والا منم همه این حرفا رو در صفحه قبل گفتم...................
والا منم همه این حرفا رو در صفحه قبل گفتم...................
خیلی وقت پیش یکی که نمی دونم اسمش چی بود توو همین فروم یه حرف خیلی جالبی زد که به نظرم واقعا درست بود!!!
اصلی ترین گوشی های نوکیا اینا هستن :
6600
N70
N95 - 1
دیگه حقیقتا نوکیا شاهکار فوق العاده ای خلق نکرده که شایستگی سلطان بودن رو داشته باشه!
به قول اون دوستمون توو صفحه ی قبل که گفته عوض کردن 8گیگ یا معمولی با ان96 کار عاقلانه ای نیست، باید بگم واقعا هم درست گفته(البته نه برای مایه دارا چون فرقی براشون نداره)!
البته کل این صحبت با توجه به قیمت اولیه و کاملا کاذب ان96 در ابتدای ورود به بازار مطرح میشه...
Last edited by Mojtaba-MCI; 31-07-2008 at 23:19.
پس اگه اینجوری حساب کنیم سونی اریک هم یه کا550 و پی 910 رو زده!!!چون بقیه ی گوشیهاش مثل هم هستند!!!
نوکیا سری اکسپرس موزیک یا گوشیهایی مانند ان73 و ان77 یا ان93 یا 6120 یا 6300 و.... رو مثل اینکه فراموش کردید!!؟؟؟
بستگی داره شکست رو چی معنا کنی اگه منظور از شکست یک گوشی فروش کم اونه
کی از تعداد و برنامه تولید نوکیا خبر داره که به ان96 میگه شکست خورده ؟
شاید نوکیا اصلا قصد تولید انبوه این مدل رو نداشته باشه !! و به تعداد کم بخواد تولید کنه !
هنوز نه قیمت معلومه نه فروش پس گمانی زنی به نظرم درست نیست
راستی سینا منع اون خبر که نوکیا میخواد 30 درصد قیمت کم کنه کجاست ؟؟
در مورد طراحی توضیح بدم که اسلاید 2 طرفه رو نوکیا باب کرد تو گوشی ساز ها !!
و طراحان یه کمی محدودیت دارند تو طذاحی (به لحاظ سخت افزاری)
نوکیا تو چه رده ای گوشی تولید نکرده ؟
اگه تو همه ی رده ها گوشی تولید کرده آیا این بی انصافی نیست که بگین همه ی محصولاتش شبیه به هم شدن ؟ شما مدل های سامسونگ رو نگاهی بنداز
مدل های کندی سونی اریکسون رو یه نگاهی بنداز
کا 800 کا 770 کا 810 و.. رو مقایسه بکن !!
میبینی که نوکیا تنها از این رویه پیروی نمیکنه چون طراحان گوشی محدودیت دارن !!!در مورد مثالی که زدین
من هر چی فکر میکنم ان73 و 78 شبیه به هم هستند ولی هیچ کدوم شبیه ان70 نیستند !!
2.نوکیا ان96 رو بعنوان آپ دیتی بر ان95 ارائه کرده نه جانشینی برای اون تو شکل ظاهری و امکانات این گوشی هم این امر به وضوح مشخصه
3.موضوع حافظه هم به نظر من کاملا شخصیه(وشخص با توجه به نیازش میتونه انتخاب کنه) اگه من و شما 16 گیگ به کارمون نمیاد(البته من فیلم کانورت میکنم پر میشه !) دلیلی وجود نداره بخریم ان96 رو
ولی سیمبین جدید و مدت زمان خدملت دهی بیشتر که به کارمون میاد ...نمیاد ؟
4.شب دراز است ...... شما نگران نوکیا نباش اگه می خواست این جوری عمل کنه الان تو بازارهای جهانی
شرکت های دیگه خورده بودنش !! سونی اریکسون رو ببین یه دوره بد کار کرد زود ال جی جاشو گرفت !
5 .من نمی دونستم پاکت پی سی ها با قیمت های 700 و 800 دلاری که نام بردین میخوان بازار
اسمارت فون ها رو کساد کنن اونم با قیمتی در حدود 300 تا 500 دلاری !
6.اگه کسی نخواد گوشی خز بگیره دستش باید یا از سری 88@@ نوکیا بخره
یا روزی یه گوشی عوض کنه
ولی شما واقعا مطمئنی مشتریان ان96 فقط این قشر هستند ؟
7.در جا زدن رو چی معنا میکنید ؟
یه نگاهی به بازار بندازین
الان بهترین گوشی مولتی مدیا ان95 8گیگه
و بهترین کمرا فون 5 موجود تو بازار ان 82
طبق آخرین آمارها نوکیا 1% فروشش هم بالا رفته !!!!!!!!!!!
چرا ؟
چون کولاک سونی اریکسون و سامسونگ و... همگی کامینگ سون هستند !
دوسته عزیز شما میگین 96 نیومده برای جای گزینی ولی باید برای جایگزینی می امد
بعد از 95 n که جایگزین 73 بود n95 8gig اومد واسه تکمیلش اما الان نوبته تغییر بود نه تکمیل بعد از 1.5 سال .![]()
امشب اخبار اعلام کرد...نوکیا طبق سیاست جدید قیمت گوشی های پیشرفته ی خودش رو برای رقابت بیشتر با نصل جدید گوشی ها از جمله سامسونگ و اریکسون کم کرده...
و گفته قیمت گوشی پیشرفته موزیک و کمرای خودش رو با قیمت ارزون تر ارزه میکنه...
این نشون میده که نوکیا به خودش امده...و نمی خواد اصلا عقب بمونه...
================================================== ==
در مورد ان95 و 8گیگ بگم خود نوکیا گفته این 2 گوشی یکی از بهترین های ماست...واقعا هم راست گفته...الان با کمتر شدن سی پی یو ان96 به این نتیجه میرسیم که نوکیا دوست نداره ان95 جایگاه خودش رو از دست بده...
================================================== ==
در مورد اون نصل جدید بودن ان96 مثل اینکه نوکیا می خواد برای ان95 و ان82 اپدیت جدید بذاره تا این گوشی ها همانند ان96 بشوند...
دیگه از این به بعد بحث خرید ان96 فقط بر میگرده به سلیقه ی طرف برای ظاهر گوشی................................
9کرممم...
یه توضیح کلی و یه نتیجه گیری جامع!
نوکیا فعلا که خوب بوده و همچنان فروشش اوله اما تا الان که فرستادن ان96 به بازار رو به قول دوستان به تاخیر انداخته حرفا زیاد شدن...
یکی می گه داره شکست می خوره ، یکی می گه سیاست کاریش اینه ، یکی می گه برنامه ش فلان طوره و حرفایی از این دست!
قرار بود این گوشی مثلا شاهکار سه ماه ی سوم سال 2008 وارد بازارها بشه.
ما هنوز توو ماه اول یعنی جولای هستیم(آخرین روز) ، نهایتا این گوشی تا دو ماه دیگه یعنی سپتامبر وارد بازارهای جهانی میشه پس نتیجتا خیلی هم ورود کندی نداشته و هنوز 2 ماه دیگه مونده ، دیگه دوستان نگن نوکیا لفتش داده...
ببینیم بیاد چیه!!!!!
Last edited by Mojtaba-MCI; 31-07-2008 at 23:03.
مجتبی جان "احمقانه" لفظ مناسبی نیست و با "عاقلانه و منطقی نیس" زمین تا اسمان فرق داره.
علی جان به نظر من شکست یعنی فروش کم و کم توجهی مشتری به گوشی.
مثلا خود من بیخیال ان96 شدم.
امروز تو اخبار 20:30 و قبلش تو شبکه ی خبر گفت که نوکیا برای رقابت هرچه بیشتر با سونی و بالا بردن فروش گوشیای معمولیش 10 تا 20 درصد تخفیف میخواد بده و برای گوشیا پیشرفته و با قابلیتهای رسانه ای حتی تا 30درصد تخفیف بده.
حق با توست سینا جان...
من شرمنده م!ویرایش شد!!!
من که همچنان منتظرم که n96 بیاد
البته الان گوشیم 1100 اه...
حافظه 16 گیگش رو احتیاج دارم، اما معمترین عاملی که وایسادم تا این بیاد و بگیرم و بیخیال n95 شدم ظاهرشه که خیلی خیلی بیشتر از n95 ازش خوشم اومده... والا راحت میشه بیخیال اون 8 گیگ شد... خیلی هم چیز مهمی نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)