این کرک دوتا فایل داره اونارو تو پوشه ای که گیم رو نصب کردی پیست کن ( بهتر قبلش دو فایل اصلی رو رینیم کنی ) بعدش بازی رو از طریق کلیک بر رو شرتکاتی رو دسکتاپ داری اجرا کن هیچ کار دیگه ای نمیخواد انجام بدینوشته شده توسط KING ESFANDIYAR
![]()
این کرک دوتا فایل داره اونارو تو پوشه ای که گیم رو نصب کردی پیست کن ( بهتر قبلش دو فایل اصلی رو رینیم کنی ) بعدش بازی رو از طریق کلیک بر رو شرتکاتی رو دسکتاپ داری اجرا کن هیچ کار دیگه ای نمیخواد انجام بدینوشته شده توسط KING ESFANDIYAR
![]()
Last edited by sina88; 02-10-2006 at 16:53.
آقا M E H D I جواب سوال من رو بدید.ممنوننوشته شده توسط Metallica84
1. شمشيري كه توي دست چپتون هست رو ميندازين. شمشر وقتي بيرون هست يعني تو دستش هست Start رو میزنین. اون کد رو وارد می کنین. وقتی از حالت pause خارج شد شمشیر تو دستت هست.نوشته شده توسط Metallica84
2. داستان بازی رو قبلا توی همین تاپیک گذاشتم! چتد صفحه برگردین عقب پیدا می کنین. شرمنده من الان خونه نیستم و سرعتم خیلی کم هست نمی تونم لینک بدم![]()
یه بار از سمت راست میرین بالا و یه چشمش رو کور می کنین. دفعه بعد از سمت مخالف میرین وچشم بعدیش رو کور می کنین.نوشته شده توسط sina88
سلام ببخشيد من مودمم سوخته بود دميتونستم بيام
اگه تو كشتن غولا كسي مشكل داره بگه
آقا سينا براي کشتن اون غول بي شاخ و دم(غول اولي ) بايد بري بالاي سکويي که بشه پريد روي اقا غوله
بعد پرش اصلا کليک نکن و منتظر باش صفحه رنگش تغيير کنه (حالت آبي رنگ ) اون موقع فقط يه ضربه بزن (بيشتر نزن)
تو اين حرکت يه ضربه به کتفش مي زنه بعد رو شونش شاهزاده ميره اين ور و اون ور باز اصلا کليک نکن منتظر باش دوباره صفحه تغيير رنگ بده همون موقع يه ضربه بزن تا چشم اوليشو کور کنه بعد شاهزاده رو غول ميندازه پايين به طرف ديگه ميدان برو و دوباره از روي سکو بپر روش منتظر بمون صفحه تغيير رنگ بده بعد يه ضربه بزن تا چشم دومشو هم کور کنه بعد دوباره غول بي چشم شاهزاده رو ميندازه پايين مواظب باش زير پاهاش له نشي اونقدر با شمشير به پاهاش مي زني از بين پاهاش فرار ميکني تا غول بيفته اون موقع مي پري سرش و دوباره منتظر مي شي تا صفحه تغيير رنگ بده اون موقع آقا شاهزاده شمشيرشو تا ته ميکنه توش(البته تو سرش)
بعد غوله ميميره
سعید جان مرسی از جوابتنوشته شده توسط saeed774
چشم اولی رو که الان خیلی راحت کرو میکنم و دیگه میدونم چه جوری کرو میشه ولی موندم تو دومی
منظور شما اینه که برای کور کردن چشم دومی همون موقع که شاهزاده میپره و تو هوا شمشیر ابی میشه همون موقع باید چشمش رو کور کرد؟چون بعد از اون شاهزاده میچسبه به بازو های غوله و من هم دیگه هر کاری میکنم شاهزاده حرکت نمیکنه تا اینکه غوله منو میگیره پرت میکنه پایین ایقده منو انداخت پایین کهدیگه بی خیالش شدم . حالا دو باره میرم سراغش
بعد از کشتن غوله انیمیشن باحال نشون میده؟ ارزش داره بکشمش تا انیمیشن رو ببینم؟ ( گناه نداره حیوونی؟)
سينا جان علت پرت شدن شما توسط غول اينه كه تو زمان مناسب ضربه نميزني .
شما بايد وقتي روي غول پريدي صبر كني تا خنجرت ابي بشه و بعد يه ضربه بزني . تاكيد ميكنم فقط يه ضربه . بعد بايد صبر كني تا دوباره خنجرت ابي بشه و يه ضربه ديگه بزني .
چند بار بايد اين حركت رو نجام بدي تا خود پرنس مثل بچه ادم از غول پياده بشه .
اين غول هم اولين غوله و از اين غولها ( به يه شكل ديگه ) بازم هست .
بعدش هم يه انيميشن خوب داره .
من تا آخرش رفتم. اگه كسي سوالي داره در خدمتيم. ولي خداييش حيف كه تموم شد. بهترين بازي عمرم بود.
مرسی از همه یدوستانی که کمکم کردن بالاخره اقا غوله رو کشتم![]()
اشتباهم این بود که نمیدونستم اول باید رفت سراغ کدوم چشم
به نظر من بازی نتونسته نسبت به نسخه های قبليش بهتر بشه و يه سری ايراد داره مخصوصاً غول آخرش اصلاً خوب طراحی نشده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)