دوستان ارشد تو پیام نور وضعش چجوریه؟ ارزش داره بخونی؟ من پیام نور اراک قبول شدم.
دوستان ارشد تو پیام نور وضعش چجوریه؟ ارزش داره بخونی؟ من پیام نور اراک قبول شدم.
کسی اینجا صنایع شرکت کرده بوده؟ کجا قبول شدین؟
مبارکه
ارشد رو هرجا باشه ، بخون و مدرکشو بگیر
خصوصا حالا که با کنکور سازمان سنجش قبول شدی
من یه سوال داشتم.
دوستان برای رشته آیتی گرایش شبکه و گرایش هوش مصنوعی چه منابعی رو مناسب میدونن؟
منظورم این جزوههایی هست که مثلا پارسه،ماهان و ... دارن.
Last edited by Sub007; 01-09-2011 at 11:39.
محتوای مخفی: منابع ::
در ضمن واسه درخواست منابع از تاپیک منابع استفاده کنید
ممنونم فرشید جان... اصلا باور نمیکردم که قبول شم
راستش امروز نتیجه دانشگاه ازادم نگاه کردم و دیدم اونجا هم تبریز قبول شدم... حالا نمیدونم چیکار کنم برم پیام نور یا برم ازاد![]()
اینکه از الان فکر هستین خیلی خوبه . در درجه اول سعی کنید درساتون رو خیلی خوب پاس کنید ، معدلتون بالا بشه . همین که درس هاتون رو خوب پاس کنید به مرور برای ارشد هم آماده میشید . توجه ی ویژه ای به دروس ارشد داشته باشید . مثلا درس های ریاضی 1 و 2 رو جزوه های بسیار خوب آماده کنید به همراه خلاصه برداری . به موقعش خیلی به دردتون می خوره . پیرو اون درس های مقاومت ، تحلیل ، سیالات ، هیدورلیک ، مکانیک خاک ، پی ، فولاد ، بتن ، راه سازی و روسازی که به مرور به همه ی اینا می رسید . تست زدن از الان خیلی زوده ، سعی کنید تا قبل از سال 4 این درس ها رو به بهترین شکل ممکن یاد بگیرید و آماده بشید . ببینید کجا ها ضعف دارید ، مثلا اگه زبانتون ضعیفه از الان شروع کنید به تقویتش .سلام من دانشجوی عمران دانشگاه آزاد با درصد ریاضی حدود 30 ام واحد دانشگاهیم حدودای دونقوز آباده و از اول هم دلم میخواست توی بهترین دانشگاه های تهران درس بخونم ولی نتونستم الان سال اول رو تموم کردم و میرم ترم 3 درسای ریاضی 1 و 2 و معادلاتو استاتیک رو عالی پاس کردم البته چون سواد استادای اینجا به گرد پای دانشگاه های دیگه نمیرسه ولی بدلییل اینکه نتونستم تو کارشناسی دانشگاه خوبی قبول شم دلم میخواد بکوب واسه دانشگاه سراسری تهران ترجیحا شریف و تهران استارت بزنم و چون پایم ضعیفه نمیدونم از کجا و چطور شروع کنم کلا برام چه نصیحتی دارید ؟؟ کدوم کتابارو شروع به خوندن کنم و به کجا باید برسم تا بفهمم وضعم خوب شده واسه درسایی که پیش رو دارم چه توصیه هایی دارید که بیخودی کتاب های متفرقه نخونم؟/؟ تست از کی بزنم و کلا چیکار کنم ؟؟؟؟
این رویای دانشگاه سراسری تهران منو کشته کمک لطفا خواشا سعی نکنید منو از این راه منصرف کنید من کاملا جدیم ممنون میشم کمک کنید
به سال 4 که رسید اگه درس ها تون رو خوب پاس کرده باشید ، مسلما تعداد واحد زیادی براتون نمونده ، سوادتون بالا رفته ، معدلتون هم خوبه . اون موقع میرید سراغ کتاب های ارشد و تست و تویه اون یکسال برای ارشد به خوبی آماده میشید .
سعی کنید هدفتون یادگیری باشه ، مفهومی بخونید و یاد بگیرید . دنبال سواد باشید . اگه این اهداف رو دنبال کنید مسلما به هدف نهاییتون خواهید رسید .
دوستان،ما كه آزاد قبول نشديم...اين تكميل ظرفيتش كي هست؟
اگه هزینه برات فرقی نمیکنه ، برو آزاد
شاید مهر ماه ...
.
سلام دوستان . من میخوام ارشد شرکت کنم . در مورد گرایشهای معماری تو ارشد نمیدونم کدوم گرایش رو بزنم!
میخوام چند نفر که شرکت کردن منو راهنمایی کنن .
والا حقیقت بین(( طراحی شهری ، برنامه ریزی شهری ، معماری )) نمیدونم کدوم یکی رو انتخاب کنم؟
خودم معماری رو دوست دارم ولی چنت مانع جلوی راه انتخابش دارم : از طرفی بعضی دوستام میگن چون لیسانس
معماری داری بهتره یه مدرک دیگه بگیری ، طراحی شهری بزن .
بعضیا میگن بازار کار معماری خیلی کمه چون لیسانسه و ارشد معماری معماری خیلی زیاده، چون از قدیم بوده.
یه مسئله دیگه هم که هست اینه که معماری یه کنکور اسکیس هم داره که خیلی سخته و با اینکه
دستم زیاد ضعیف نیست و بدک نیست ولی فکر نکنم قبول شم .
حالا یکی بیاد یه راهنمایی کنه مارو که کدوم گرایش رو انتخاب کنم؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)