تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 691 اولاول ... 175763646566676869707177117167567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 6901

نام تاپيک: The Sims 3 ( راهنمای آپدیت کردن بازی در پست اول)

داره خودمونی میشه kaka.ronaldo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

این از سریالش:
    DXX7-4M2P-DQY5-TDQR-9RLD
    عجیبه که نتونستی پیداش کنی!!!
    در ضمن از کجا الماس،پروانه یا هر چیز دیگه ای پیدا می کنید؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

مطمئن باش چیت نمیزنیم: روی زمین پیدا می کنیم الماسو سنگو پروانرم از تو هوا میزنیم
    خونه ی 2 حالا شدیم 80 به 60!(این خونه اشرافیه دو برابر حساب میشه)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این بازی برای کنسول های پی سی پلی 3 وی آی آی و ممکنه ایکس باکس 360 اومده باشه

داره خودمونی میشه simslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

يك سوال
    وقتي ميخواي چيزي رو ميز بزاري (مثل گلدون)مثل سيمس 2 فقط 1 جا ميشه گذاشت البته رو ميزاي يك نفره
    يا نه روي مكانش ازادي مثلا ميشه روي لبه ميز گذاشت
    راستي نظرتون در مورد گرافيك بازي چه چور هست؟
    خوبه؟

در آغاز فعالیت thesims's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    اصفهان(اصفهانی نیستما!)

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    می خواستم چد سوال بپرسم
    1-برای خرید بازی فعلا صبر کنم یا از فروشگاه سایت همین حالا بخرم (نسخه ی اصلی آخر یا نه)
    2-دوستانی که خونه های اربابی ساختن از رمز پول برای ساختن آن استفاده کرده بودند؟

در ضمن خونه ای که ساختید محشره!

داره خودمونی میشه mamaloo_shz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

درود
    دوستان من 1 خونواده ساختم، اگر بخوام ادیتش کنم، باید چه کار کنم !؟
    و اینکه اگر بخوام شهر را ادیت کنم، چه کار کنم ؟، (ساختمون خراب کنم )
    و در آخر چرا سیمز 3 فقط 1 شهر داره ؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه P_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

سلام بچه ها حقیقتش من همین الان متوجه شدم که سیمسز 3 زودتر از تاریخ مشخص شده بیرون اومده از اونجایی که منم با این بازی خیلی زیاد حال میکنم میخواستم ببینم کسی از بچه ها تهران میتونه از این بازی برای ما یک کپی بزنه که البته هزینش هم هر چقدر بشه بهشون میدم و خودم هم میام ازش میگیرم فقط چون اگه بخوام خودم برم بگیرم یا از سایت سفارش بدم چون امروز شهادت هست و فردا هم تعطیل پس طول میکشه و شنبه هم من دیگه فرصتی برای بازی کردن این بازی شگفت انگیز ندارم
    (به دلیل امتحان) کسی از دوستان اگه مایل بود جواب بنده رو به صورت پ.خ بده
    ممنون
    آقا یه بچه باحال پیدا نشد برای ما این کار رو بکنه درضمن مجانی که نخواستیم پولشو میدیم همین الان اگه جایی باز بود یا این بازی رو داشت میرفتم میگرفتم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

درود
    دوستان من 1 خونواده ساختم، اگر بخوام ادیتش کنم، باید چه کار کنم !؟
    و اینکه اگر بخوام شهر را ادیت کنم، چه کار کنم ؟، (ساختمون خراب کنم )
    و در آخر چرا سیمز 3 فقط 1 شهر داره ؟!

شهرو که وقتی رفتی زدی روی یک خانواده باهاش بازی کردی توی اپشن میری نوشته:edit town میزنی شهرو درست می کنی مثلن بخوای مناطق تجاری و غیر مسکونی رو عوض کنی و اینا (مناطق ساخته شده رو نمی تونی مثل جاهایی که قشنگه و اگرم بخوای مثل اونا بسازی بازم نمی تونی فقط می تونی از آمادش استفاده کنی چرا یه شهر داره اینکه شهرهای بعدی در پک های الحاقی اگر بخوای چیشو ادیت کنی؟قیافشو برو جلو آینه!دماغو ایناشو که یکی از رواورد های بازی هست لباساشو؟ که تا حالا نرفتم خرید راستی چیز جالب چرا لباس فروشی نیست!؟!

snik جون خوبه خودتم می دونی اسپم کردی و حتی تاپیک مربوطه به این موضوع هم هست(چه خوب)
    سیم لوو اینجا هر جایی دلت بخواد می تونی گلدون یا چیزای دیگتو بزاری هر گوشه از میز گرافیک بازی خیلی تغییر نکرده البته نسبت به نسخه ی 2 خیلی خوب شده ولی مهم جزئییات سیمسه که اینجا زیاد شده
    اینم جواب اون دوستی که 2 تا سوال پرسیدن: فرقی نداره بهتره الان بخری بیشتر بازی می کنی این نسخه اخری نیست اما وقتی پک های الحاقی بازی منتشر بشه مدیران عزیز سایت مجانی یک سیمس 3 براتون می فرستن که آخریش باشه و بتونه پک هارو قبول کنه
    2:بله از رمز پول استفاده شده به خاطر این که وقتی شما یک سیمس میسازید فقط 16000 دلار پول داره

آخر فروم باز loomina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Ionia

پيش فرض

مطمئن باش چیت نمیزنیم: روی زمین پیدا می کنیم الماسو سنگو پروانرم از تو هوا میزنیم
    خونه ی 2 حالا شدیم 80 به 60!(این خونه اشرافیه دو برابر حساب میشه)

این بازی برای کنسول های پی سی پلی 3 وی آی آی و ممکنه ایکس باکس 360 اومده باشه
    چچچچچچچييييييي؟!
    چرا مال من كمتر داشت؟ اگر خونه ي تو اشرافي هست خونه ي منم ويلايي هست تازه يه نگاهي به طرحش بنداز.......50 سال به فكر كسي نميرسه كه خونه رو روي استخر بسازه تازه ميخواستم كاملا رو استخر بناش كنم ديدم اينجوري باحال تره قول كن مساوي شديم تا حالا. اگر ميخواي ازش بيشتر عكس ميزارم؟
    ولي يه چيزي ميخواستم بگم...... امكان داره از فردا پس فردا اينترنتم قطع بشه تا يه مدت شايد يكي دو هفته نتونم بيام اينترنت اگر اينجوري شد بدون كم نياوردما.خودتو برنده اعلام نكني!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

خودتو گول نزن ویلایی نبود اما به خاطر معماریش از 20 ایمتیاز 30 امتیاز می گیره حالا چون تویی 40 امتیاز حساب می کنیم
    میشیم مساوی بعدشم دیگه بری حساب نمی شه من برا خودم میرسم به 1000 ولی خیلیهم نگران نباش چون این شغل سیم ما اون بیچاررو روبات کرده!4 ساعت میره سر کار اما ساعاتی میره که به مغز خر هم خطور نمی کنه بیچاره روبات کریم شده به خاطر همین باید از روی زمین خونم چیزی پیدا کنم
    تازه شما اون سنگ تخم مرغ ابیه و اون الماس قرمزرو نگرفتید و فقط 1 سبز از من جلوترید پس من یکی از اونارو به جای 1 2 حساب می کنم میشیم 81 به 80!
    Last edited by Zende; 28-05-2009 at 20:12.

آخر فروم باز loomina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Ionia

1

خودتو گول نزن ویلایی نبود اما به خاطر معماریش از 20 ایمتیاز 30 امتیاز می گیره حالا چون تویی 40 امتیاز حساب می کنیم
    میشیم مساوی بعدشم دیگه بری حساب نمی شه من برا خودم میرسم به 1000 ولی خیلیهم نگران نباش چون این شغل سیم ما اون بیچاررو روبات کرده!4 ساعت میره سر کار اما ساعاتی میره که به مغز خر هم خطور نمی کنه بیچاره روبات کریم شده به خاطر همین باید از روی زمین خونم چیزی پیدا کنم
    پس تو ويلايي به چب ميگي؟
    خونه به اين خفني تازه مشرف هست به دريا.
    تازه برم ديگه كامل ميشينم پاي سيمز راحت الماس و ..... جمع ميكنم وقتي برگشتم يه 30 - 40 تايي عكس ميزارم.
    راستي كسي ديگه نيست در اين مسابقه بياد؟
    اخه تعدادمون يكم كمه.
    اينم خونه برو حالشو ببر!
    Last edited by loomina; 28-05-2009 at 20:18.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •