تایید نمیشه عزیز دل چون با این حساب هر کسی بخواد تازه شرو کنه بهتره اصلا شرو نکه من حامی جوانان و تازه کار ها هستم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
تایید نمیشه عزیز دل چون با این حساب هر کسی بخواد تازه شرو کنه بهتره اصلا شرو نکه من حامی جوانان و تازه کار ها هستم
کاملا مخالفم![]()
دلیل بگویید
در ضمن شماها بگیرین اگر خوب بود فقط به خاطر شبانه اونم باسرعت 100 منم می یام ( البته بعد 4 ماه اگر همون جور که گفته باشه بود )
شما اکانت راپید رو چند و از کجا خریدین
برويد به بازارچه سايت forum.persiantools.comشما اکانت راپید رو چند و از کجا خریدین
[QUOTE=MaSoOd;2833288]در حد المپیک
نمیشه که DSL شرکت رو خونه استفاده کرد
والله شاتل همیشه به سرعت خوب و ثابت و البته قیمت گرونش معروف بووده
فکر نکنم آسیا تک هم سرعتش مثل شاتل باشه برا 256 ، 32 ؟
ولی دانلود افلاین به این راحتیا هم نیست که
یکی که اینکارو میکرد ازش پرسیدم گفت تا حالا شده تو یاهو گروپ عضو 100 تا گروپ بشی و هر روز تو ایمیلت بجای خوندن اونا فقط پاکشون کنی تا حجمت پر نشه ؟
می گفت باید یه هارد گنده داشته باشی چون یه هو دیدی 5 گیگ اومد پایین
اتفاقا میشه تو نمیدونی
دومین جمله رو نفهمیدم سئوالی بود چی بود
یه بار دیگه بگو
دانلود افلاین راحت تر از همه این حرفاست دوست من هم استفاده میکنه
توپه
اقا هر فیملی که می خوای و هر بازی که بخوای هست
یه هارد هم مشکلی نیست که
میتونیم جنبه ی منفی ( کلاهبرداری ) این کار رو نادیده بگیریم و یه جور دیگه بررسیش کنیم
این شرکت الان اول راهه و مشترک کمی داره وقتی مشترکش زیاد بشن 100% نمیتونه مثل سابق عمل کنه بنابراین این وعده ها کمرنگ میشن ( این یه طرف قضیه )
از طرف دیگه منه یوزر هم میتونم تا زمانی که این شرکت این سرویس رو میده و داره خودش رو تبلیغ میکنه از این سرویس استفاده کنم وقتی هم که سرویسش افت کرد بازم بیام تصمیم گیری کنم ببینم کدووم شرکت برام مقرون به صرفس
منتظر نتیجه کار هستیم فرید جان
اونایی که می خوان تازه شروع کنن باید در حد توانشون به یوزر آوانس بدن و مشتری جذب کنن
فکر کنم زمان بهترین جوابگوی این مساله باشه / منتظر میشیم از دوستان برن سرویس بگیرن و گزارش بدن
رپید خودش دو تا نماینده داره : هملون ( یکماهه 15000 تومن ) / رپیدورلد ( یکماهه 11500 )
میتونی تو بازارچه ی پرشین تولز هم بدون پوینت گیربیاری بگیری ( یکماهه 7000 تا 9000 )
رپید باز هم یه زمانی میفروخت ( یک ماهه بدون پوینت 8000 تومن ) که الان فعلا غیر فعاله
راستی اگه بتونی شریکی بگیری خیلی خوب میشه
اینارو () از بقال سر کوچه کیلویی میخری یه دونه ای هم میدن ؟
اگه میشه چرا معطلی ؟
ببین اون مودمی که باهاش وصل میشی Mac Adress ش تو ISP ثبت میشه و اگه با یوزر نیم مورد نظر از جایه دیگه وصل بشن ( یوزر نیم شرکت رو ببری خونه ) یا مودم رو عوض کنی چون این با اطلاعات موجود تو شرکت همخوانی نداره راحت مچت رو میگیرن
خودم چند نفر رو میشناسم که یوزر پس یکی دیگه رو کش رفته بودن بعد اومدن از شرکت و با دستبند بردنش
جریان اون اینترنت ماهواره ای به کجا کشید ؟
اینم تست سرعت امروز همارا 512 :
![]()
بابا عجب تاپیکی شده.
در همه موضاعات به طور همزمان بحث میشه.
راستی!
مسعود جان؛ سرعت من که تا حالا از 470 بالاتر نرفته.
برای شما هم اینطوری بوده؟
دلیلش چیه؟
باز هم خبر نداری
حیف نمیتونم روش رو به تو بگم این روش های تو noob هستن![]()
اقا مسعود همارا 512 چقدر پولش میشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)