یاره هر ساعت سلام اولسون، سلام
عیشرت و عیشی مدام اولسون ،مدام
یارسیز صحبت حرام اولسون ،حرام
یاره بو معنی تمام اولسون تمام
sizlər üçün tanışliğa candan söyünürəm
sağ olun
sağ qalın
sağ yaşayın
یاره هر ساعت سلام اولسون، سلام
عیشرت و عیشی مدام اولسون ،مدام
یارسیز صحبت حرام اولسون ،حرام
یاره بو معنی تمام اولسون تمام
sizlər üçün tanışliğa candan söyünürəm
sağ olun
sağ qalın
sağ yaşayın
یه سوال از همشهری های عزیز خودم دارم.
بین شما احیانا کسی هست که دوره های مایکروسافت و سیسکو یا کامپتیا در زمینه شبکه رو گذرونده باشه؟ N+ یا Mcse یا Mcitp یا Ccna و Ccnp و...
کلا کسی هست که در زمینه شبکه بصورت تخصصی فعالیت کنه؟ می خوام ببینم کدوم یک از آموزشگاه های دیباگران یا مجتمع فنی تبریز یا ... کلاساشون بهتره. کلا به نظر شما از کجا شروع کنم بهتره...؟
هزار بار همه گفتن که کلاس زیاد به درد نمی خوره اگه میخای واقعن یاد بگیری . باید بریر یه شرکت و عملی یاد بگیری .
کتاباش رو هم خودت بگیر یا یه جزوه تهیه کن .
سلام تبریز اوشاقلاری :
سیزدن بیر خواهشیم واردی.
"آخ جون ترکی دئیرم بابک باشادوشمویه جه نه دئیرم تا تذکر وره."
منیم وبلاگمنان گوروش الین و اگر نظریزه یاخچ و مفید اولسا زحمت چکین هر بیریز بیر رای ورین تا ترکلرین وبلاگلار اول ردهلرده اولسون نجه کی ایچیمچی وبلاگ 99 دنین ایچینده ارومیه شهرینندی و بیزلره افتخاردی.منیمده وبلاگم ایند یدیمجیدی چی سیزلرین کمکینن شاید یوخاریا گده.
آدرسین کودو امضامدادو رای ورن سایتن کودو وبلاگن اولینده وارد توضیحاتینان با هم .
ساغ اولاسیز و ساغ یاشیاسیز .
هر كيم فاس دي من انا ترجمه الرم.
هر كي ميخواد براش مطالب تركي رو ترجمه مي كنم.
سلام.
اوراجاخ کی من بولورم بردا تبریز اوشاخلارینین قرار لارینا گوره و اونا مربوط اولان سوز لره دانیشیللار.
فیکر الیرم سوزلریزی تبربز گروهون دا یازساز، یاخجی اولسون.
"گروه تبریزی ها و آذربایجانیها"
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الله امانیندا.
سلام بچه ها
در چه حالین ؟
هدف خاکروبی تاپیک بود که بحمد الله حاصل شد ! : دی
راستی دوستان فارسی نویسی از قوانین این فرومه
دوستانی که در مورد مدارک شبکه و کلاساش پرسیده بودن !!!
امروز رفتم دو تا آموزشگاه و ته توشو در آوردم
صدر اندیشان فاضل : گفت MCSE هفت کورس و MCSA چهار کورس هست هزینه ی هر کورس نزدیک 180 تومن
مدرکش هم از ایز ایران و معتبر در ایران ولی نه در خارج برا امتحان هم باید بری دوبی یا ترکیه هزینه ی امتحان هر کورس 150 دلار
مجتمع فنی تبریز : گفت MCSE نداریم و بجاش MCITP تازه اومده هزینش هر کورس 198 تومن مدرک معتبر در ایران وبرا امتحان بین المللی باید بری تهران
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)