تا جاییکه من خبر دارم ، آشغالند !
اینا رو تو یه مزایده بیرون دادن . از بس ازشون کار کشیدن و نفسشون رو گرفتند توان ندارن . بعضیا می گند انجینش مال خود سوزوکیه که تو چین مونتاژ شده ! بعضیها هم می گند اصلا این سوزوکی نیست . مدل تقلبیشه .
بهر حال با این پول گزاف که تو تبلیغ لینک شما نوشته اصلا ارزش ریسک نداره . بنظر من در حد یه پولسار 180 یا آپاچی دست دوم هم نیست . لوازم یدکی هم تو بازار نداره .
من سوار موتور پلیس سوزوکی شدم، موتورش 4 سوپاپ دارد یعنی دو خروجی دود دارد، یعنی می تواند دو اگزوز داشته باشد که به موجب آن موتور بهتر نفس می کشد. (برخلاف پولسار که دو سوپاپ دارد)
موتورش 20 اسب بخار قدرت دارد در حالی که پولسار 200 دارای 18 اسب بخار قدرت می باشد.
منبع پولسار:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع سوزوکی:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد اصل بودن موتور پلیس سوزوکی باید بگویم که اصل ژاپن است چون با چشمان خودم دیدم زیر موتور حک شده Made in Japan و آرم سوزوکی هم روی موتور حک شده است.
مزیت مهم آن نسبت به پولسار 200 که بسیار قابل توجه است ترمزهای آن می باشد که دو ترمز پهن دیسکی در جلو و یک ترمز دیسکی در عقب که هم موتور را زیبا کرده و هم امنیت آنرا بیشتر کرده است. همچنین چرخهای عقب و جلو بسیار پهنتر از پولسار 200 می باشد که در زیبایی و تعادل موتور بسیار موثر می باشد.
ولی اشکال اصلی آن قطعات آن می باشد که چینی می باشد ولی بسیار ارزانتر از پولسار می باشد. به عنوان مثال باک فابریک پلیس سوزوکی 85 تومان است در حالی که پولسار 200 قیمت باکش 175 تومان برایتان آب می خورد.
در حال حاظر شرکت آمیکو قطعات آن را تامین می کند و موجود است. جهت گرفتن قطعات پلیس سوزوکی به آدرس زیر مراجعه کنید. (قیمت بعضی از قطعات نیز زیر آدرس نوشته شده است)