیز یه مورد واسه دوست من اینطوری بود و میگفت تنظیمات گوشی شما وجود نداره.بعد فهمیدیم مشکل از سیمکارته.یه سیم کارته دیگه انداختیم رو گوشی و *140*3*6# رو زدیم درست شد.بعد سیم کارت قبلیو انداختیم اینترنت کار میکرد.شما هم این روش رو تست کنید احتمالا جواب بده.

اگر هم نشد جواب خودم...

البته تو خود سایت هم نوشته که اگه گوشی شما تو لیست نیست با پشتیبانی
    یا یه چیز دیگه بود تماس بگیرید تا اسم گوشیتون رو تو لیست پشتیبانی از gprs اضافه کنن.

15. این کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •