تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 67 از 2550 اولاول ... 1757636465666768697071771171675671067 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

داره خودمونی میشه amin_lni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من اصلا و به هیچ وجه ندا گستر را به این شرکت های تازه وارد که وعده هایی را می دهند که آدم وقتی یک حساب و کتاب می کنه می بینه اینا همش دروغه یعنی بعد از پر کردن پورت و گرفتن مشتری و بستن قرارداد های یک ساله که با دیدن لیست قیمت به فکر آدم می رسد که با صرفه ترین. بستن قرارداد یک ساله است. بعد از یکی دو ماهی دیگه اون سرعت 10 هم نمی تونید پیدا کنید چه برسد به سرعت های 50 یا 70 یا 100 یا 1300 و دانلود بیشتر از 1 gig از ساعت 2 تا 8 ادم با شنیدن این حرف ها توسط عده ای از شرکت ها خنده اش می گیرد
    بس کنید با این کلاه گذاشتن های یکی یا سه ماهه
    اینجا ایرانه
    دیتای ایران اونقدر پهنای باند نداره
    قول این حرف ها رو نخورید
    من الان 26 ماهه adsl دارم از صبا الانم قراردادم 1 ساله است و 4 ماه مونده قراردادم تموم بشود
    من الان 2 ساله هر شب از ساعت 3 تا 40 / 7 در کل 800 تا 900 دانلود دارم ( البته با داشتن اکانت rapishare چون اگر اکانت نداشته باشید سرعت موازنه نمی شود و در نهایت حتی نمی شود 500 مگا دانلود کرد )
    البته اینم بگم شده بعضی از وقت ها کم دانلود شده به مشکل های سروری که گاهی اوقات دارند
    ولی در کل شبانه اش خوبه
    در مورد روزانه :
    من قراردادام همیشه 128 هست ولی سرعت 50 می دهند ( 512 همون جریان بایت و بیت )
    البته شده بعضی از وقت ها همون سرعت قرارداد و یا حتی کمتر از اون رو داده خوب چه میشه کرد
    و مشکلی که در بسیاری از ار شرکت ها است مشکل قطی است که در نداگستر کمی زیاد است مثلا در هر هفته حدالقل 4 ساعت در کل قطعی داره
    الانم 3 روزه سرعت رو بازم کردن همون سرعت قراداد و من 15 الی 20 در روز دانلود می کنم ولی شبانه همونی است که گفتم
    مثلا دیشب درست 900 مگا دانلود داشتم
    خوب شما هم می تونید به تاپیک ندا گستر برید و در یکی از پستام عکسی از ریز مصرف rapidshare ام گذاشتم و می تونید دانلود های شبانه ام را ببینید که چه قدر دانلود کردم البته نمی شود گفت که فردا و یا پس فردا بازم 800 الی 900 دانلود خواهم داشت ( مثل شرکت های دیگر ارائه کننده adsl ) ولی در کل اینم بگم
    حرف شرکت هایی که وعده های زیادی می دهند باور نکنید و بدونید ه زود گذر خواهد بود
    فعلا
    تایید نمیشه عزیز دل چون با این حساب هر کسی بخواد تازه شرو کنه بهتره اصلا شرو نکه من حامی جوانان و تازه کار ها هستم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من اصلا و به هیچ وجه ندا گستر را به این شرکت های تازه وارد که وعده هایی را می دهند که آدم وقتی یک حساب و کتاب می کنه می بینه اینا همش دروغه یعنی بعد از پر کردن پورت و گرفتن مشتری و بستن قرارداد های یک ساله که با دیدن لیست قیمت به فکر آدم می رسد که با صرفه ترین. بستن قرارداد یک ساله است. بعد از یکی دو ماهی دیگه اون سرعت 10 هم نمی تونید پیدا کنید چه برسد به سرعت های 50 یا 70 یا 100 یا 1300 و دانلود بیشتر از 1 gig از ساعت 2 تا 8 ادم با شنیدن این حرف ها توسط عده ای از شرکت ها خنده اش می گیرد
    بس کنید با این کلاه گذاشتن های یکی یا سه ماهه
    اینجا ایرانه
    دیتای ایران اونقدر پهنای باند نداره
    قول این حرف ها رو نخورید
    من الان 26 ماهه adsl دارم از صبا الانم قراردادم 1 ساله است و 4 ماه مونده قراردادم تموم بشود
    من الان 2 ساله هر شب از ساعت 3 تا 40 / 7 در کل 800 تا 900 دانلود دارم ( البته با داشتن اکانت rapishare چون اگر اکانت نداشته باشید سرعت موازنه نمی شود و در نهایت حتی نمی شود 500 مگا دانلود کرد )
    البته اینم بگم شده بعضی از وقت ها کم دانلود شده به مشکل های سروری که گاهی اوقات دارند
    ولی در کل شبانه اش خوبه
    در مورد روزانه :
    من قراردادام همیشه 128 هست ولی سرعت 50 می دهند ( 512 همون جریان بایت و بیت )
    البته شده بعضی از وقت ها همون سرعت قرارداد و یا حتی کمتر از اون رو داده خوب چه میشه کرد
    و مشکلی که در بسیاری از ار شرکت ها است مشکل قطی است که در نداگستر کمی زیاد است مثلا در هر هفته حدالقل 4 ساعت در کل قطعی داره
    الانم 3 روزه سرعت رو بازم کردن همون سرعت قراداد و من 15 الی 20 در روز دانلود می کنم ولی شبانه همونی است که گفتم
    مثلا دیشب درست 900 مگا دانلود داشتم
    خوب شما هم می تونید به تاپیک ندا گستر برید و در یکی از پستام عکسی از ریز مصرف rapidshare ام گذاشتم و می تونید دانلود های شبانه ام را ببینید که چه قدر دانلود کردم البته نمی شود گفت که فردا و یا پس فردا بازم 800 الی 900 دانلود خواهم داشت ( مثل شرکت های دیگر ارائه کننده adsl ) ولی در کل اینم بگم
    حرف شرکت هایی که وعده های زیادی می دهند باور نکنید و بدونید ه زود گذر خواهد بود
    فعلا
    کاملا مخالفم

کاربر فعال انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای vitamin2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دلیل بگویید
    در ضمن شماها بگیرین اگر خوب بود فقط به خاطر شبانه اونم باسرعت 100 منم می یام ( البته بعد 4 ماه اگر همون جور که گفته باشه بود )

آخر فروم باز Hossein Adeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

شما اکانت راپید رو چند و از کجا خریدین

پروفشنال Nevissande's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

برويد به بازارچه سايت forum.persiantools.com

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

[QUOTE=MaSoOd;2833288]در حد المپیک

نمیشه که DSL شرکت رو خونه استفاده کرد

والله شاتل همیشه به سرعت خوب و ثابت و البته قیمت گرونش معروف بووده

فکر نکنم آسیا تک هم سرعتش مثل شاتل باشه برا 256 ، 32 ؟

ولی دانلود افلاین به این راحتیا هم نیست که

یکی که اینکارو میکرد ازش پرسیدم گفت تا حالا شده تو یاهو گروپ عضو 100 تا گروپ بشی و هر روز تو ایمیلت بجای خوندن اونا فقط پاکشون کنی تا حجمت پر نشه ؟

می گفت باید یه هارد گنده داشته باشی چون یه هو دیدی 5 گیگ اومد پایین

اتفاقا میشه تو نمیدونی
    دومین جمله رو نفهمیدم سئوالی بود چی بود
    یه بار دیگه بگو

دانلود افلاین راحت تر از همه این حرفاست دوست من هم استفاده میکنه
    توپه
    اقا هر فیملی که می خوای و هر بازی که بخوای هست
    یه هارد هم مشکلی نیست که

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

6

من اصلا و به هیچ وجه ندا گستر را به این شرکت های تازه وارد که وعده هایی را می دهند که آدم وقتی یک حساب و کتاب می کنه می بینه اینا همش دروغه یعنی بعد از پر کردن پورت و گرفتن مشتری و بستن قرارداد های یک ساله که با دیدن لیست قیمت به فکر آدم می رسد که با صرفه ترین. بستن قرارد
    .
    .
    .

فعلا
    میتونیم جنبه ی منفی ( کلاهبرداری ) این کار رو نادیده بگیریم و یه جور دیگه بررسیش کنیم

این شرکت الان اول راهه و مشترک کمی داره وقتی مشترکش زیاد بشن 100% نمیتونه مثل سابق عمل کنه بنابراین این وعده ها کمرنگ میشن ( این یه طرف قضیه )

از طرف دیگه منه یوزر هم میتونم تا زمانی که این شرکت این سرویس رو میده و داره خودش رو تبلیغ میکنه از این سرویس استفاده کنم وقتی هم که سرویسش افت کرد بازم بیام تصمیم گیری کنم ببینم کدووم شرکت برام مقرون به صرفس

خب پایان این ماه قرارداد دو ساله من با شاتل تموم میشه با وجود این که صد در صد راضی بودم ولی سرعت و وعده های شما به شدت وسوسه کرده منو.
    پایان این ماه مزاحم میشم برای سرویس S2 که البته امیدوارم طبق وعده ای که دادید سرعت دانلود شبا نا محدود باشه منم تجربم رو در اختیار دوستان در اینجا قرار میدم شاید همه مشتری شما شدن.
    منتظر نتیجه کار هستیم فرید جان

تایید نمیشه عزیز دل چون با این حساب هر کسی بخواد تازه شرو کنه بهتره اصلا شرو نکه من حامی جوانان و تازه کار ها هستم
    اونایی که می خوان تازه شروع کنن باید در حد توانشون به یوزر آوانس بدن و مشتری جذب کنن

فکر کنم زمان بهترین جوابگوی این مساله باشه / منتظر میشیم از دوستان برن سرویس بگیرن و گزارش بدن

رپید خودش دو تا نماینده داره : هملون ( یکماهه 15000 تومن ) / رپیدورلد ( یکماهه 11500 )

میتونی تو بازارچه ی پرشین تولز هم بدون پوینت گیربیاری بگیری ( یکماهه 7000 تا 9000 )

رپید باز هم یه زمانی میفروخت ( یک ماهه بدون پوینت 8000 تومن ) که الان فعلا غیر فعاله

راستی اگه بتونی شریکی بگیری خیلی خوب میشه

اتفاقا میشه تو نمیدونی
    دومین جمله رو نفهمیدم سئوالی بود چی بود
    یه بار دیگه بگو

دانلود افلاین راحت تر از همه این حرفاست دوست من هم استفاده میکنه
    توپه
    اقا هر فیملی که می خوای و هر بازی که بخوای هست
    یه هارد هم مشکلی نیست که
    اینارو ( ) از بقال سر کوچه کیلویی میخری یه دونه ای هم میدن ؟

اگه میشه چرا معطلی ؟

ببین اون مودمی که باهاش وصل میشی Mac Adress ش تو ISP ثبت میشه و اگه با یوزر نیم مورد نظر از جایه دیگه وصل بشن ( یوزر نیم شرکت رو ببری خونه ) یا مودم رو عوض کنی چون این با اطلاعات موجود تو شرکت همخوانی نداره راحت مچت رو میگیرن

خودم چند نفر رو میشناسم که یوزر پس یکی دیگه رو کش رفته بودن بعد اومدن از شرکت و با دستبند بردنش

جریان اون اینترنت ماهواره ای به کجا کشید ؟

اینم تست سرعت امروز همارا 512 :

8. این کاربر از MaSoOd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا عجب تاپیکی شده.
    در همه موضاعات به طور همزمان بحث میشه.
    راستی!
    مسعود جان؛ سرعت من که تا حالا از 470 بالاتر نرفته.
    برای شما هم اینطوری بوده؟
    دلیلش چیه؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

میتونیم جنبه ی منفی ( کلاهبرداری ) این کار رو نادیده بگیریم و یه جور دیگه بررسیش کنیم

این شرکت الان اول راهه و مشترک کمی داره وقتی مشترکش زیاد بشن 100% نمیتونه مثل سابق عمل کنه بنابراین این وعده ها کمرنگ میشن ( این یه طرف قضیه )

از طرف دیگه منه یوزر هم میتونم تا زمانی که این شرکت این سرویس رو میده و داره خودش رو تبلیغ میکنه از این سرویس استفاده کنم وقتی هم که سرویسش افت کرد بازم بیام تصمیم گیری کنم ببینم کدووم شرکت برام مقرون به صرفس

منتظر نتیجه کار هستیم فرید جان

اونایی که می خوان تازه شروع کنن باید در حد توانشون به یوزر آوانس بدن و مشتری جذب کنن

فکر کنم زمان بهترین جوابگوی این مساله باشه / منتظر میشیم از دوستان برن سرویس بگیرن و گزارش بدن

رپید خودش دو تا نماینده داره : هملون ( یکماهه 15000 تومن ) / رپیدورلد ( یکماهه 11500 )

میتونی تو بازارچه ی پرشین تولز هم بدون پوینت گیربیاری بگیری ( یکماهه 7000 تا 9000 )

رپید باز هم یه زمانی میفروخت ( یک ماهه بدون پوینت 8000 تومن ) که الان فعلا غیر فعاله

راستی اگه بتونی شریکی بگیری خیلی خوب میشه

اینارو ( ) از بقال سر کوچه کیلویی میخری یه دونه ای هم میدن ؟

اگه میشه چرا معطلی ؟

ببین اون مودمی که باهاش وصل میشی Mac Adress ش تو ISP ثبت میشه و اگه با یوزر نیم مورد نظر از جایه دیگه وصل بشن ( یوزر نیم شرکت رو ببری خونه ) یا مودم رو عوض کنی چون این با اطلاعات موجود تو شرکت همخوانی نداره راحت مچت رو میگیرن

خودم چند نفر رو میشناسم که یوزر پس یکی دیگه رو کش رفته بودن بعد اومدن از شرکت و با دستبند بردنش

جریان اون اینترنت ماهواره ای به کجا کشید ؟

اینم تست سرعت امروز همارا 512 :

باز هم خبر نداری
    حیف نمیتونم روش رو به تو بگم این روش های تو noob هستن

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

اقا مسعود همارا 512 چقدر پولش میشه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •