تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 1004 اولاول ... 175763646566676869707177117167567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

دوستان من از ISP آنا اینترنت استفاده میکنم، اینا دیگه شورش رو در اوردن!

آنا اینترنت نمایندگی فروش عصر تلکام هست!
    جالبه بدونید که عصر تلکام ماهانه با قیمت 5600 تومن اینترنت 512 با دانلود شبانه رایگان میده و با 7500 تومن اینترنت 1Mb میده با دانلود شبانه رایگان!
    ولی آنا اینترنت قیمت هاش چند برابر این هست + اینکه کلا 1Mb ندارن!!!!
    شبکه هم هر روز از هر 24 ساعت 17 18 ساعت اختلال داره، اینم نتیجه تست ADSL 512Kbps:

نکته مهم اینه که برای اینکه ما از قیمت های واقعی باخبر نشیم دسترسی به سایت عصر تلکام غیر فعال کرده!(این کار رو قبلا با سایت شرکت لایزر هم کرده بودند)

من که دیگه آخرین ماه هست که از آنا اینترنت سرویس میگیرم و به همه میگم که آنا اینترنت شرکتی هست که کاربرانش رو ... فرض کرده!!
    Last edited by amir200812; 07-05-2011 at 10:58.

2. 3 کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezanew's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

من هم آنا میگیرم... 512 اخیراً افت داشته کیفیتش... فعلا که اینطوری هست برا من:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 2 کاربر از rezanew بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

اینم تست از ADSL آنا اینترنت از چند تا سرور دیگه(ساعت 8 شب)

حالا جالبه 512 هست، اگه 128 یا 256 بود احتمالا سرعتش از دیال آپ هم کمتر میشد!

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

این که کاملا طبیعی هست، بعضی وفتها اینطوری میشه، برای همه شرکتها، در کل من که راضیم پینگش

همیشه برای من -200 بوده ، حالا بعضی وقتا شاید یهو پینگ بره بالا... ولی کلی بخوای بگی نوسان پینگش

کمه...

برای منطقه های مختلف هم پینگ فرق داره، الان دو روزه پینگ من شده 290

فک کنم مخابرات هم داره خراب میشه، مثل همه ی isp هایی که اول کار خوبن، بعد که

کاربراشون زیاد میشه، افتضاح میشن...
    بهترین پینگ من صبح هاست که برای سایت گوگل هیچوقت کمتر از 300 نمیشه و رفته رفته که به شب نزدیک میشیم پینگ خرابتر میشه طوری که نصفه شب میرسه به بالای 1500 !!!

برای من همیشه اینطوریه و نوسان هم زیاده !!!

مخابرات از همون اول خراب بود.

---------- Post added at 09:02 PM ---------- Previous post was at 09:00 PM ----------

ببخشید دادا یکم تاخیر جواب دادم . نه 128 پارس آنلاین و ماهی 5 گیگ

این از اسپید تست از سرور بیرمنگام

این از سرور منچستر

اینم از سرور ایروان حال کنین سرعتو توروخدا . الان ساعت 11:15 صبح ــه

هزار رحمت به مخابرات! این چیه دیگه؟ چندان فرقی با دایال آپ نداره. ازشون سوال کردی چرا سرعتت انقدر پایینه؟

7. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ahmad_742009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بهترین پینگ من صبح هاست که برای سایت گوگل هیچوقت کمتر از 300 نمیشه و رفته رفته که به شب نزدیک میشیم پینگ خرابتر میشه طوری که نصفه شب میرسه به بالای 1500 !!!

---------- Post added at 09:02 PM ---------- Previous post was at 09:00 PM ----------

هزار رحمت به مخابرات! این چیه دیگه؟ چندان فرقی با دایال آپ نداره. ازشون سوال کردی چرا سرعتت انقدر پایینه؟
    عزیز واسه 80 % کاربرای پارس اینجوریه اگه از دوست و رفیقات بپرسی همه اینجورین . پشتیبانی هم که معلومه چی میگه دیگه ! مشکل از مرکز ایثار ــه اینم شده بهونه واسشون

پروفشنال morteza.m2n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    In The Legends

پيش فرض

دوستان من از ISP آنا اینترنت استفاده میکنم، اینا دیگه شورش رو در اوردن!

آنا اینترنت نمایندگی فروش عصر تلکام هست!
    جالبه بدونید که عصر تلکام ماهانه با قیمت 5600 تومن اینترنت 512 با دانلود شبانه رایگان میده و با 7500 تومن اینترنت 1Mb میده با دانلود شبانه رایگان!
    ولی آنا اینترنت قیمت هاش چند برابر این هست + اینکه کلا 1Mb ندارن!!!!
    شبکه هم هر روز از هر 24 ساعت 17 18 ساعت اختلال داره، اینم نتیجه تست ADSL 512Kbps:

نکته مهم اینه که برای اینکه ما از قیمت های واقعی باخبر نشیم دسترسی به سایت عصر تلکام غیر فعال کرده!(این کار رو قبلا با سایت شرکت لایزر هم کرده بودند)

من که دیگه آخرین ماه هست که از آنا اینترنت سرویس میگیرم و به همه میگم که آنا اینترنت شرکتی هست که کاربرانش رو ... فرض کرده!!

آنا خیلی وقنه، افتضاح شده، من که قبلا هم گفتم پولی که به این isp میدین حرومه والا !!

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    In The Legends

پيش فرض

برا من که خوبه مخابرات راضیم ازش، اینم پینگ از یاهو ساعت 22 :

تست speednet مخابرات 128 :

Last edited by morteza.m2n; 07-05-2011 at 21:15.

11. این کاربر از morteza.m2n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

برا من که خوبه مخابرات راضیم ازش، اینم پینگ از یاهو ساعت 22 :

تست speednet مخابرات 128 :

کدوم مرکز مخابراتی هستین؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    In The Legends

پيش فرض

کدوم مرکز مخابراتی هستین؟
    نمیدونم، خونمون تو حافظ 1 هست.

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

پشتیبانی هم که معلومه چی میگه دیگه ! مشکل از مرکز ایثار ــه اینم شده بهونه واسشون
    فکر کنم حق با اونا باشه. چون من با اینکه 256 مخابرات دارم ولی دانلود و پینگم در همون حد واندازه ی 128 هستش البته یه مقدار بیشتر.
    خلاصه بگم من صبح تا حدود ساعت 2 بعدازظهر 256 هستم ولی بعد از ساعت 2 عملا میشم 128 !!!
    چون تا ساعت 2 تقریبا همه چی خوبه ولی بعد آروم آروم همه چی شروع میکنه به بد شدن تا اینکه ساعت میشه 12/5 شب، اونوقت که میبینی
    دایال آپ برگشته، دانلود میشه20k ، پینگ میره بالای 1000 و از اینجور فجایع!!!

بدبختی اینجاست که وقتی میری مخابرات هیشکی جوابگوی آدم نیست. وقتی یه سوال میپرسی میگن که به من مربوط نیست وقتی هم که میپرسی پس به کی ربط داره میگه من نمیدونم!!! (دور تسلسل به معنای واقعی)

فقط بلدن سیستم رو روشن کنن،شماره تلفنت رو وارد کنن،یه پرینت بدن بهت و بعد بگن برو به اتاق 204. سر ماهم 700 نومن پول میگیرن+بن خرید+یارانه ی کوفتی! و... مطمئن هستم خیلی از کارمندای مخابرات نه همه شون، وقتی میرن خونه شون هزار بار میگن وای مردم از خستگی از بس که کار کردم!!! در حالی که سنگینترین چیزی که بلند کرده خودکار و گهگاهی هم موس و کیبورد رو جا به جا کرده.
    در حالی که گره از کار 30% مراجعانشون باز نکردن و هی به اینور و اونور یا فردا پس فردا حواله کردن
    Last edited by urumchi; 07-05-2011 at 23:58.

15. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •