مشکل گیربکس از قبل بود اما چند هفته قبل که روغن گیربکس خود کارخونه رو عوض کردم این مشکل حاد تر شد خصوصا جا نخوردن دنده هنگام صبح. حالا مشکل از همین روغنست؟؟
مشکل گیربکس از قبل بود اما چند هفته قبل که روغن گیربکس خود کارخونه رو عوض کردم این مشکل حاد تر شد خصوصا جا نخوردن دنده هنگام صبح. حالا مشکل از همین روغنست؟؟
نه. احتمالا مشکل از گیربکسه و البته این واسکازین هم مزید بر علت شده. اول گیربکس رو تعمیر کن بعد یه واسکازین مناسب بریز توش. معمولا خود مکانیکها می دونن واسه چه خودرویی چه واسکازینی مناسبه.
همون جوري كه ماشين وايساده يه با بزن دنده سه بعد بزن دنده 1 شايد درست بشه
---------- Post added at 11:33 AM ---------- Previous post was at 11:30 AM ----------
اگه اوتوماته چند تا ضربه آهسته با آچار بهش بزن
یعنی در حال خاموش اول 3 بزنم بعد هم 1؟
دلیلش چیه؟
با سلام
اقا ما یه پارس 87 دوگانه دارم چند وقته ماشین صداش زیاد شده روغن موتور فیلتر روغن فیلتر هوا شمع وایر شمع هم عوض کردم بازم فایده نداشت صداش زیاده و خیلی داخل اطاق میاد شما میدونین مشکل از کجاست؟
راستی چند وقته وقتی سرعت ماشین به 100 میرسه گاز را که ول میکنی موقع برگشتن دور موتور و کم شدن سرعت یه صدای زوزه مانند از موتور میاد میکانیک ها میگن از گیربکسه ولی اخه ماشین اگه خلاص هم باشه صدا میده حتی یه بار خاموشش کردم تو سرعت دیدم بازم صدامیده. واسکازین گیربکسم عوض کردم تازه خوب که نشد هیچی دنده هام بدتر جامیره. حالا بنظر شما مشک چیه؟ 40000 کار کرده
سلام
یه چیز جالب امروز رفتم بنزین زدم اما معمولی شتاب ماشین برگشت به حالت اولیه
جالب تر اینکه بنزین سری پیش سوپر بود خیر سرش
فقط یه مشکل دیگه الان بش برخوردم که من 10000تا روغن موتور رو عوض کردم الان که شده 14900 علامت روغن با stop تو حرکت روشن میشه آیا باید برا تعویض روغن ببرم؟ __________________ __________________
Last edited by isbn; 20-01-2011 at 19:20.
خوب بسته به کاری که انجام می دن متفاوت روغن موتور باید انتقال حرارت خوب، جدا کردن و معلق نگه داشتن ذرات و کف نکردن و شل نشدن در حرارت زیاد و........... رو داشته باشه درضمن لزجت اون برای خودرو ها معمولا 30 یا 40 هست اما واسکازین یا روغن گیربکس باید تحمل فشار بالا رو داشته باشه و لزجتش خیلی بالا و حدود 140 هستش
سلام
دوستان من ماشين ( پرايد مدل 84 انژكتوري . دوگانه سوز دستي ) دادم فيلر گيري كرد از اون روز تا حالا به خصوص روز اول وقتي ميزاشتم رو گاز تو دنده هاي پايين 1 و 2 در حين حركت ماشين يه دفعه ميگرفت و ول ميكرد و يه صداي تاق از تو كاپوت مياد . روز اول خيلي زياد ميشد ولي روزهاي بعد كمتر شد و روزي يه بار پيش مياد ولي رو بنزين هم هيچ اتفاقي نميفته
علاوه بر اون هم ماشين رو گاز كه هست بعضي وقتا ماشين اصلا راه نميره مثلا تو دنده 3 بيشتر از 70 نميره و اصلا نميره كه 4 كنم اينم هم بعضي وقتا ميشه كه رو بنزين ميزارم و بعد دوباره رو گاز خوب ميشه
دوستان يعني مشكل از كجاس ؟ به خاطر فيلر گيري اين همه عيب پيدا شده ؟ كمكم كنيد
سلام دوستان من چند تا سوال داشتم
اولا اینکه بخارکردن بخاطر ضد یخ طبیعیه؟
من فنم یه وقتایی احساس میکردم کار نمیکنه آمپر آبم هم خرابه
امروز رفتم 8 تومن پیاده شدم فشنگی فن رو عوض کردم امّا هنوزم مطمئن نیستم درست شده باشه آخه بخار میکرد اولش بازم ولی فنش راه افتاد
فشنگی آب رو هم گویا باید عوض کنم
حالا شما نکته ای راهنمایی ای چیزی اگر دارید خیلی لطف میکنید بگید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)