تازه رسیدیم خونه اول
Legendکه تو پست دوم گفته بود دیگه نمی خواد هک کنید چی شد
یعنی راهی به جز هک نداره آخه من دلخوشی از هک کردن ندارم
اصلا خود Legend کجاست بیاد جواب بده
آهان داره برای کنکور می خونه پس معلومه مثل من کنکور کاردانی داره
تازه رسیدیم خونه اول
Legendکه تو پست دوم گفته بود دیگه نمی خواد هک کنید چی شد
یعنی راهی به جز هک نداره آخه من دلخوشی از هک کردن ندارم
اصلا خود Legend کجاست بیاد جواب بده
آهان داره برای کنکور می خونه پس معلومه مثل من کنکور کاردانی داره
گوشیتون چیه دوست من؟
شما می تونی با یک کلیک گوشی رو تو حالت هک بذاری و بازی رو نصب کنی و بعد دوباره از حالت هک در بیاری.
با برنامه Secman
ترسی نداشته باش![]()
کسی می تونه طریقه نصب بازی ماهیگیری رو بگه چون چند تا فایل رار میده و بعد باز که می خواد بکنه ارور می ده
من ده بار تا حالا دان کردم اما همش همینه وقتی تست رار می کنم می گه فایل درسته اما تو اکسترکت کردن ارور می ده
N 82 دارم
من
هم با برنامه Secman همون طور که گفتیدعمل کردم اما نمیشه مثل اینکه
مشکل کار اینجاست که وقتی همه ی مراحل را انجام می دم بازی شروع نمیکنه به نصب کردن
Last edited by Ice Star; 11-07-2008 at 14:41.
سلام
دوست عزیز شما که 82 دازی باید از روش اول بری اصلا" لازم نیست فایل دوم رو دان کنی...
بعد که نصب کردی آبی میشه...
ضمنا" شما بازی ها رو با چه فرمتی میریزی تو فولدر ngage ؟ باید ngage باشه فرمت...
بازی فیفا 08 را که نصب کردم خودش آخر کاری آدرس خواست و بصورت خودکار کپی کرد با پسوند ngage
حالا ویندوزم داغون شده یک بار بعد از نصب ویندوز نصب می کنم و جواب می دم
دوستان دستتون درد نکنه فیفا 08 را نصب کردم و جواب داد
حالا می خوام یه بازی دیگه نصب کنم
اون بازی جدید هم فایل TRk داره و secman چی کار کنمشون یعنی قبلی ها را که برا فیفا بود پاک کنم و از دوباره این جدید ها را نصب کنم
در ضمن بازی اسفالت 3 را هم دانلود کردم توش سه تا فایل Rar هست که تو هر سه Asphalt.exe هست اما هیچ کدوم Extarct نمیشن اما تو قسمت toolsُ-> secman و Trk و patch کار میکنه
من خیلی آسفالت را دوست دارم اون یکیش را هم دارم اما این باید بهتر باشه
خوب مثل اینکه آسفالت Extarant شد
خوب دوستان یک لطف کنید وبگید حالا ای بازی را چطور نصب کنم
فقط سوال من این هست که باید trk و secman که هنگام نصب فیفا 2008 نصب کردم را پاک کنم و این فایل های مربوطه که در پوشه ی آسفالت بود را نصب کنم یا نه (اگه میشه واضح و کامل توضیح بدین یه طوری که روشن شم)
اگه لطف کنید سریع تر
خیلی خیلی ممنون
Last edited by Ice Star; 11-07-2008 at 22:58.
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان من با fifo08 یه مشکلی دارم. حدود 1 ماهی هست این بازی رو انجام دادم هیچ مشکلی نداشت ولی جدیدا تو یکی از بازی ها وقتی به یه تایمی میرسه ارور های زیر رو میده و از بازی میاد بیرون.مشکل از چیه ممنون میشم اگه کمک کنید. در ضمن مدل گوشیم N81 8gb هستش.
![]()
خير دوست من لازم نيست trk و... رو دوباره نصب كني...فقط بازي ها رو كه به فرمت .ngage درآوردي بريز تو فولدر و نصب كن...همين!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)