دوست عزیز شما چرا اینقدر کارهای اینا رو توجیه میکنی اصلا !!!!!؟
ایرانسل اگه برای جیب اربابهاش کار میکنه پس چرا بهش مجوز دادن به مردم خدمت کنه و چرا الان درش رو تخته نمیکنن!؟ شاید به خاطر اینکه یکی به کاربر میده 3 تا به ارباب!
ایرانسل و grprs هم که برای کارکردن با هارد ساخته نشده که! مگه حتما باید باهاش هارد پر کرد! اونایی که میخوان دانلود کنن برن سرویسهای حرفه ای بی سیم و باسیم و وایمکس! بگیرن یا ساعت 7 صبح برن کافی نت دانلود کنن.
بشه با در حین مرور وب خونسردی خودمون رو حفظ کنیم و روی اعصابمون سیگنال منفی نفرسته همین کافیه فوقش دو مگ هم دانلود میکنیم. اینقدر قطع نشه یا افت سرعت نداشته باشه و پینگهاش هم پایین باشه.
یه خاصلی ایرانسل اینه که نمیشه باهاش جایی رو مورد حمله DDOS قرار داد چون اگه همزمان 7 تا درخواست باهم بفرستی هنگ میکنه از شبکه پرت میکنه بیرون!!! تازه اونایی هم که میخوان چی پی ان استفاده کنن رو حسابی شرمنده میکنه!!! یعنی شما مثل بچه ادم بیا بشین پیوندها رو ببین تا رستگار شوی. اگه هم چیز مفید میخواهی خداوند اجازه داده تـبـیـان نفس بکشه.
در ضمن من خیلی شنیدم و خودم هم تجربه کردم : اول توی موبایل gprs جواب مده وقتی تو سیستم استفاده میکنی بعد از مدتی دیگه از اینترنت توی موبایل نمیشه استفاده کرد وصل نمیشه!
پزشکان هم اینقدر پول ... در میارن هر روز که حرص 250 کیلوبایت رایگان به جای 1600 تومان رو نخورن.
این بدبختی ها همش مختص کاربرای ساده است و اونایی که راحت پول در نمیارن.
میگن در دوره ظهور اینترنت پر سرعت به صورت رایگان در اختیار عموم مسلمانان قرار میگیره و اصلا بنیادهای اشاعه فـحـشـا و محتواـی مجـرمانه ای وجود نخواد داشت که نیاز به تشکیل شورای مقابله با مصادیق مـجـرمـانـه و غیر مـجـرمـانـه و اشتباه وجود داشته باشد و به امید خدا دیگر هیچ حقی پایمال نخواهد شد و البته هیچ فســادی و جـرمـی به وقوع نخواهد پیوست.
من هم این رویا رو شنیدم و انشالله اون روز بیاد و ببینیم و یه 200 سالی به خوبی و خوشی و با ارامش زندگی کنیم و بعدش هم بریم بهشت. الهی آمین
.gif)