تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 151 اولاول ... 175763646566676869707177117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 1507

نام تاپيک: Prince of Persia: The Two Thrones

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط KING ESFANDIYAR
    با اين فايل كرك تو نصبش بازم نيازه كه فايل sfdrvrem.exe رو اولش اجرا كنيم يا نه اصلا اين فيال چي هست تو نصبش؟

وقتي روش دوبار كليك مي كنم سيستم رو بايد يه بار ريستارت كنم كه نكردم....چي هست اي يارو فايله!
    این کرک دوتا فایل داره اونارو تو پوشه ای که گیم رو نصب کردی پیست کن ( بهتر قبلش دو فایل اصلی رو رینیم کنی ) بعدش بازی رو از طریق کلیک بر رو شرتکاتی رو دسکتاپ داری اجرا کن هیچ کار دیگه ای نمیخواد انجام بدی
    Last edited by sina88; 02-10-2006 at 16:53.

داره خودمونی میشه Metallica84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Metallica84
    آقا M E H D I ممنون از راهنمایی های مفید شما.بازی تموم شد ولی چند تا سوال از شما داشتم :
    1.وقتی بازی تمام میشه و لیست کسایی که بازی رو ساختن تمومم می شه یه رمزی میده.لطفا در این مورد توضیح بدید و نحوه وارد کردن رمز رو بگید؟

2.اگر میشه در مورد داستان بازی و شخصیت های بازی (از شماره 1تا 3) توضیح بدید . (در مورد داستان بازی یمقدار سردر گم شدم)

ممنون
    آقا M E H D I جواب سوال من رو بدید.ممنون

حـــــرفـه ای M E H D I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Metallica84
    آقا M E H D I ممنون از راهنمایی های مفید شما.بازی تموم شد ولی چند تا سوال از شما داشتم :
    1.وقتی بازی تمام میشه و لیست کسایی که بازی رو ساختن تمومم می شه یه رمزی میده.لطفا در این مورد توضیح بدید و نحوه وارد کردن رمز رو بگید؟

2.اگر میشه در مورد داستان بازی و شخصیت های بازی (از شماره 1تا 3) توضیح بدید . (در مورد داستان بازی یمقدار سردر گم شدم)

ممنون
    1. شمشيري كه توي دست چپتون هست رو ميندازين. شمشر وقتي بيرون هست يعني تو دستش هست Start رو میزنین. اون کد رو وارد می کنین. وقتی از حالت pause خارج شد شمشیر تو دستت هست.

2. داستان بازی رو قبلا توی همین تاپیک گذاشتم! چتد صفحه برگردین عقب پیدا می کنین. شرمنده من الان خونه نیستم و سرعتم خیلی کم هست نمی تونم لینک بدم

نقل قول نوشته شده توسط sina88
    من الان دوباره رفتم سراغ بازی یه چشم غوله رو کورش کردم ( چند ضربه زدم بعد خودش پرید پایین ) حالا چشم دومی رو چه جوری کور کنم ؟ رفتم بالا وقتی میپری شمشیر ابی میشه من هم میزنم بعد پرنس میچسبه به بازوی غوله و اون هم پرتش میکنه یه گوشه چی کار کنم؟ ایا با همون ضربه ی اول باید کورش کنم یا بعد از این که چسبید به بازوی غوله دوباره هم باید ضربه بزنم ؟ من هر کاری میکنم موقعی که چسبیده به بازوش حرکت نمیکمه
    بعد از این که چشماش رو کور کردم چی میشه؟
    یه بار از سمت راست میرین بالا و یه چشمش رو کور می کنین. دفعه بعد از سمت مخالف میرین وچشم بعدیش رو کور می کنین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام ببخشيد من مودمم سوخته بود دميتونستم بيام
    اگه تو كشتن غولا كسي مشكل داره بگه

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

آقا سينا براي کشتن اون غول بي شاخ و دم(غول اولي ) بايد بري بالاي سکويي که بشه پريد روي اقا غوله
    بعد پرش اصلا کليک نکن و منتظر باش صفحه رنگش تغيير کنه (حالت آبي رنگ ) اون موقع فقط يه ضربه بزن (بيشتر نزن)
    تو اين حرکت يه ضربه به کتفش مي زنه بعد رو شونش شاهزاده ميره اين ور و اون ور باز اصلا کليک نکن منتظر باش دوباره صفحه تغيير رنگ بده همون موقع يه ضربه بزن تا چشم اوليشو کور کنه بعد شاهزاده رو غول ميندازه پايين به طرف ديگه ميدان برو و دوباره از روي سکو بپر روش منتظر بمون صفحه تغيير رنگ بده بعد يه ضربه بزن تا چشم دومشو هم کور کنه بعد دوباره غول بي چشم شاهزاده رو ميندازه پايين مواظب باش زير پاهاش له نشي اونقدر با شمشير به پاهاش مي زني از بين پاهاش فرار ميکني تا غول بيفته اون موقع مي پري سرش و دوباره منتظر مي شي تا صفحه تغيير رنگ بده اون موقع آقا شاهزاده شمشيرشو تا ته ميکنه توش(البته تو سرش)
    بعد غوله ميميره

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط saeed774
    آقا سينا براي کشتن اون غول بي شاخ و دم(غول اولي ) بايد بري بالاي سکويي که بشه پريد روي اقا غوله
    بعد پرش اصلا کليک نکن و منتظر باش صفحه رنگش تغيير کنه (حالت آبي رنگ ) اون موقع فقط يه ضربه بزن (بيشتر نزن)
    تو اين حرکت يه ضربه به کتفش مي زنه بعد رو شونش شاهزاده ميره اين ور و اون ور باز اصلا کليک نکن منتظر باش دوباره صفحه تغيير رنگ بده همون موقع يه ضربه بزن تا چشم اوليشو کور کنه بعد شاهزاده رو غول ميندازه پايين به طرف ديگه ميدان برو و دوباره از روي سکو بپر روش منتظر بمون صفحه تغيير رنگ بده بعد يه ضربه بزن تا چشم دومشو هم کور کنه بعد دوباره غول بي چشم شاهزاده رو ميندازه پايين مواظب باش زير پاهاش له نشي اونقدر با شمشير به پاهاش مي زني از بين پاهاش فرار ميکني تا غول بيفته اون موقع مي پري سرش و دوباره منتظر مي شي تا صفحه تغيير رنگ بده اون موقع آقا شاهزاده شمشيرشو تا ته ميکنه توش(البته تو سرش)
    بعد غوله ميميره
    سعید جان مرسی از جوابت
    چشم اولی رو که الان خیلی راحت کرو میکنم و دیگه میدونم چه جوری کرو میشه ولی موندم تو دومی
    منظور شما اینه که برای کور کردن چشم دومی همون موقع که شاهزاده میپره و تو هوا شمشیر ابی میشه همون موقع باید چشمش رو کور کرد؟چون بعد از اون شاهزاده میچسبه به بازو های غوله و من هم دیگه هر کاری میکنم شاهزاده حرکت نمیکنه تا اینکه غوله منو میگیره پرت میکنه پایین ایقده منو انداخت پایین کهدیگه بی خیالش شدم . حالا دو باره میرم سراغش
    بعد از کشتن غوله انیمیشن باحال نشون میده؟ ارزش داره بکشمش تا انیمیشن رو ببینم؟ ( گناه نداره حیوونی؟ )

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهـــــران

پيش فرض

سينا جان علت پرت شدن شما توسط غول اينه كه تو زمان مناسب ضربه نمي‌زني .

شما بايد وقتي روي غول پريدي صبر كني تا خنجرت ابي بشه و بعد يه ضربه بزني . تاكيد مي‌كنم فقط يه ضربه . بعد بايد صبر كني تا دوباره خنجرت ابي بشه و يه ضربه ديگه بزني .

چند بار بايد اين حركت رو نجام بدي تا خود پرنس مثل بچه ادم از غول پياده بشه .

اين غول هم اولين غوله و از اين غول‌ها ( به يه شكل ديگه ) بازم هست .

بعدش هم يه انيميشن خوب داره .

پروفشنال M.K_Soft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من تا آخرش رفتم. اگه كسي سوالي داره در خدمتيم. ولي خداييش حيف كه تموم شد. بهترين بازي عمرم بود.

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

مرسی از همه یدوستانی که کمکم کردن بالاخره اقا غوله رو کشتم اشتباهم این بود که نمیدونستم اول باید رفت سراغ کدوم چشم

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

به نظر من بازی نتونسته نسبت به نسخه های قبليش بهتر بشه و يه سری ايراد داره مخصوصاً غول آخرش اصلاً خوب طراحی نشده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •