یا علی 768 مگابایت برای دمو
چندتا تیم و ورزشگاه توش هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به چه چیزایی دسترسی داری؟؟
یا علی 768 مگابایت برای دمو
اینم کارتهای گرافیکی که بایزی رو ساپورت میکنه:
FIFA 09 : Supported graphic cards
Good news for those who own a Geforce FX 5200 . EA Sports announced that minimum requirements for FIFA 09 are "DirectX® 9.0c Compatible 3D accelerated 128 MB video card or equivalent (must support Shader Model 2.0 or above)". Since EA announced the Shader Model and Requirements, we know that the Geforce FX series were the first series of models able to support Shader Model 2.0. Therefore the FX graphic cards should run FIFA 09 without problems (again, according to Arielito, who knows what quality you're going to get).
Owners of more powerful graphic cards were expecting FIFA 09 to take advantage of higher shader models. Will this be possible? I hope so. Probably we will be provided with an option to change the shader model (from 2.0 to 3.0) or perhaps the game will include a high settings option only for those graphic cards that support 3.0 shaders (as well as PES 2008 did it).
So we believe that these are the graphic cards that will be able to run the game :
a) Nvidia : Geforce FX series ( starting Geforce FX 5200) or higher ( GeForce 6 , GeForce 7, GeForce 8, GeForce 9, GeForce GTX 200 )
b) ATI : Radeon 9500 or Higher
DirectX 9.0 (Pixel Shader 2.0 Vertex Shader 2.0):
GeForce FX, NVIDIA.
Radeon 9500, 9700, 9800 and Xx00 ATI.
DirectX 9.0c (Pixel Shader 3.0 & Vertex Shader 3.0):
GeForce 6 y GeForce 7, NVIDIA.
X1000, ATI.
6 تا تیم به نام هاییا علی 768 مگابایت برای دمو
1. Marseille
2. Schalke
3. Real Madrid
4. Chelsea
5. AC Milan
6. Toronto FC
امکان بازی در 2 نیمه 2 دقیقه ای
حالت Be A Pro رو هم داره و اطلاعات مربوط به Adidas Live Season
ممنون ولی صفحه قبل بودش!اینم کارتهای گرافیکی که بایزی رو ساپورت میکنه:
اي بابا من كه ADSL دارم از يك ساعت پيش گذاشتم تازه شده %8بايد برم تا 10 ساعت ديگه كه كامل بشه چرت بزنم
![]()
تو یکی از عکس های فیفا 09 دیدم که شوچنکو تو میلان هستش!!!
بابا ایول !!! کف کردم اینکه تازه رفته بود میلان!!
اینم از عکسش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ايول بابا اين الان عكسه دمويه؟ روبينيو چي تو رئاله يا نه؟
روبینیو که رفته من سیتی ....رئال کجا بود!!!!!
اونشو نمی دونم ولی روبینیو که تو ترکیب اصلی نبود تو این عکس!!!ايول بابا اين الان عكسه دمويه؟ روبينيو چي تو رئاله يا نه؟
قیافه ها چطورن.........بازیکنا شبیه هستن؟؟؟؟
مثلا همین میلان کاکا شبیه هست یا نه؟؟؟؟
عکسی داری که بذاری
این دو عکس از داخل بازی هستش که پیدا کردم:قیافه ها چطورن.........بازیکنا شبیه هستن؟؟؟؟
مثلا همین میلان کاکا شبیه هست یا نه؟؟؟؟
عکسی داری که بذاری
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)