سلام.
باید تو قسمت مشکلات مربوط به پاکت پی سی مطرح میکردید اما در هر صورت Imate P30 ؟ من تا حالا نشنیدن این مدل رو مدل دقیقش رو بفرمایید تا اگر بلد بودم خدمتتون عرض کنم.![]()
سلام.
باید تو قسمت مشکلات مربوط به پاکت پی سی مطرح میکردید اما در هر صورت Imate P30 ؟ من تا حالا نشنیدن این مدل رو مدل دقیقش رو بفرمایید تا اگر بلد بودم خدمتتون عرض کنم.![]()
یه برنامه خوب برای ادیت و تبدیل فایلهای ویدیویی می خواستم
ممنون
سلام به همه !!! دوستان من میخوام تو Albums که میرم همه عکسهامو نشون نده ولی وقتی یک albume رو انتخاب میکنم که نشون بده و میام بیرون باز که بر میگردم دوباره All نشون میده !!! ؟
سلام.نرم افزار باز کننده PDF می خوام برای OMNIA I900.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام..ببخشید مجبور شدم اینجا هم ارسال بزنم..
من یه کی بر میخوام که گچپژ داشته باشه.. و فری باشه.. دوستان فینگر کی ب.رد رو پیشنهاد دادن که منم گشتم و نصب کردم اما گفت رزولیشن مناسب پیدا نشد و ارور داد..گوشیم هم دیاموند 2 هست..شما چیزی سراغ دارید؟![]()
از SPB کیبورد استفاده کن Free نیست اما سریالش رو من بهت میدم شما نصب کن و ورژنش رو بهم بگو.![]()
شما ورژن مناسب رو نصب نکردید.. به آدرس زیر برید و ورژن مخصوص خودتون رو نصب کنید.. ببخشید منظورم از ورژن رزولوشن بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ممنونم.. ولی من یک SPB دارم که اکثر زبانها رو داره..اما فارسی (گچپژ) نداره..
کی بوردی که امین خان دادن دادن رو نصب میکنم انشالله که جواب بده..![]()
سلام.
اون کیبوردی رو هم که امین جان معرغی کردن خوبه.برای فارسی داشتن اس پی بی باید اسکین مربوط به زبان فارسی رو کپی کنید تو فولدر اسکین.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)