سلام
دوستان میشه یک دنلود منجر خوب برای دنلود از سایت رپید شیر معرفی کنید
طوری باشه که مثلا چند لینک رو من همزمان برای دنلود قرار میدم و به ترتیب دنلود کنه لینک ها رو
مرسی![]()
سلام
دوستان میشه یک دنلود منجر خوب برای دنلود از سایت رپید شیر معرفی کنید
طوری باشه که مثلا چند لینک رو من همزمان برای دنلود قرار میدم و به ترتیب دنلود کنه لینک ها رو
مرسی![]()
بنظر من تهیه اکانت بهترین راه برا دانلود از رپیدشیره الانم که دیگه اوضاع خوب شده میتونی اکانت یه ماهه بدون پوینت با 1000 تومن بخری
موفق باشید
آقا یه مشکل عجیب برام پیش اومده
یه فیلم هست ، وقتی با زیرنویسش همنام می کنم پخش نمیشه ! فیلم میاد بالا،ولی تایمر روی 0 میمونه و حرکت نمیکنه،فیلم رو هم هر چی عقب و جلو می کنم پخش نمیشه
ولی وقتی فیلم رو اسمشو عوض میکنم،پخش میشه و زیرنویسش رو هم وقتی لود می کنم راحت نشون داده میشه !!!
زیرنویسش هم مشکلی نداره و راحت توسطsw شناسایی میشه.
دوست عزیز من اکانت دارم
ولی میخوام یک دنلود منجر راحت و بی دردسر داشته باشم
که پشت سر هم لینک ها رو برام دنلود کنه![]()
Last edited by END_BOY; 03-09-2009 at 00:23.
IDM
Dap
mass downloader
و غیره.
دوستان سلام
آقا من یه فیلم 8 پارتی رو که همه پارتهاش 100 مگ هستن و همگی رو کامل دانلود کردم بعد اکستراش کردم هم با winzip هم با hjsplit و یه فایل 300 مگی بهم داد. هم با KMPLAYER و هم با JETAUODIO اجرا کردم ولی فقط از یک ساعت نیم ساعتش رو نشون میده.
خواهش میکنم اگه کسی راه حلی بلده به ما بگه
سلام
دقت کنید که سایز تمامی پارتهای دانلود شده صحیح و کامل باشه
+
چک کنید ببینید موقع دانلود اسم فایل ها تغییر پیدا نکرده باشه (مثلا (1) به نام فایل اضافه نشده باشه)
سلام
بعضی از فیلمها رو که با زیر نویس هماهنگ نیست در kmplayer زمان رو تنظیم میکنم ولی باز زیرنویس جلو میزنه و اگر تا آخر فیلم هم زمان رو تنظیم کنم باز زمان تغیر میکنه تا جایی که حدود 400 ثانیه زمان رو باید تغیر بدم...ممنون میشم راهنماییم کنید(امکان داره به دلیل HD بودن بعضی از فیلمها باشه؟)
سلام
من یه فیلم از rapidlibrary دانلودکردم که به صورته فایل win rar بود
ولی هرچی گشتم پسوردشو پیدا نکردم که از حالتrar بیرون بیارم
میخواستم ببینم کسی هست که ای فیلمو قبلا دانلود کرده باشه
اسمه فیلمشم هست
miss marple:4.50 from paddington
یه نمونه از لینک هایی که برا دانلود ازشون استفاده کردید رو قرار بدید...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)