این از سریالش:
DXX7-4M2P-DQY5-TDQR-9RLD
عجیبه که نتونستی پیداش کنی!!!
در ضمن از کجا الماس،پروانه یا هر چیز دیگه ای پیدا می کنید؟
این از سریالش:
DXX7-4M2P-DQY5-TDQR-9RLD
عجیبه که نتونستی پیداش کنی!!!
در ضمن از کجا الماس،پروانه یا هر چیز دیگه ای پیدا می کنید؟
مطمئن باش چیت نمیزنیم: روی زمین پیدا می کنیم الماسو سنگو پروانرم از تو هوا میزنیم
خونه ی 2 حالا شدیم 80 به 60!(این خونه اشرافیه دو برابر حساب میشه
)
این بازی برای کنسول های پی سی پلی 3 وی آی آی و ممکنه ایکس باکس 360 اومده باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يك سوال
وقتي ميخواي چيزي رو ميز بزاري (مثل گلدون)مثل سيمس 2 فقط 1 جا ميشه گذاشت البته رو ميزاي يك نفره
يا نه روي مكانش ازادي مثلا ميشه روي لبه ميز گذاشت
راستي نظرتون در مورد گرافيك بازي چه چور هست؟
خوبه؟
سلام دوستان عزیز
می خواستم چد سوال بپرسم
1-برای خرید بازی فعلا صبر کنم یا از فروشگاه سایت همین حالا بخرم (نسخه ی اصلی آخر یا نه)
2-دوستانی که خونه های اربابی ساختن از رمز پول برای ساختن آن استفاده کرده بودند؟
در ضمن خونه ای که ساختید محشره!
درود
دوستان من 1 خونواده ساختم، اگر بخوام ادیتش کنم، باید چه کار کنم !؟
و اینکه اگر بخوام شهر را ادیت کنم، چه کار کنم ؟، (ساختمون خراب کنم )
و در آخر چرا سیمز 3 فقط 1 شهر داره ؟!
آقا یه بچه باحال پیدا نشد برای ما این کار رو بکنه درضمن مجانی که نخواستیم پولشو میدیم همین الان اگه جایی باز بود یا این بازی رو داشت میرفتم میگرفتم![]()
شهرو که وقتی رفتی زدی روی یک خانواده باهاش بازی کردی توی اپشن میری نوشته:edit town میزنی شهرو درست می کنی مثلن بخوای مناطق تجاری و غیر مسکونی رو عوض کنی و اینا (مناطق ساخته شده رو نمی تونی مثل جاهایی که قشنگه و اگرم بخوای مثل اونا بسازی بازم نمی تونی فقط می تونی از آمادش استفاده کنی چرا یه شهر داره اینکه شهرهای بعدی در پک های الحاقیاگر بخوای چیشو ادیت کنی؟قیافشو برو جلو آینه!دماغو ایناشو که یکی از رواورد های بازی هست لباساشو؟ که تا حالا نرفتم خرید
راستی چیز جالب چرا لباس فروشی نیست!؟!
snik جون خوبه خودتم می دونی اسپم کردی و حتی تاپیک مربوطه به این موضوع هم هست(چه خوب)
سیم لوو اینجا هر جایی دلت بخواد می تونی گلدون یا چیزای دیگتو بزاری هر گوشه از میز گرافیک بازی خیلی تغییر نکرده البته نسبت به نسخه ی 2 خیلی خوب شده ولی مهم جزئییات سیمسه که اینجا زیاد شده
اینم جواب اون دوستی که 2 تا سوال پرسیدن: فرقی نداره بهتره الان بخری بیشتر بازی می کنی این نسخه اخری نیست اما وقتی پک های الحاقی بازی منتشر بشه مدیران عزیز سایت مجانی یک سیمس 3 براتون می فرستن که آخریش باشه و بتونه پک هارو قبول کنه
2:بله از رمز پول استفاده شده به خاطر این که وقتی شما یک سیمس میسازید فقط 16000 دلار پول داره
چچچچچچچييييييي؟!
چرا مال من كمتر داشت؟ اگر خونه ي تو اشرافي هست خونه ي منم ويلايي هست تازه يه نگاهي به طرحش بنداز.......50 سال به فكر كسي نميرسه كه خونه رو روي استخر بسازه تازه ميخواستم كاملا رو استخر بناش كنم ديدم اينجوري باحالتره قول كن مساوي شديم تا حالا. اگر ميخواي ازش بيشتر عكس ميزارم؟
ولي يه چيزي ميخواستم بگم...... امكان داره از فردا پس فردا اينترنتم قطع بشه تا يه مدت شايد يكي دو هفته نتونم بيام اينترنت اگر اينجوري شد بدون كم نياوردما.خودتو برنده اعلام نكني!![]()
خودتو گول نزن ویلایی نبود اما به خاطر معماریش از 20 ایمتیاز 30 امتیاز می گیرهحالا چون تویی 40 امتیاز حساب می کنیم
میشیم مساوی بعدشم دیگه بری حساب نمی شه من برا خودم میرسم به 1000ولی خیلیهم نگران نباش چون این شغل سیم ما اون بیچاررو روبات کرده!4 ساعت میره سر کار اما ساعاتی میره که به مغز خر هم خطور نمی کنه
بیچاره روبات کریم شده به خاطر همین باید از روی زمین خونم چیزی پیدا کنم
تازه شما اون سنگ تخم مرغ ابیه و اون الماس قرمزرو نگرفتید و فقط 1 سبز از من جلوترید پس من یکی از اونارو به جای 1 2 حساب می کنممیشیم 81 به 80!
Last edited by Zende; 28-05-2009 at 20:12.
پس تو ويلايي به چب ميگي؟
خونه به اين خفني تازه مشرف هست به دريا.
تازه برم ديگه كامل ميشينم پاي سيمز راحت الماس و ..... جمع ميكنم وقتي برگشتم يه 30 - 40 تايي عكس ميزارم.
راستي كسي ديگه نيست در اين مسابقه بياد؟
اخه تعدادمون يكم كمه.
اينم خونه برو حالشو ببر!
![]()
Last edited by loomina; 28-05-2009 at 20:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)