سوال : چگونه يك فايل با حجم 10 گيگ را از هارد روي دي وي دي به صورت پشت سر هم رايت كنم يعني به ترتيب از dvd1 تا هر چند تا رو پيغام بده و از من dvd خام بخواد . در nero اين امكان وجود داره لطفا راهنمايي بفرماييد؟
سوال : چگونه يك فايل با حجم 10 گيگ را از هارد روي دي وي دي به صورت پشت سر هم رايت كنم يعني به ترتيب از dvd1 تا هر چند تا رو پيغام بده و از من dvd خام بخواد . در nero اين امكان وجود داره لطفا راهنمايي بفرماييد؟
جواب خودم پيدا كردم قابليتي هست به نام Disc Spaning كه در نرم افزار Ashampo burner ديدم ميشه اطلاعات بزرگ يك فايل رو روي چند
دي وي دي رايت كرد.
درسته قابلیت Disc Spaning تو نرم افزار فوق این امر رو ممکن میکنه
راه دیگه ای هم بود که با winrar بصورت store ذخیره کنی و رایت کنی
سلام
تو ورژن 8 چطوری باید فایل پروژه رو سیو کنم که بعدا دوباره با همون فایل ها رایت کنم؟
موقع خروج از شما میپرسه ذخیره کنم یا نه بزنید ذخیره کنه
نمی نویسه فقط مینویسه آخرین پروژه هنوز رایت نشده می خواین خارج بشین یا نه؟
نه عزیز مینویسه Do You Want To Save Project
عکس این پیغام رو پیسوت کردم که ملاحظه کنی:
llنون زحمت کشیدید
فکر کنم ورژنش فرق داره. یعنی مال من Nero StartSmart Essentials هست ظاهرش هم با اینی که شما گذاشتید متفاوته. راهنمایی می کنید؟ این مال منه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما از منوی start برو تو all programs وبعد شاخه nero رو پیدا کن و Nero Express رو اجرا کن
دوستان من یه مشکلی دارم؛ نمیتونم با استفاده از Nero سی-دی MP3 رایت کنم و همون اوایل سی-دی میسوزه. جالب اینجاست که سی-دی دیتا بدون مشکل رایت میشه.
از ورژن های مختلف Nero هم استفاده کردم؛ نسخه 6، 9Full، 9Express ،10Lite و ... ولی بازم مشکل حل نشد.
با DVD Writer سعی کردم نشد...
با CD Writer تست کردم نشد...
گفتم شاید کیفیت سی-دی ها بده، از یه مارک سی-دی دیگه استفاده کردم نشد...
کسی راه حلی به ذهنش میرسه؟
پ.ن. من از ویندوز سون نسخه Ultimate N استفاده میکنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)