تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 209 اولاول ... 175763646566676869707177117167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 2084

نام تاپيک: گفتگوی آزاد موتور سیکلت

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نظرتان در مورد موتورهای پلیس شرکت آمیکو که دارای انجین سوزوکی 250 سی سی هست چی هست؟؟؟ یک نمونش را در لینک زیر می توانید ببینید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موتور مذکور بالا رنگ مشکی شده و با کمی خرج تبدیل به ریس شده است!
    تا جاییکه من خبر دارم ، آشغالند !
    اینا رو تو یه مزایده بیرون دادن . از بس ازشون کار کشیدن و نفسشون رو گرفتند توان ندارن . بعضیا می گند انجینش مال خود سوزوکیه که تو چین مونتاژ شده ! بعضیها هم می گند اصلا این سوزوکی نیست . مدل تقلبیشه .
    بهر حال با این پول گزاف که تو تبلیغ لینک شما نوشته اصلا ارزش ریسک نداره . بنظر من در حد یه پولسار 180 یا آپاچی دست دوم هم نیست . لوازم یدکی هم تو بازار نداره .

2. این کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه spz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اقا این خنک ککنده روغن اصلا چه خاصیتی دارره ؟
    حالا مثلا روغن داغ باشه ؟!...

بعدش میشه اگزوزه پالس رو عوض کرد که سرعتش بهتر بشه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تا جاییکه من خبر دارم ، آشغالند !
    اینا رو تو یه مزایده بیرون دادن . از بس ازشون کار کشیدن و نفسشون رو گرفتند توان ندارن . بعضیا می گند انجینش مال خود سوزوکیه که تو چین مونتاژ شده ! بعضیها هم می گند اصلا این سوزوکی نیست . مدل تقلبیشه .
    بهر حال با این پول گزاف که تو تبلیغ لینک شما نوشته اصلا ارزش ریسک نداره . بنظر من در حد یه پولسار 180 یا آپاچی دست دوم هم نیست . لوازم یدکی هم تو بازار نداره .

من سوار موتور پلیس سوزوکی شدم، موتورش 4 سوپاپ دارد یعنی دو خروجی دود دارد، یعنی می تواند دو اگزوز داشته باشد که به موجب آن موتور بهتر نفس می کشد. (برخلاف پولسار که دو سوپاپ دارد)
    موتورش 20 اسب بخار قدرت دارد در حالی که پولسار 200 دارای 18 اسب بخار قدرت می باشد.

منبع پولسار:
    کد:
    منبع سوزوکی:
    کد:

در مورد اصل بودن موتور پلیس سوزوکی باید بگویم که اصل ژاپن است چون با چشمان خودم دیدم زیر موتور حک شده Made in Japan و آرم سوزوکی هم روی موتور حک شده است.

مزیت مهم آن نسبت به پولسار 200 که بسیار قابل توجه است ترمزهای آن می باشد که دو ترمز پهن دیسکی در جلو و یک ترمز دیسکی در عقب که هم موتور را زیبا کرده و هم امنیت آنرا بیشتر کرده است. همچنین چرخهای عقب و جلو بسیار پهنتر از پولسار 200 می باشد که در زیبایی و تعادل موتور بسیار موثر می باشد.
    ولی اشکال اصلی آن قطعات آن می باشد که چینی می باشد ولی بسیار ارزانتر از پولسار می باشد. به عنوان مثال باک فابریک پلیس سوزوکی 85 تومان است در حالی که پولسار 200 قیمت باکش 175 تومان برایتان آب می خورد.
    در حال حاظر شرکت آمیکو قطعات آن را تامین می کند و موجود است. جهت گرفتن قطعات پلیس سوزوکی به آدرس زیر مراجعه کنید. (قیمت بعضی از قطعات نیز زیر آدرس نوشته شده است)

5. 2 کاربر از yosofweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اقا این خنک ککنده روغن اصلا چه خاصیتی دارره ؟
    حالا مثلا روغن داغ باشه ؟!...

بعدش میشه اگزوزه پالس رو عوض کرد که سرعتش بهتر بشه ؟
    در بعضی از مناطق گرمسیر مثل هند و ایران یا مناطق کویری با گرم شدن موتور بازدهی موتور پایین می آید و همچنین نمی توان به مدت طولانی با موتورهایی که با هوا خنک می شود حرکت کرد.البته با موتورهای حجم بالا اگر خنک کننده روغن یا آب نداشته باشد کلا تعطیل می شود.

در مورد اگزوز هم می شود عوض کرد ولی اگزوز موتور پالس بسیار خوب است و کمتر اگزوزی می تونی پیدا کنی که انقدر بی صدا و لرزش باشد. البته اگزوز پالس 200 با بقیه مدلهای پالس و پولسار فرق دارد و کمی حجیمتر می باشد و بازدهی بالاتری دارد. بهت پیشنهاد می کنم که تغیرش ندی.

7. این کاربر از yosofweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

شرکت آمیکو یک شرک دروغگو و حقه بازه مثل بسیاری از کمپانیهای ایرانی - البته متاسفانه - !
    این شرکت محصولات چینی رو با کمپانیهای موتورسیکلت ساز چینی وارد می کنه . از جمله این موتورسیکلت های "گولسار 186" هست که نمونه تقلبیه "پولسار 180" هست و سال گذشته نهایتا با شکایت شرکت باجاج هند ممنوع شد .
    آمیکو با شرکت " ایژن وینگ" چین هم قرار دادی برای واردات موتورسیکلت های بی هویتی با آرم تقلبیه سوزوکی کرده . این موتورها که چیزی شبیه به جی.اس.اکس هستند ، حتی مدتیست که توسط شرکت چینی ساخته نمی شند ولی توسط آمیکو روانه بازار سیاه احتکار موتورهای 250 سی.سی شدند .

9. 2 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

شرکت آمیکو یک شرک دروغگو و حقه بازه مثل بسیاری از کمپانیهای ایرانی - البته متاسفانه - !
    این شرکت محصولات چینی رو با کمپانیهای موتورسیکلت ساز چینی وارد می کنه . از جمله این موتورسیکلت های "گولسار 186" هست که نمونه تقلبیه "پولسار 180" هست و سال گذشته نهایتا با شکایت شرکت باجاج هند ممنوع شد .
    آمیکو با شرکت " ایژن وینگ" چین هم قرار دادی برای واردات موتورسیکلت های بی هویتی با آرم تقلبیه سوزوکی کرده . این موتورها که چیزی شبیه به جی.اس.اکس هستند ، حتی مدتیست که توسط شرکت چینی ساخته نمی شند ولی توسط آمیکو روانه بازار سیاه احتکار موتورهای 250 سی.سی شدند .

واقعا ممنون، دیگه داشتم دیوونه ی این موتور می شدم و شب و روز خوابشو میدیدم و می خواستم در مزایده بعدی راهنمایی و رانندگی که شهریور ماه هست بخرمش ولی دارم به این نتیجه میرسم که برم پالس 200 بخرم و 2،500،00 بابت پالس بدم بهتره.

شما در مورد سایت و یا اطلاعات شرکت "ایژن وینگ" چیزی دارید که بتوانم کاملا به این مسئله مطمئن بشم؟؟؟؟
    چون هنوز شک دارم که انجین موتور چینی باشد ولی در مورد قطعات دیگر موتور خود شرکت گفته که چینی هست.
    لطفا منبعی ارائه دهید که مطمئن بشم در مورد تقلبی بودن انجین.
    با سپاس فراوان

11. این کاربر از yosofweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

شرکت چینی چون طبق قانون از فروش و ساخت این محصولات منع شده . در سایتش تنها یک محصول آف-رود پیدا می شه !و اطلاعات رو ازروی سایتشون برداشتن . من از یک منبع سایت روسی و یک فروم هندی این مطالب رو پیدا کردم . قیمت 500 سی.سی این موتور اگر کاملا نو باشه در آسیا 2.600 هست . من تنها اینا رو در این سایت پیدا کردم :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] AW50 AW70 AW70-2      

منبع :
    کد:

13. 2 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    اینطور که معلومه موتور های 250 ها ازاد شد
    کسی قیمت zx 250 cc نداره ؟
    راستی فرق بین پالس 200 و 180 سی سی از نظر شکل ظاهری و وزن چجوریاست ؟
    با تشکر از اقای piremardکه به بچه ها کمک فراوانی می کنه

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان اهل فن.
    بنده یه راهنمایی کوچیک میخواستم.
    من یه پالس 180سی سی دیجیتال دارم و قصد دارم که بفروشم و یه پالس 200 سی سی بخرم.
    میخواستم بدونم که ارزشش رو داره؟و دو روز دیگه پشیمون نمیشم؟تفاوتشون چقدره؟
    با توجه به قیمت فعلی پالس200 در بازار من یه چیزی در حدود 700 هزار تومان باید روی پول فروش موتورم بذارم تا بتونم پالس 200 رو بخرم.
    خواهشم اینه که منو راهنمایی کنید که همچین کاری ارزشش رو داره؟فقط لطفا با دلیل بگید.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    اینطور که معلومه موتور های 250 ها ازاد شد
    کسی قیمت zx 250 cc نداره ؟
    راستی فرق بین پالس 200 و 180 سی سی از نظر شکل ظاهری و وزن چجوریاست ؟
    بنده یه راهنمایی کوچیک میخواستم.
    من یه پالس 180سی سی دیجیتال دارم و قصد دارم که بفروشم و یه پالس 200 سی سی بخرم.
    میخواستم بدونم که ارزشش رو داره؟و دو روز دیگه پشیمون نمیشم؟تفاوتشون چقدره؟
    با توجه به قیمت فعلی پالس200 در بازار من یه چیزی در حدود 700 هزار تومان باید روی پول فروش موتورم بذارم تا بتونم پالس 200 رو بخرم.
    خواهشم اینه که منو راهنمایی کنید که همچین کاری ارزشش رو داره؟فقط لطفا با دلیل بگید.
    سلام
    این نظرات رو با مطالعه سایتها و فرومهای هندی و انگلیسی می نویسم :
    باجاج پولسار یکی از معدود موتورسیکلت هاییست که با گذشت زمان بهبود کیفیه نسبی پیدا می کنه تا طرفدارانش رو خوشنود نگه داره . چیزی شبیه به نسخه های فیلمهای ارباب حلقه ها !
    در واقع جز چند مشخه نسبی ، پولسار 180 چندان تفاوت فاحشی با نسخه 200 اون نداره - البته با 220 فرق زیادی داره - مثلا وزن تقریبی نسخه ی ایرانی پولسار 200 150 کیلوگرمه که هم وزنه نسخه ی هارلی باجاج 200 هست !
    خنک کننده روغن داره ، زین بهتری داره ، چند قسمتش رنگ شده ! برای آف-رود بهتر شده در دنده های پایین مشابه هم هستند ولی سیستم کلاچ و جعبه دنده در 200 بهبود یافته ، قدرت موتور تقریبا 2 اسب بخار اضافه شده ، لرزش و تعادل بهتری پیدا کرده ، ولی هنوز چندان برای ترافیک و پیچ و خم کوچه پس کوچه های ایرانی آزار دهنده است !
    موقعیت نشستن راکب روی موتور و استراحت گاه پاها بهتر شده و طول دست ها رو بیشتر می کشه . بدلیل محدود کننده بزور سرعتش در دنده آخر بیشتر از 140 می رسه و شتاب موتور در این دنده خیلی کند انجام می شه بر خلاف نسل های ژاپنی . قیافش کمی سکــسی تر شده !
    اختلاف قیمتش با 180 در ایران الا قابل توجیه نیست و بنظرم بهتره تا 220 صبر کنید .

17. 3 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •