تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 122 اولاول ... 175763646566676869707177117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 1215

نام تاپيک: »» كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی نرم افزارهای بازيابي اطلاعات

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام
    من اشتباهی fifa09رو که دانلود کرده بودم پاک کردم چون فکر کردم extra شده اما وقتی پاک کردم فهمیدم ناقص extra شده میخواستم اون فایلهای fifa09 رو برگردونم با recover my file امتحان کردم نیومد با get data back هم بلد نیستم ازش استفاده کنم کسی میدونه چجوری فایلهامو برگردونم
    در ضمن موقع دانلود تو my document ذخیره شد بعد از اینکه پاک کردم رفت تو سطل آشغال از تو سطل اشغال هم پاک کردم
    سلام

تینا جان شک نکن یکی از بهترین نرم افزارها در زمینه بازیابی اطلاعات GetDataBack for NTFS هستش .

با حجم کمش سرعت فوق العاده ای داره .

باوت نمی شه بگم من 60 گیگ از اطلاعاتم را که در اثر یه اشتباه از دست داده بودم صحیح و سالم برام برگردوند .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشی .

پروفشنال tina salehe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Meshad

پيش فرض

سلام

نگفتید به چه صورتی دانلودش کردید. یک فایل Setup یا Image بود؟

در Recover My Files توی لیست فایل های پیدا شده, اسمش نمیاد؟ جلوش وضعیت فایل رو چی می نویسه؟
    چند تا فایل فشرده بود که توسطwin rar فشرده شده بود و حجم هر فایل 200 مگ بود که توی سایت rapidshare آپ شده بود

اصلا نمیتونه پیداش کنه و اسمش نمیاد

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Meshad

پيش فرض

سلام

تینا جان شک نکن یکی از بهترین نرم افزارها در زمینه بازیابی اطلاعات GetDataBack for NTFS هستش .

با حجم کمش سرعت فوق العاده ای داره .

باوت نمی شه بگم من 60 گیگ از اطلاعاتم را که در اثر یه اشتباه از دست داده بودم صحیح و سالم برام برگردوند .

موفق باشی .
    من نتونستم ازش استفاده کنم میشه طرز استفاده از get data back رو بگی
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Meshad

پيش فرض

یه سرچی زد اما نمیدونم این فایلها کدوم قسمته من این فایلها رو با idm دانلود کردم و و محل دانلود رفتم نبود اینم عکسش به نظر شما کدوم قسمت دیگه امکان داره باشه

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

من نتونستم ازش استفاده کنم میشه طرز استفاده از get data back رو بگی
    ممنون
    سلام

کار کردن باهاش خیلی راحته

این برنامه به دو صورت NTFS و Fat32 ساخته شده و وجود داره که شما باید بر اساس نوع فایل سیستم درایوهاتون ازشون استفاده کنید .

ابتدا برنامه را اجرا کنید و با اجرا شدن برنامه صفحه ای مثل صفحه زیر باز می شه .

گزینه مربوطه را انتخاب کنید و next بزنید
    درایوی که قصد دارید اطلاعاتش ریکاوری بشه را انتخاب کنید و روی next کلیک کنید
    برنامه شروع به ریکاوری کردن فایل های درایو می کنه
    در سمت راست فایلهای ریکاوری شده را نشون می ده . اونهایی که با علامت سبز رنگ هستند احتمال سالم بودن فایلهاشون خیلی زیاد هست . و اونهایی که قرمز هستند احتمالش خیلی ضعیف هست و اونهایی که زرد رنگ هستند احتمالش متوسط هست .

الان می بینید که توی عکس زیر رنگ سبز هست و در واقع تمامی فایلهای درایو من را سالم ریکاوری کرده
    از سمت چپ فایلهای را انتخاب کنید تا در سمت راست نمایش داده بشه و سپس مطابق عکس زیر روی فایلهای خودتون راست کلیک کنید و گزینه copy را بزنید
    با زدن گزنیه copy یه پنجره به شکل زیر باز می شه و از شما یک مسیر برای ذخیره شدن فایل می کنه که شما مسیر را بهش می دید .
    همون طور که توی شکل زیر می بینید تمامی فایهای منا به طور کامل ریکاوری کرد .

امیدوارم این برنامه بتونه کمکت بکنه .
    موفق باشی .

6. 3 کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

یه سرچی زد اما نمیدونم این فایلها کدوم قسمته من این فایلها رو با idm دانلود کردم و و محل دانلود رفتم نبود اینم عکسش به نظر شما کدوم قسمت دیگه امکان داره باشه

همون طور که می دونید my document توی مسیر C:\Documents and Settings\mahdi\My Documents قرار داره ( به جای mahdi اسم یوزر خودتون باید باشه )
    پس شما باید درایو ویندوز خودتون که احتمالا درایو C هست را ریکاوری کنید .

باید شما پوشه Documents and Settings را داخل یه درایو طبق اموزشی که گذاشتم کپی کنید و شما داخل my document برید و ببینید فایل شما داخلش هست یا نه .

موفق باشی .

8. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال tazevared2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حدود يه سال پيش تو يه سايتي يه برنامه ريكاوري ديده بودم كه ادعا ميكرد حتي اگه پنج بار هم هارد فرمت كني ميتوني دوباره اطلاعات اون رو ريكاور كني. چون اون موقع نيازي بهش نداشتم دانلودش نكردم. ولي حالا ميخوام بدونم اون چه برنامه اي بوده. كسي ميدونه اسم اين برنامه چيه؟
    اصلا ميشه اسم بهترين و معروفترين نرم افزار ريكاوري رو بگيد. فقط ميخوام باهاش چند تا عكس رو برگردونم.
    مرسي

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

حدود يه سال پيش تو يه سايتي يه برنامه ريكاوري ديده بودم كه ادعا ميكرد حتي اگه پنج بار هم هارد فرمت كني ميتوني دوباره اطلاعات اون رو ريكاور كني. چون اون موقع نيازي بهش نداشتم دانلودش نكردم. ولي حالا ميخوام بدونم اون چه برنامه اي بوده. كسي ميدونه اسم اين برنامه چيه؟
    اصلا ميشه اسم بهترين و معروفترين نرم افزار ريكاوري رو بگيد. فقط ميخوام باهاش چند تا عكس رو برگردونم.
    مرسي
    اسم این برنامه get data back هستش . دوتا پست بالاتر را بخونید .

موفق باشید .

داره خودمونی میشه makhmal khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض کمک کمک

با سلام از اساتید این تاپیک یه سوال فوق العاده حیاتی داشتم خواهش می کنم که کمکم کنید:من یه عکس رو از مموری دوربین دیجیتال پاک کردم بعد برای این که خیالم راحت بشه که هیچ نرم افزاری نمی تونه اون عکس و برگردونه دو بار با خود دوربین و دوبار هم با کامپیوتر فرمتش کردم حالا بازم نگرانم که یه نرم افزاری بتونه اونو برگردونه می خواستم بببینم که کاره دیگه ای لازمه بکنم یا نه. از همتون سپاسگذارم
    Last edited by makhmal khan; 23-10-2008 at 21:39.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

با سلام از اساتید این تاپیک یه سوال فوق العاده حیاتی داشتم خواهش می کنم که کمکم کنید:من یه عکس رو از مموری دوربین دیجیتال پاک کردم بعد برای این که خیالم راحت بشه که هیچ نرم افزاری نمی تونه اون عکس و برگردونه دو بار با خود دوربین و دوبار هم با کامپیوتر فرمتش کردم حالا بازم نگرانم که یه نرم افزاری بتونه اونو برگردونه می خواستم بببینم که کاره دیگه ای لازمه بکنم یا نه. از همتون سپاسگذارم
    سلام

شما بعد از فرمت کردن ، دوباره روی مموری خودتون تا می تونید اطلاعات بریزید به این کار overwrite می گن . با این کار برگشت اطلاعات حذف شده خیلی خیلی ضعیف هست .

اما می تونید از روشهای تایپک زیر هم استفاده کنید .

موفق باشید .

13. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •