نه متاسفانه , البته نسخه فری هم داره که فرق چندانی با نسخه پرمیوم نداره
صفحه شخصی من رو نگاه کنید الکساندر عزیز راهی را برای گرفتن لیسانس قانونی و یک ساله انلاین آرمور گذاشته
البته اگه هنوز کار بده !
نه متاسفانه , البته نسخه فری هم داره که فرق چندانی با نسخه پرمیوم نداره
صفحه شخصی من رو نگاه کنید الکساندر عزیز راهی را برای گرفتن لیسانس قانونی و یک ساله انلاین آرمور گذاشته
البته اگه هنوز کار بده !
برو اینجا ایملتو وارد کن سریال ارجینال 1 ساله بهت میده (منبع الکساندر ماهون)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by kases; 11-12-2011 at 15:12.
دوستان
فایروال Comodo و Outpost و Zone Alarm و Online Armor کدوم یک بهترن؟؟؟
میشه یه مقایسه درست درمون ازشون برام بگید؟؟
عجب سوال سختی : دی
به نظر من هر چهار مورد خوب هستند به شرطی که کاربر بتونه خوب کانفیگش کنه و باهاش کار کنه , شما ببین با کدوم راحت تری همون رو انتخاب کن مطمئن باش نیاز به فایروال دیگری نداری , از نظر خودم و تجربه شخصی :
1-کمودو
2-اوتپوست
3-انلاین آرمور
4-زون آلارم
البته من منظورم نسخه های فری این نرم افزارها بود
این سایت برای دریافت لایسنس رایگان هنوز فعال هست میتونید استفاده کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست فایروال آرکاویر اینترنت سیکیوریتی 2012:
![]()
چه امتیاز خوبی گرفته معلومه که HIPS خوبی هم داره
الان سایتش رو نگاه کردم دیدم امکانات خوبی داره لطف میکنی کمی در مورد این سوئیت توضیح بدی ؟ سرعت سیستم رو کم نمیکنه ؟ سرعت اینترنت و وب گردی رو چی ؟ دیدم که HTTP scanner داره گفتم شاید سرعت وب گردی رو کم کنه !
دیتابیس آنتی ویروسش مال خودشه ؟ این کلودش چطوره ؟
Advaced virus database thanks to Cloud Molecule technology
سرعت سیستم رو کم نمیکنه اما سرعت نت رو 2 یا 3 % میگیره اما زیاد اذیت نمیکنه.دیتابیس مال خودشه هوش مصنوعی و فایروال خوبیرو داره.سیستم کلود ملکولی رو داره(مخصوص خود شرکت)با سرعت بالا و واکنش دقیق.از سونار نورتون یکم کند تره کلودش.محیط جذابش رو هیچ انتیویروسی نداره.سرعت اسکن مناسبه لایه های محافظتی خوبی داره .فقط کرک نداره من که تاحالا هیچ نوع فعال سازی برای این تو نت ندیدم .در کل واقعا مناسبه بعد ازنورتون اف سیکیور و ترندمیکرو رو قبولداشتم الان اینو بعد از نورتون قبول دارم تو اینایی که تا حالا تست زدم پیشنهاد میدم تستش کنید
این هم تست ما با کسپر سکی اما با تنظیمات بهینه شده
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)