ببخشید اگه حتما باید با دی وی دی ریکاوری تهیه کرد پس اون پارتیشن 10.5 گیگی توی 1225 چیه؟؟؟
اگه ممکنه درباره برنامه ریکاوری اچپی هم توضیح بدین ؟
ممنون
ویرایش شد...
ببخشید یه سوال دیگه اول باید پارتیشن بندی کنم بعد ریکاوری بگیرم یا بر عکس
ببخشید اگه حتما باید با دی وی دی ریکاوری تهیه کرد پس اون پارتیشن 10.5 گیگی توی 1225 چیه؟؟؟
اگه ممکنه درباره برنامه ریکاوری اچپی هم توضیح بدین ؟
ممنون
ویرایش شد...
ببخشید یه سوال دیگه اول باید پارتیشن بندی کنم بعد ریکاوری بگیرم یا بر عکس
دوست عزیز به تاپیک زیر مراجعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
برای اطمینان بیشتر این دی وی دی رو تهیه می کنن چون ممکنه یه روزی در آینده اون پارتیشن بدسکتور بشه یا یه کسی غیر از شما دستکاریش کنه و خلاصه موقع ریکاوری اینجوری خیالتون راحتره که دو تا منبع دارید
برای درست کردن دی وی دی های ریکاوری در اچ پی به Recovery Disc Creation بروید مراحل بسیار ساده است و با وصل کردن سیستم تان به برق مراحل کار را حتماً طی می کنید
اول ریکاوری بگیرد چون معلوم نیست وسط پارتیشن بندی چه اشتباهاتی رو انجام می دید (یه دور سایر پستها رو تو بخش پارتیشن بندی بخونین می فهمید ...)
موفق باشی
سلام دوستان . لپ تاپ من asus n50vn . چندین بار سعی کردم ویندوز vista home به vist ultimate تغییر بدم و هر بار بعد نصب با بالا اومدن ویندوز صفحه
سلام دوستان . لپ تاپ من asus n50vn . چندین بار سعی کردم ویندوز را از vista home perimium به vista ultimate ارتقا بدم و هر بار با صفحه سفید با error قرمز رنگ مواجه میشم لطفا کمک کنید
سلام دوست عزیز به p30world خوش اومدین.
میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟
چه جوری میخواین vista رو ارتقا بدین؟
اینترنتی یا با استفاده از dvd ؟
سلام . ممنونم . چندین بار با dvd vista ultimate اول vista home رو فرمت میکردم که با error مواجه میشدم . قدم بعد سعی کردم از طریق dvd ویندوز upgrade کنم که باز با error در اغاز ویندوز به صورت صفحه سفید با error قرمز مواجه میشم.
جوابی نبود؟![]()
ببینید اگه میخواین ویستا آلتیمییت نصب کنید که نیازی به فرمت ندارین.
فقط کافیه با dvd سیستم رو boot کنید بعدش مراحل کار رو ادامه بدین (خیلی شبییه ببه نصب ویندوز xp )
البته باید بدونید که در این صورت شما ویستا home ارجینالتون رو پاک کردین و به جاش آلتیمیت کرک شده نصب کردین.
توجه کنید که قبل از همه ی این کار ها dvd ریکاوری رو حتما تهیه کنید.
دوست من .این کار رو هم انجام دادم ولی باز با eroor که گفتم مواجه شدم .احساس میکنم بعد از نصب ویندوز بوت رو تشخیص نمیده . چه کنم با این eroor؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)