خوب سايتون همونيه كه تو نسخه اول توي ناو ميبينيش يعني اولاي مرحله اخر كنار اون موجود فضاييه كه گرفتنش.
خوب سايتون همونيه كه تو نسخه اول توي ناو ميبينيش يعني اولاي مرحله اخر كنار اون موجود فضاييه كه گرفتنش.
این همون سایکو (physco) همون سفید پوستست که کنار کشتیه با prophet حرفش شد. همون که در اول بازی اولین حرف رو با nomand زد.
دوستاننوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا یه خورده بیشتر کمکم کنید .
توی اون برجه هیچ جیز دیگری وجود نداره که من انتخابش کنم . 1 هفته است که اونجا گیر کردم
خوب توي اون برج فقط بايد يه دستگاه رو فعال كني كه اخراي برجه كه بلافاصله بعد از فعال كردن اون دستگاه اون غول بزرگ همراه موجودات فضاييه ديگه به اون منطقه حمله ميكنند. براي پيدا كردن اون اسلحه هم بايد بگم كه اون اسلحه توي لاشه اون هواپيماست و دقيقا توي يه محفظه بزرگه كه شبيه يخچاله و بايد درشو باز كني تا بتوني اسلحه رو بدست بياري.دوستان
لطفا یه خورده بیشتر کمکم کنید .
توی اون برجه هیچ جیز دیگری وجود نداره که من انتخابش کنم . 1 هفته است که اونجا گیر کردم
سلام.بچه ها من بازی رو نصب کردم تو سی دیش یه درایور کارت گرافیک بود.وقتی می خوام نصبش کنم ارور the nvidia locate.... رو میده برای همین گرافیکش مثل far cry 2 جواب نمیده.گرافیکم هم geforce 9800 gt هستش چیکار کنم؟
شما از یه ورژن دیگه استفاده کنید
سطح گرافیک کریسیس خیلی بیشتر از فارکری هستش
من کرسیس رو به زور رو سیستم اجرا کردم ولی فار کری خیلی راحت جواب داد
اون دستگاه کجای برجه ؟
من اون برج رو عین کف دستم بلدم
چشم بسته میرم بالا و میام پایین ، هیچ چیزی برای فعال شدن نداره
هواپیمای سو خته بدتر . اصلا هیچ تفنگی توی هیچ جعبه ای نیست .
از سال 1977 که با کامپیوتر بازی میکنم ، تا حالا به اندازه آخر این بازی اینقدر گیج نشدم
متاستفانه من بازي رو روي سيستمم حذفش كردم والا الان يه عكس ازش برات ميزاشتم.اون دستگاه کجای برجه ؟
از سال 1977 که با کامپیوتر بازی میکنم ، تا حالا به اندازه آخر این بازی اینقدر گیج نشدم
Last edited by soliman; 09-11-2008 at 00:04.
دوست عزیز شما برو بالای برج یه دستگاهی هست که میتونی فعالش کنی .اون دستگاه کجای برجه ؟
بعد که فعال بشه چند تا موجود میریزن سرت .
اونا رو که بکشی با ماشین باید بری یه هواپیما سقوط کرده .
توی هواپیما یه جعبه هست که میتونی با دکمه ی E یا F بازش کنی .
اسلحه ویژه اونجاست .
بعد که برداشتی به راحت ادامه میدی و غول آخر رو میکشی و ..........
سلام دوستان من تو همون مرحله اول گیر کردم وقتی اول بازی از تو آب میرم جلو میرسم به یه صخره بزرگ که نمیشه از روش رد شد و رو نقشه با فلش سبز رنگ مشخص شده است من باید چیکار کنم؟
ممنون از توجه تون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)