تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 76 اولاول ... 1757636465666768697071 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 758

نام تاپيک: کلوپ N96 (تاپیک قدیمی)

آخر فروم باز actooor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran-uae

پيش فرض

والا منم همه این حرفا رو در صفحه قبل گفتم...................

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خیلی وقت پیش یکی که نمی دونم اسمش چی بود توو همین فروم یه حرف خیلی جالبی زد که به نظرم واقعا درست بود!!!
    اصلی ترین گوشی های نوکیا اینا هستن :
    6600
    N70
    N95 - 1
    دیگه حقیقتا نوکیا شاهکار فوق العاده ای خلق نکرده که شایستگی سلطان بودن رو داشته باشه!
    به قول اون دوستمون توو صفحه ی قبل که گفته عوض کردن 8گیگ یا معمولی با ان96 کار عاقلانه ای نیست، باید بگم واقعا هم درست گفته(البته نه برای مایه دارا چون فرقی براشون نداره)!
    البته کل این صحبت با توجه به قیمت اولیه و کاملا کاذب ان96 در ابتدای ورود به بازار مطرح میشه...
    Last edited by Mojtaba-MCI; 31-07-2008 at 23:19.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

پس اگه اینجوری حساب کنیم سونی اریک هم یه کا550 و پی 910 رو زده!!!چون بقیه ی گوشیهاش مثل هم هستند!!!
    نوکیا سری اکسپرس موزیک یا گوشیهایی مانند ان73 و ان77 یا ان93 یا 6120 یا 6300 و.... رو مثل اینکه فراموش کردید!!؟؟؟

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

بله. منظور من در صورت قیمت مناسب و اختلاف کم با 8 گیگ بود.
    امروز تو اخبار گفت نوکیا میخواد حداکثر 30 درصد از قیمت محصولاتش کم کنه.
    ان 96 به دلیل موقعیت بدش در زمان ورود باید قیمتش سریع افت کنه. و گرنه که شکست میخوره.
    بستگی داره شکست رو چی معنا کنی اگه منظور از شکست یک گوشی فروش کم اونه
    کی از تعداد و برنامه تولید نوکیا خبر داره که به ان96 میگه شکست خورده ؟
    شاید نوکیا اصلا قصد تولید انبوه این مدل رو نداشته باشه !! و به تعداد کم بخواد تولید کنه !

هنوز نه قیمت معلومه نه فروش پس گمانی زنی به نظرم درست نیست

راستی سینا منع اون خبر که نوکیا میخواد 30 درصد قیمت کم کنه کجاست ؟؟

1. اولا من از طرف دارهای خفن نوکیا هستم اما قبول کنید با این طراحی های تکراری داره از سلطه ی مطلق خودش کم می کنه ایا روند تغییرات ظاهری >>>> n96 < n81 < n95 8gig < n95 مثل روند n78 < n73 < n70 بوده

دیگه چقدر ظاهر تکراری ؟؟؟؟؟ . مگه چند درصد کسایی که n81 -n81 8gig - n95 - n95 8gig دارن حاظرن بفروشن n96 بگیرن ؟؟ و این یعنی شکست نوکیا نه در مقابل سایر برند ها بلکه در مقابل انتظارات طرف دارانش.

2. اگه مثلا من n95 رو فروختم و n95 8 gig گرفتم چون باتری بسیار بهتر شده بود . 1gig شده بود gig8 و خیلی محسوس بود ولی اگه 100 gig هم بیاد دیکه فرقی واسم نداره من که حال نمی کنم تو 2.8 اینچ فیلم ببینم یا .......... مگه چشم رو از سره راه اوردم

3. 8 گیگ یعنی 2500 اهنگ 4 دقیقه ای که یعنی اگه روزی 4 ساعتم با موبایلت اهنگ گوش بدی 4 ماهه بعد 1 دور گوش دادی . تازه اگه 2500 تا اهنگ قشنگ وجود داشته باشه ( که وجود نداره ) که بتونی 8 گیگ رو پر کنی

4. هی میگین نوکیا مدلهاش که میاد می ترکونه . این 96 که 100 ساله خبرش اومده هنوز تو دست ملت نیست دیگه خودت حساب لمسی هاش رو بکن که کی میان.................( حرفه خنده دار نزن )

5. تا 7-6 ماهه دیگه که مدلهای جدید تره نوکیا بیاد samsung omnia - htc touch diamond - htc touch pro - sony ericsson xperia x1 کولاک می کنن و نوکیا دیگه یکه تاز نخواهد بود .

6. در کل n96 با توجه به قیمت هیچ حرفی برای گفتن جلوی n95 8 gig نداره و بیشتر بچه مایه دارها که می ترسن 95 8 گیگ خز بشه طرفش می رن .

[color="Red"]7. تا وقتی n95 8gig هست و نوکیا داره درجا می زنه خریده 96 n یک حماقت و به جز دور ریختن پول چیز دیگه ای نیست .

موفق
    در مورد طراحی توضیح بدم که اسلاید 2 طرفه رو نوکیا باب کرد تو گوشی ساز ها !!
    و طراحان یه کمی محدودیت دارند تو طذاحی (به لحاظ سخت افزاری)
    نوکیا تو چه رده ای گوشی تولید نکرده ؟
    اگه تو همه ی رده ها گوشی تولید کرده آیا این بی انصافی نیست که بگین همه ی محصولاتش شبیه به هم شدن ؟ شما مدل های سامسونگ رو نگاهی بنداز
    مدل های کندی سونی اریکسون رو یه نگاهی بنداز
    کا 800 کا 770 کا 810 و.. رو مقایسه بکن !!
    میبینی که نوکیا تنها از این رویه پیروی نمیکنه چون طراحان گوشی محدودیت دارن !!!در مورد مثالی که زدین
    من هر چی فکر میکنم ان73 و 78 شبیه به هم هستند ولی هیچ کدوم شبیه ان70 نیستند !!

2.نوکیا ان96 رو بعنوان آپ دیتی بر ان95 ارائه کرده نه جانشینی برای اون تو شکل ظاهری و امکانات این گوشی هم این امر به وضوح مشخصه

3.موضوع حافظه هم به نظر من کاملا شخصیه(وشخص با توجه به نیازش میتونه انتخاب کنه) اگه من و شما 16 گیگ به کارمون نمیاد(البته من فیلم کانورت میکنم پر میشه !) دلیلی وجود نداره بخریم ان96 رو
    ولی سیمبین جدید و مدت زمان خدملت دهی بیشتر که به کارمون میاد ...نمیاد ؟

4.شب دراز است ...... شما نگران نوکیا نباش اگه می خواست این جوری عمل کنه الان تو بازارهای جهانی
    شرکت های دیگه خورده بودنش !! سونی اریکسون رو ببین یه دوره بد کار کرد زود ال جی جاشو گرفت !

5 .من نمی دونستم پاکت پی سی ها با قیمت های 700 و 800 دلاری که نام بردین میخوان بازار
    اسمارت فون ها رو کساد کنن اونم با قیمتی در حدود 300 تا 500 دلاری !

6.اگه کسی نخواد گوشی خز بگیره دستش باید یا از سری 88@@ نوکیا بخره
    یا روزی یه گوشی عوض کنه
    ولی شما واقعا مطمئنی مشتریان ان96 فقط این قشر هستند ؟

7.در جا زدن رو چی معنا میکنید ؟
    یه نگاهی به بازار بندازین
    الان بهترین گوشی مولتی مدیا ان95 8گیگه
    و بهترین کمرا فون 5 موجود تو بازار ان 82
    طبق آخرین آمارها نوکیا 1% فروشش هم بالا رفته !!!!!!!!!!!
    چرا ؟
    چون کولاک سونی اریکسون و سامسونگ و... همگی کامینگ سون هستند !

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

بستگی داره شکست رو چی معنا کنی اگه منظور از شکست یک گوشی فروش کم اونه
    کی از تعداد و برنامه تولید نوکیا خبر داره که به ان96 میگه شکست خورده ؟
    شاید نوکیا اصلا قصد تولید انبوه این مدل رو نداشته باشه !! و به تعداد کم بخواد تولید کنه !

هنوز نه قیمت معلومه نه فروش پس گمانی زنی به نظرم درست نیست

راستی سینا منع اون خبر که نوکیا میخواد 30 درصد قیمت کم کنه کجاست ؟؟

در مورد طراحی توضیح بدم که اسلاید 2 طرفه رو نوکیا باب کرد تو گوشی ساز ها !!
    و طراحان یه کمی محدودیت دارند تو طذاحی (به لحاظ سخت افزاری)
    نوکیا تو چه رده ای گوشی تولید نکرده ؟
    اگه تو همه ی رده ها گوشی تولید کرده آیا این بی انصافی نیست که بگین همه ی محصولاتش شبیه به هم شدن ؟ شما مدل های سامسونگ رو نگاهی بنداز
    مدل های کندی سونی اریکسون رو یه نگاهی بنداز
    کا 800 کا 770 کا 810 و.. رو مقایسه بکن !!
    میبینی که نوکیا تنها از این رویه پیروی نمیکنه چون طراحان گوشی محدودیت دارن !!!در مورد مثالی که زدین
    من هر چی فکر میکنم ان73 و 78 شبیه به هم هستند ولی هیچ کدوم شبیه ان70 نیستند !!

2.نوکیا ان96 رو بعنوان آپ دیتی بر ان95 ارائه کرده نه جانشینی برای اون تو شکل ظاهری و امکانات این گوشی هم این امر به وضوح مشخصه

3.موضوع حافظه هم به نظر من کاملا شخصیه(وشخص با توجه به نیازش میتونه انتخاب کنه) اگه من و شما 16 گیگ به کارمون نمیاد(البته من فیلم کانورت میکنم پر میشه !) دلیلی وجود نداره بخریم ان96 رو
    ولی سیمبین جدید و مدت زمان خدملت دهی بیشتر که به کارمون میاد ...نمیاد ؟

4.شب دراز است ...... شما نگران نوکیا نباش اگه می خواست این جوری عمل کنه الان تو بازارهای جهانی
    شرکت های دیگه خورده بودنش !! سونی اریکسون رو ببین یه دوره بد کار کرد زود ال جی جاشو گرفت !

5 .من نمی دونستم پاکت پی سی ها با قیمت های 700 و 800 دلاری که نام بردین میخوان بازار
    اسمارت فون ها رو کساد کنن اونم با قیمتی در حدود 300 تا 500 دلاری !

6.اگه کسی نخواد گوشی خز بگیره دستش باید یا از سری 88@@ نوکیا بخره
    یا روزی یه گوشی عوض کنه
    ولی شما واقعا مطمئنی مشتریان ان96 فقط این قشر هستند ؟

7.در جا زدن رو چی معنا میکنید ؟
    یه نگاهی به بازار بندازین
    الان بهترین گوشی مولتی مدیا ان95 8گیگه
    و بهترین کمرا فون 5 موجود تو بازار ان 82
    طبق آخرین آمارها نوکیا 1% فروشش هم بالا رفته !!!!!!!!!!!
    چرا ؟
    چون کولاک سونی اریکسون و سامسونگ و... همگی کامینگ سون هستند !

دوسته عزیز شما میگین 96 نیومده برای جای گزینی ولی باید برای جایگزینی می امد

بعد از 95 n که جایگزین 73 بود n95 8gig اومد واسه تکمیلش اما الان نوبته تغییر بود نه تکمیل بعد از 1.5 سال .

آخر فروم باز actooor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran-uae

پيش فرض

امشب اخبار اعلام کرد...نوکیا طبق سیاست جدید قیمت گوشی های پیشرفته ی خودش رو برای رقابت بیشتر با نصل جدید گوشی ها از جمله سامسونگ و اریکسون کم کرده...
    و گفته قیمت گوشی پیشرفته موزیک و کمرای خودش رو با قیمت ارزون تر ارزه میکنه...
    این نشون میده که نوکیا به خودش امده...و نمی خواد اصلا عقب بمونه...
    ================================================== ==
    در مورد ان95 و 8گیگ بگم خود نوکیا گفته این 2 گوشی یکی از بهترین های ماست...واقعا هم راست گفته...الان با کمتر شدن سی پی یو ان96 به این نتیجه میرسیم که نوکیا دوست نداره ان95 جایگاه خودش رو از دست بده...
    ================================================== ==
    در مورد اون نصل جدید بودن ان96 مثل اینکه نوکیا می خواد برای ان95 و ان82 اپدیت جدید بذاره تا این گوشی ها همانند ان96 بشوند...

دیگه از این به بعد بحث خرید ان96 فقط بر میگرده به سلیقه ی طرف برای ظاهر گوشی................................

9کرممم...

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یه توضیح کلی و یه نتیجه گیری جامع!
    نوکیا فعلا که خوب بوده و همچنان فروشش اوله اما تا الان که فرستادن ان96 به بازار رو به قول دوستان به تاخیر انداخته حرفا زیاد شدن...
    یکی می گه داره شکست می خوره ، یکی می گه سیاست کاریش اینه ، یکی می گه برنامه ش فلان طوره و حرفایی از این دست!
    قرار بود این گوشی مثلا شاهکار سه ماه ی سوم سال 2008 وارد بازارها بشه.
    ما هنوز توو ماه اول یعنی جولای هستیم(آخرین روز) ، نهایتا این گوشی تا دو ماه دیگه یعنی سپتامبر وارد بازارهای جهانی میشه پس نتیجتا خیلی هم ورود کندی نداشته و هنوز 2 ماه دیگه مونده ، دیگه دوستان نگن نوکیا لفتش داده...
    ببینیم بیاد چیه!!!!!
    Last edited by Mojtaba-MCI; 31-07-2008 at 23:03.

آخر فروم باز ELVIS PRESLEY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

مجتبی جان "احمقانه" لفظ مناسبی نیست و با "عاقلانه و منطقی نیس" زمین تا اسمان فرق داره.

علی جان به نظر من شکست یعنی فروش کم و کم توجهی مشتری به گوشی.
    مثلا خود من بیخیال ان96 شدم.

امروز تو اخبار 20:30 و قبلش تو شبکه ی خبر گفت که نوکیا برای رقابت هرچه بیشتر با سونی و بالا بردن فروش گوشیای معمولیش 10 تا 20 درصد تخفیف میخواد بده و برای گوشیا پیشرفته و با قابلیتهای رسانه ای حتی تا 30درصد تخفیف بده.

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مجتبی جان "احمقانه" لفظ مناسبی نیست و با "عاقلانه و منطقی نیس" زمین تا اسمان فرق داره.
    حق با توست سینا جان...
    من شرمنده م!ویرایش شد!!!

10. این کاربر از Mojtaba-MCI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Kolang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من که همچنان منتظرم که n96 بیاد
    البته الان گوشیم 1100 اه...

حافظه 16 گیگش رو احتیاج دارم، اما معمترین عاملی که وایسادم تا این بیاد و بگیرم و بیخیال n95 شدم ظاهرشه که خیلی خیلی بیشتر از n95 ازش خوشم اومده... والا راحت میشه بیخیال اون 8 گیگ شد... خیلی هم چیز مهمی نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •