آقا مهدی فقط گیر کار ما اینجاست . اگه ممکنه راهنمایی کن؟!
آقا مهدی فقط گیر کار ما اینجاست . اگه ممکنه راهنمایی کن؟!
سلام
این فایل نوت پد که باز می شه به دلیل استفاده از patch هایی هست که گذاشته بودم و شما هم استفاده کردید . و در واقع مشکل خاصی نیست .
وقتی که فایل نوت پد باز شد محتوای اونا خالی کنید و بعد از منوی file روی گزینه save کلیک کنید تا ذخیره بشه . بعد هم اونا ببندید .
سپس به منوی run رفته و سپس عبارت msconfig را تایپ کنید و کلیک اینتر را بزنید و توی تب start up سعی کنید تیک گزینه ها را برداشته و سیستم را ریستارت کنید .
در مورد change icon که مشکلی وجود نداره . مشکلش چیه ؟
موفق باشی .
ممنون آخه اگه تو عکس نگاه کنید بجای اینکه عکس پوشه زرد را انتخاب کرده باشه یه فایل دیگه را انتخاب کرده .
فکر کردم شاید بخاطر اون به این شکل در آمده . باز لطف کردی عزیز
خب توی همه سیستم ها همیشه همین طوری هستش
سیستم منم اینطوری هست .
mahdi راست میگه . اما من قبلا این مشکل رو داشتم به طوری که شکل ایکون ها هم عوض میشد . حالا ایکون های شما هم تغییر کرده ؟
نه . تغییر نکرده .![]()
آقا مهدی من هم منتظر جوابتون هستم ممنون میشم جواب بدین
وقتی این ویروس اجازه نمیده فایلهای هیدن رو ببینیم چجوری باید ارد درایو شد و اون کارهایی رو که میگین رو انجام بدیم ؟
در ضمن من با برنامه acd میتونم این فایلها رو بینم و اون جایی که فایل اتوران هست یه فایل به اسم knupkb.com هستش این رو چجوری از بین ببرم ؟و اسم این ویروس چیه ؟قبلا با فایل d.com همراه بود آخه ؟
ممنون میشم دوباره کمک کنید
سلام
گزينه folder options تو منوي tools وجود نداره از چند تا روش استفاده كردم حل نشد ، از كدوم روش استفاده كنم كه تست شده باشه و كار كنه؟
موفق باشيد...
سلام.من فقط folder option کامپیوترم حذف شده.چیکار کنم؟؟؟
سلام
خب سیستم شما الوده به ویروس هست و باید یه انتی ویروس خوب مثل کسپراسکای روی سیستمتتون نصب کنید و اونا اپدیت کنید و سیستم را در حالت safe mode ویروس یابی کنید .
اگه به صفحه اول همین تاپیک مراجعه کنید کلی برامه برای حل این مشکل معرفی کردم .
می تونید از برنامه زیر هم استفاده کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه سیستم را با انتی ویروس اسکن نکنید و ویروس را از بین نبرید باز هم فولدر اپشن پاک خواهد شد .
موفق باشید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)