بچه ها امکان داره آخرین قیمت های دو مدل 4850 و 4870 رو بگید .
بچه ها امکان داره آخرین قیمت های دو مدل 4850 و 4870 رو بگید .
سلام
تا حالا کسی از دوستان نمی دونم با این مشکل بر خورده یا نه ولی من چندین بار بر خوردم و اعصاب برام نذاشته!
مشکل اینکه که بعضی وقتها معلوم نیست چه وقتی یه دفعه صفحه توی بازی عوض میشه بعضی وقتا رنگا رو با هم قاطی می کنه بعضی وقتا فقط یه چند تا خط میوفته و بعضی وقتا صفحه سیاه میشه در ضمن وقتی این حالت رخ میده کل سیستم هنگ می کنه!
البته بگم این مشکل فقط بعضی وقتا پیش میاد من دیروز کریسیس وارهد رو با تنظیمات بالا بازی کردم حدود دو ساعت ولی اصلا این مشکل بوجود نیومد!ولی توی استالکر کلیر اسکای این 4 یا 5 دفعه هست به این مشکل بر می خورم!
سلام. کارت گرافیکت اورکلاکه؟
از چه نسخه ی کاتالیست استفاده می کنی؟
در تمام بازی ها اینطوریه و یا فقط در یکی؟
4850: 250-270
4870 : 360-380
نه در حالت اور کلاک نیست و کاتالیست هم 8.9 هست.سلام. کارت گرافیکت اورکلاکه؟
از چه نسخه ی کاتالیست استفاده می کنی؟
در تمام بازی ها اینطوریه و یا فقط در یکی؟
این مشکل رو توی کریسیس قبلی داشتم ولی توی کریسیس وارهد اصلا به این مشکل بر نخوردم.ولی توی استالکر کلیر اسکای چندین بار به این مشکل برخوردم.فکر کنم مشکل از کاتالیست و یا خود بازی هست.می تونه از پاور باشه؟اگر از پاور بود پس چرا توی کریسیس با اون گرافیک خفن به این مشکل بر نخوردم؟!
به نظر من که کارتی که گرفتی ورژن اور کلاک شده هست... چو این حالت ها در زمان اور کلاک رخ میده... یا زمانی که چیپ های برد آسیب دیده باشه.....
در سری کالیبر 8600 اس÷ارکل... که سری اور شده هست... شخصا همچین مشکلی رو دیده بودم که بعد از 4 - 5 ساعت گیمینگ رخ می داد.....
یه کارت هم داشتم که تا وارد بازی می شدی خط های سبز رو صفحه ظاهر می شد... که اون کارت هم کارش تموم بود...
نه بابا ورژن اورکلاک شده نیست.
همون کلک های مرج هست.هسته 750 و مموری 900.مگه اینها کلکهای مرجع یا همون حالت default نیستن؟!
من میگم تا وقتی وارد stalker:clear sky میشم بعد از چند دیقه این اتفاق میوفته که فکر کنم مشکل یا از درایور هست که با بازی سازگار نیست یا از بازی هست.البته با ورژن قبلی کریسیس هم این مشکل رو داشتم ولی با کریسیس وارهد اصلا چنین مشکلی رو ندارم.حتی با ورزن قبلی استالکر چنین مشکلی ندارم.
پس میشه نتجیه گرفت که مشکل از خود بازی هست.من تا حالا این مشکل رو فقط توی دو تا بازی داشتم.یکیش کریسیس قبلی و یکیش هم استالکر ورزن جدیدش.من کریسیس وارهد رو 2 ساعت پشت سر هم بازی می کنم با اون گرافیک خفن اصلا چنین مشکلی نمی بینم.
Last edited by davoodf; 03-10-2008 at 18:36.
مشکل از نسخه ی بازی هست که کرش می شه. یک نسخه ی دیگه و مطمئن تر بگیر.
بچه ها سلام
من امروز يه كارت 4850 از برد his خريدم و روي سيستمم نصب كردم و ...
اول اينكه من اين كارت رو از ---- كامپويتر و به مبلغ 230 هزار تومان با يك سال گارانتي خود شركت خريدم كه مي خواستم بدونم با اين قيمت خوب خريدم يا نه؟؟
و دوم اينكه من كاتاليست 8.9 رو نصب كردم ولي تنظيمات قسمت overdrive رو نميشه عوض كرد و ثابته آيا راهي داره كه بشه اين تنظيمات رو دستكاري كرد؟؟؟
و سوم اينكه پاور من 380 وات گرين هست كه الان داره به خوبي با اين پاور كار مي كنه آيا مشكلي براش پيش نمي ياد در آينده؟؟؟
با تشكر از اساتيد
1.قیمت و برند خوبه ، مبارکه
2.در قسمت overdrive وقتی وارد میشی باید اون قفلی که در بالا هست رو بزنی تا قفل باز بشه بعد همه گزینه ها قابل تغییره
3.بله ، پاور ضعیفه ، درسته که کار میکنه اما داره آمپر میکشه ، یا بعضی وقتا سیستمت هنگ میکنه و یا اینکه عمر پاور و دیگر قطعات کم میشه ، بهتره پاور عوض کنی و خیالترو راحت کنی ، بنده 7900 داشتم با پاور 380گرین یه مقدار لب مرز کار میکرد چه برسه به 4850
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)