تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 380 اولاول ... 175763646566676869707177117167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 3794

نام تاپيک: كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی مديريت دانلودها و دانلود

در آغاز فعالیت ramTn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

start download at startup ببن تیک نخورده باشه و فقط و فقط تو همون صفی که قراره دانلود رو انجام بدی تیک گزینه start download at خورده باشه
    حتما برسی کن main download queue فعال نباشه و صف اختصاصی خودت فعال باشه
    مرسي از راهنمايي، من يك queue جديد درست كردم و همه ي دانلود ها از داخل اون انجام مي شه، و main download queue هم خاليه... تيك ها رو هم همون طور كه گفتين قرار دادم، ولي باز هم همون مشكل رو دارم!! يا همه ي دانلود ها همزمان انجام مي شه، يا بايد خودم با طور دستي بعد از پايان هم كدوم، بعدي رو Resume كنم!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behi09's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

به احتمال زیاد مشکل از سروری است که ازش دانلود میکنید.

از آخرین نسخه در تاپیک زیر استفاده کنید :

Internet Download Manager / تمام ورژنها در این تاپیک

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشید
    خیر از سرور نیست. از هر سروری که بگید امتحان کردم اما جواب نداده همین بازی رو در میاره.لطف کنید راهنمایی کنید.

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خیر از سرور نیست. از هر سروری که بگید امتحان کردم اما جواب نداده همین بازی رو در میاره.لطف کنید راهنمایی کنید.
    سلام

از کدوم نسخه استفاده میکنی ؟

موفق باشید

پروفشنال _Barbod_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    United States Tehran

پيش فرض

سلام
    یک مشکل جدیدا" پیدا کردم
    نسخه جدید IDM رو نصب کردم
    اما وقتی روی لینک کلیک میکنم دانلودر خود مرورگر باز میشه و IDM دیگه به صورت خودکار خودش باز نمیشه که استارت دانلود رو بزنم
    لطفا" راهنمایی

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام

از کدوم نسخه استفاده میکنی ؟

موفق باشید
    مناز ورژن 5.18 استفاده می کنم.از ورژن 5.14 هم استفاده کردم اما باز همین مشکل داد.البته فکر کنم از وقتی ازم خواست اپدیت بشه و من اجازه دادم خودشو اپدیت کنه این مشکل ایجاد شده.اما باز هم اطمینان ندارم که از اون زمان به بعد این مشکل رو پیدا کرده.

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سلام
    یک مشکل جدیدا" پیدا کردم
    نسخه جدید IDM رو نصب کردم
    اما وقتی روی لینک کلیک میکنم دانلودر خود مرورگر باز میشه و IDM دیگه به صورت خودکار خودش باز نمیشه که استارت دانلود رو بزنم
    لطفا" راهنمایی

از منوی download و بعدگزینه option و بعد تب genral روی دکمه keys بزن و حالا تیک گزینه دومی رو هم فعال کن و مثلا ctrl رو انتخاب کن
    زمانی که خواستی دانلود انجام بدی دکمه ctrl رو نگه دار و لینک رو وارد کن , دانلود با دانلود منیجر صورت میگیره

7. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال armin15000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام

وقتي به imd يوزر و پسورد اكانت پريميوم راپيد شير رو ميديم تمام فايلها با همون يوزر و پسورد آماده دانلود ميشه حالا اگه بخواهيم يوزر و پسورد رو عوض كنيم بايد يوزر و پسورد هر فايل آماده دانلود را جدا جدا تغيير بديم راهي وجود داره كه همه رو با دستور تغيير بديم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه carrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من خیلی وقته که از IDM استفاده میکنم ولی جدیدا خیلی از فایلهام که Rar هستن رو وقتی دانلود میکنم خراب میشن و ارور CRC فکر کنم میدن .
    می خواستم ببینم مشکل از برنامه است ؟ یعنی اگر از یه برنامه دیگه استفاده کنم حل میشه ؟
    اخه خیلی زوره 700 مگ دانلود کنی بعد این ارور رو بده :(

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من ورژن 5.18 build5 رو از همون تاپیک که گفته بودید رو هم دانلود کردم اما مشکل هنوز مونده و من نمی تونم چیزی دانلود کنم.فکر کنم از وقتی اپدیت کردم این اتفاق افتاده حالا چیکار کنم. یا روشی بگید که مشکلم رفع بشه یا اینکه روش حزف همه ی تشکیلات idm از ویندوزم که وقتی unistal میکنم اونا باقی می مونن رو بگید.لصفا سریع جواب بدید که هیچی نمی تونم دانلود کنم.
    با تشکر

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

11

من ورژن 5.18 build5 رو از همون تاپیک که گفته بودید رو هم دانلود کردم اما مشکل هنوز مونده و من نمی تونم چیزی دانلود کنم.فکر کنم از وقتی اپدیت کردم این اتفاق افتاده حالا چیکار کنم. یا روشی بگید که مشکلم رفع بشه یا اینکه روش حزف همه ی تشکیلات idm از ویندوزم که وقتی unistal میکنم اونا باقی می مونن رو بگید.لصفا سریع جواب بدید که هیچی نمی تونم دانلود کنم.
    با تشکر

شما وقتی IDM رو نصب میکنی و کرکش میکنی دیگه به هیچ وج نباید آپدیتش کنی چون همین مسئله باعث میشه که از حالت اکتیو بودن در بیاد
    شما نرم افزار فعلی رو پاک کن و یه ورژن یکم قدیمی تر رو مثل 5.14 build 5 رو دانلود کن و به راحتی کرک کن و فقط حواست باشه آپدیت نشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •