تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 1126 اولاول ... 1757636465666768697071771171675671067 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

داره خودمونی میشه Far Va Har's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    رشت

9 لیسانس از پیام نور گرفتم، می تونم دوباره کنکور شرکت کنم؟

سلام من 1 سال دیگه لیسانس حسابداری از دانشگاه پیام نور می گیرم، آیا می تونم برای رشته کارگردانی کنکور هنر بدم و قبول شم؟ (محدودیت گرفتن دو لیسانس)
    ضمن اینکه مجبورم کنکورم رو بین گذروندن خدمت سربازی بدم. ضمن اینکه اینم در نظر بگیرید که قراره کنکور از سال دیگه برداشته بشه و با توجه به نمرات سال های گذشته تصمیم گیری بشه. من رشته ریاضی تحصیل می کردم و نمراتم چنگی به دل نمی زد!

لطفا کمکم کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

نیدونم والا نگران نباش بابا. فوقش بستانکار میشی واسه ترمای بعد. فیش و ببر یه نشونی بده بهشون مهر کنن.
    بمن گفتن که فیش رو دیگه نبرم پیششون دست خودم نگه دارم

داره خودمونی میشه Maxis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

نمی خاد فیش واریزی شهریه ثابت + متغییر رو (که مال من شد 1625482) جایی ببری یا به کسی بدی پیش خودت باشه اونا با اون شماره سریال که روی فیش واریزی هست می فهمن که پول دادی یا نه ! راستی من 36000 تومن رو هنوز ندادم - کسی تا حالا این 36 هزار تومن رو به بانک ملی واریز کرده (من که می خام اینو دیگه ندم - حداقل الان)

اگه نباشه جاش خالی می مونه gaxter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

نمی خاد فیش واریزی شهریه ثابت + متغییر رو (که مال من شد 1625482) جایی ببری یا به کسی بدی پیش خودت باشه اونا با اون شماره سریال که روی فیش واریزی هست می فهمن که پول دادی یا نه ! راستی من 36000 تومن رو هنوز ندادم - کسی تا حالا این 36 هزار تومن رو به بانک ملی واریز کرده (من که می خام اینو دیگه ندم - حداقل الان)
    آقا این فیش رو با شماره سریال خود بانک داره یا باید از همون سایت پرینت بگیرم؟
    آخه من اینجا دیدم چند تا از دانشجو ها این فیش رو آورده بودن دانشگاه .دانشگاه هم یه پرینت از برگه انتخاب واحدشون رو داده بود بهشون مهر و امضا هم زده بودن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_aa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خسته نباشی.ایشالا که فردا دیگه حله.این جوریه دیگه من تهران میگفت مشکلی نیست .واحد شهرستانم که قبول شده بودم میگفت نمیشه.فردا حتما پیگیر باش.

بالاخره ثبت نام کردم
    اینقدر پاشنه در هارو از جا درآوردم تا آخر نظام وظیفه بهم معافیت داد!ایشالا که مشکل بقیه هم حل شه

6. 2 کاربر از hamed_aa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

والا بهتر اینه که بری آموزش بگی انتخاب واحد کردم تا مسئولش یه بررسی بکنه بعدا بهت گیر الکی نده بگه نمیتونی اینو ورداری یا اونو .خودت که میدونی خودشونم حرف خودشونو قبول ندارن.هر کی به هرکیه.اونجا هم یه پرینت شاید از واحدات بده یه مهر کوفتی هم بزنه .
    هه هه هه!
    غلط کردن!
    مگه دسته خودشونه!

اونجا پیش نیاز ها و هم نیاز ها رو زدن
    اگه اونا رو رعایت کنی خودشون که سهله جاسبی!!!×!!@#%#$@^#$ هم نمیتونه چیزی بگه
    دهه

پروفشنال emp-ehsan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

من توي مشهد با منشي يك موسسه صحبت مي كردم كه در همين زمينه فعاليت مي كردند . مي گفت كه شما ترم اول رو اينجا ( توي موسسه) مي گذرونيد و بعد امتحان مي ديد و اگه معدل تون بالاي 12 شد ترم دوم رو از مهر ماه در دانشگاه پيام نور مي گذرونيد.
    يعني اون موسسه مي خواسته براي 180000 تومان شهريه به من دروغ بگه و آيا اصولا نيازي به شركت در كلاس ها براي ترم اول يا همون دانشپذيري هست يا بايد بري خودت كتاب ها رو بگيري بخوني؟ خواهش مي كنم سريع جواب بديد چون گفتند فردا آخرين مهلت ثبت نام است.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آقا این فیش رو با شماره سریال خود بانک داره یا باید از همون سایت پرینت بگیرم؟
    آخه من اینجا دیدم چند تا از دانشجو ها این فیش رو آورده بودن دانشگاه .دانشگاه هم یه پرینت از برگه انتخاب واحدشون رو داده بود بهشون مهر و امضا هم زده بودن.
    ببین تا اونجایی که من می دونم میری بانک صادرات و پول رو به حساب سیبا میریزی اونم فیش سه برگی و بعد یه برگ رو خود بانک کنار میزاره
    من فردا از مرکز اداری سوال میکونم اگه نیاز بود میرم دانشگاه ولی فکر نمیکنم اگه درست انتخاب واحد کرده باشید نیازی به رفتن اونجا باشه
    چون قبلا که من سوال کردم مسئولای اموزش گفتن نه فیش رو پیش خودت نگه دار

مگه میشه تا 36 تومان رو نریزی پرونده ات تو دانشگاه تکمیل نمیشه اصلا رفتی دانشگاه ثبت نام کنی؟؟؟

بالاخره ثبت نام کردم
    اینقدر پاشنه در هارو از جا درآوردم تا آخر نظام وظیفه بهم معافیت داد!ایشالا که مشکل بقیه هم حل شه
    مبارکه
    انشالله

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من توي مشهد با منشي يك موسسه صحبت مي كردم كه در همين زمينه فعاليت مي كردند . مي گفت كه شما ترم اول رو اينجا ( توي موسسه) مي گذرونيد و بعد امتحان مي ديد و اگه معدل تون بالاي 12 شد ترم دوم رو از مهر ماه در دانشگاه پيام نور مي گذرونيد.
    يعني اون موسسه مي خواسته براي 180000 تومان شهريه به من دروغ بگه و آيا اصولا نيازي به شركت در كلاس ها براي ترم اول يا همون دانشپذيري هست يا بايد بري خودت كتاب ها رو بگيري بخوني؟ خواهش مي كنم سريع جواب بديد چون گفتند فردا آخرين مهلت ثبت نام است.
    ضررورتی نداره دوست عزیز
    کتابها بصورت خودخوان هست و فقط در صورتی که احساس میکنید دروس رو به تنهایی نمی تونید بخونید و باید براتون تفهیم بشه میتونید تو کلاسهای این موسسه ها ثبت نام کنید .

11. این کاربر از !Bikhaneman! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز behnam_tr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    T@BRIZ

پيش فرض

در خواست کمک فوری....

موضوع :: درخواست برنامه امتحانی رشته الهیات ( فقه و مبانی حقوق) ----- طرح جدید ====سال تحصیلی 87-88

تو رو خدا یکی لینک دانلودش رو واسم بذاره.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •