تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 210 اولاول ... 175763646566676869707177117167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 2096

نام تاپيک: راه اندازی شبکه مابین دو کامپیوتر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

ممنون دوست عزیز بالاخره تونستم شبکه رو برقرار کنم چه لذتی داشت اون لحظه که وصل شد اخه من نتبوک دارم سی دی رایتر نداره اینجوری فایل هام رو خیلی سریع میفرستم رو پی سی فقط یه نکته موند.
    من هنوز نتونستم اینترنت رو شار کنم البته بگم رو کانکشنم تیک شاره رو زدم فقط یه نکته زیر همون قسمتی که ماله ساره کردن کانکشن میزنی یه منو هست گفته home network conection رو انتخاب کن من کارت شبکه رو انتخاب کردم چون یه گزینه دیگه هست که مودمم هست اونم تو بخش lan میاد درسته دیگه باید کارت شبکه رو انتخاب کنم تا اینترنت بره رو شبکه ولی اتفاقی نمیفته باید جایی ای پی یا dns وارد کنم
    خب خدا رو شکر
    بله باید بری توی سیستمی که مستقیم به مودم وصل نیست و dns رو بدی 4.2.2.4

2. این کاربر از undertaker_ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

درود;

من گفتم انقد همه جواب دادن منم یادم رفته بیام اینجا کلی خجالت زده میشم. بابا شما که خیلی باحالین. حالا خوبه یه پارتیه خفن هم اینجا داریم! (داداش تو که نمیدونی با کی هستم!!! نه؟!!)

خوب هیچی ویندوز عوض کردم درست شد. البته بازم راه نداد تا اینکه یییییهو خودش وصل شد. دیوانم کرد. اصلا نفهمیدم مرگش چی بود. چندتا حدس میزنم. بابا این شبکه وایرلس خیلی شکم درده. شروع کنه به گیر دادن تا فهم آدمو پیچ نده بیخیال بشو نیست. یه ADD HOC ساده اینجور گیره تکنسین های شبکه چی میکشن؟ جون داداش دیگه زون آلارم نصب نبود!

.......
    سلام داداش. جان خودم منم مثله چی تو گل گیر کرده بودم که اشکال کار از کجاست
    احتمالا درایورش مورد داشته
    زون آلارم رو خوب اومدی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

سلام
    من از طریق کابل lan یک شبکه بین پی سپ ام
    و لپ تاپم تعریف کردم و حالا من میتونم از لپ تاپم که ویندوز ویستا داره به فایل هایshar توی پی سی دسترسی داشته باشم ولی چون ویندوز لپم ویستاست از پی سی که میخوام به لپم دسترسی پیدا کنم نمتونم
    چون برای ورود user وpas میخواد
    من چطور میتونم یه نام کاربری و پس ورد برای لپم تعریف کنم که بتونم به اطلاعات لپم دسترسی داشته باشم؟؟؟
    ممنون پیشم راهنمایی کنید!
    برو توی network and sharing center
    یه تنظیماتی هست ماله share
    یه چیزی بود تو مایه های password protected sharing
    اونو off کن
    شرمنده دقیق یادم نیست چی بود ویستا ندارم فعلا چک کنم اما خودت پیداش میکنی آدرسش سر راسته

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ممنون دوست عزیز خیلی کمک بزرگی کردی.

6. این کاربر از samboliya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mr Andersson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    رشت

12 قلب

درود;

سلام داداش. جان خودم منم مثله چی تو گل گیر کرده بودم که اشکال کار از کجاست
    احتمالا درایورش مورد داشته
    زون آلارم رو خوب اومدی
    خیلی مخلصیم. یکی از حدس هام اینه, شاید عجیب باشه. اما کانکشن باسیم هم رو اتومات آی پی بود. اونو Disable کردم. ممکنه کانفلیکت کنن؟ Server به یه شبکه باسیم هم اتصال داشت اما براش آی پی هنوز تعریف نکرده بودم. اول میخواستم وایرلس رو راه بندازم. راستی من الان یه بریدج بزنم دردسر داره یا نه سریع کانکت میشه. یه سوال دیگه الان نوت بوک رو همچی روشن میکنی کانکت میشه به وایرلس (به Workgroup). قبلا دستی بود. برخورد داشتی از نوع نزدیک یا سوم؟

خیلی باحال میخندی داداش

8. این کاربر از Mr Andersson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

درود;

خیلی مخلصیم. یکی از حدس هام اینه, شاید عجیب باشه. اما کانکشن باسیم هم رو اتومات آی پی بود. اونو Disable کردم. ممکنه کانفلیکت کنن؟ Server به یه شبکه باسیم هم اتصال داشت اما براش آی پی هنوز تعریف نکرده بودم. اول میخواستم وایرلس رو راه بندازم. راستی من الان یه بریدج بزنم دردسر داره یا نه سریع کانکت میشه. یه سوال دیگه الان نوت بوک رو همچی روشن میکنی کانکت میشه به وایرلس (به Workgroup). قبلا دستی بود. برخورد داشتی از نوع نزدیک یا سوم؟

خیلی باحال میخندی داداش
    ِDHCP سرور داری تو شبکه؟ اگه فقط یکی داشته باشی کانفلیکت پیش نمیاد ولی بعضی وقتا واسه منم پیش اومده بعضی سیستم ها که دوتا ای پی دارن فاطی میکنه البته با رنج متفاوت
    نه بریج دردسر نداره
    به تنظیماتش دست نزدی؟ چی شد که اتومات شد؟اگه خیلی اذیت میکنه وایرلس ات رو خاموش کن هیچ رقمه برخورد نداشتم یه چکی بکن تنظیماتش رو ببینیم مشکل از کجاست.یه چیز دیگه کانکشن غیر از وایرلس توی سیستمت نداری؟

ما چاکریم

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با سلام. من تقریبا اصل مطلب تایپیک رو خوندم ولی در راه اندازی شبکه بر روی دو کامپیوتر با ویندوز ویستا مشکل دارم. لطفا راهنمای قدم به قدم ایجاد شبکه پس از نصب دو ویندوز ویستا بر روی دو کامپیوتر اگر امکانش هست در اختیار من قرار دهید. یا مرا به پستی کاملا در این مورد راهنمایی کرده و تمام توضیحات را گفته ارجاع دهید. با تشکر...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

با سلام. من تقریبا اصل مطلب تایپیک رو خوندم ولی در راه اندازی شبکه بر روی دو کامپیوتر با ویندوز ویستا مشکل دارم. لطفا راهنمای قدم به قدم ایجاد شبکه پس از نصب دو ویندوز ویستا بر روی دو کامپیوتر اگر امکانش هست در اختیار من قرار دهید. یا مرا به پستی کاملا در این مورد راهنمایی کرده و تمام توضیحات را گفته ارجاع دهید. با تشکر...
    مشکل تون رو دقیق بگید شاید بشه حلش کرد
    و بگید تا حالا چه کارهایی انجام دادید

داره خودمونی میشه hooshtoolak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Austria, Veinna

پيش فرض

سلام به همه
    من دو تا لپ تاپ دارم و می خواستم این دو رو با هم شبکه کنم البته با ((( وایرلس )))
    هم برای اشتراک اینترنت و هم سند و ریسیو اطلاعات و هم بازی شبکه ای

لطفا من رو راهنمایی کنین ( آگه همراه با تصویر باشه خیلی خوبه )

البته لازم به ذکر که یکی از کامپیوتر ها Windows XP و دیگر Windows 7

خواهش میکنم که منو راهنمایی کنین چون شدیدن گیر کردم و از طرفی من اتریش زندگی می کنم و اگه بخوام از شرکت های مربوطه کمک بگیرم باید حدود 200 یورو پیاده بشم

لطفا من رو راهنمایی کنین !!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام به همه
    من دو تا لپ تاپ دارم و می خواستم این دو رو با هم شبکه کنم البته با ((( وایرلس )))
    هم برای اشتراک اینترنت و هم سند و ریسیو اطلاعات و هم بازی شبکه ای

لطفا من رو راهنمایی کنین ( آگه همراه با تصویر باشه خیلی خوبه )

البته لازم به ذکر که یکی از کامپیوتر ها Windows XP و دیگر Windows 7

خواهش میکنم که منو راهنمایی کنین چون شدیدن گیر کردم و از طرفی من اتریش زندگی می کنم و اگه بخوام از شرکت های مربوطه کمک بگیرم باید حدود 200 یورو پیاده بشم

لطفا من رو راهنمایی کنین !!!!!
    منم همین سوال و دارم با این تفاوت که من وایرلس روتر مود دارم . هر کامپیوتر هم به صورت جدا و با وایرلس به اینترنت وصل است . فقط می خوام تو اشتراک فایل دو تا کامپیوتر رو شیر کنم با روتر.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •