خب خدا رو شکر
بله باید بری توی سیستمی که مستقیم به مودم وصل نیست و dns رو بدی 4.2.2.4
خب خدا رو شکر
بله باید بری توی سیستمی که مستقیم به مودم وصل نیست و dns رو بدی 4.2.2.4
سلام داداش. جان خودم منم مثله چی تو گل گیر کرده بودم که اشکال کار از کجاست
احتمالا درایورش مورد داشته
زون آلارم رو خوب اومدی![]()
برو توی network and sharing center
یه تنظیماتی هست ماله share
یه چیزی بود تو مایه های password protected sharing
اونو off کن
شرمنده دقیق یادم نیست چی بود ویستا ندارم فعلا چک کنم اما خودت پیداش میکنی آدرسش سر راسته![]()
ممنون دوست عزیز خیلی کمک بزرگی کردی.
درود;
خیلی مخلصیم. یکی از حدس هام اینه, شاید عجیب باشه. اما کانکشن باسیم هم رو اتومات آی پی بود. اونو Disable کردم. ممکنه کانفلیکت کنن؟ Server به یه شبکه باسیم هم اتصال داشت اما براش آی پی هنوز تعریف نکرده بودم. اول میخواستم وایرلس رو راه بندازم. راستی من الان یه بریدج بزنم دردسر داره یا نه سریع کانکت میشه. یه سوال دیگه الان نوت بوک رو همچی روشن میکنی کانکت میشه به وایرلس (به Workgroup). قبلا دستی بود. برخورد داشتی از نوع نزدیک یا سوم؟
خیلی باحال میخندی داداش![]()
ِDHCP سرور داری تو شبکه؟ اگه فقط یکی داشته باشی کانفلیکت پیش نمیاد ولی بعضی وقتا واسه منم پیش اومده بعضی سیستم ها که دوتا ای پی دارن فاطی میکنه البته با رنج متفاوت
نه بریج دردسر نداره
به تنظیماتش دست نزدی؟ چی شد که اتومات شد؟اگه خیلی اذیت میکنه وایرلس ات رو خاموش کنهیچ رقمه برخورد نداشتم یه چکی بکن تنظیماتش رو ببینیم مشکل از کجاست.یه چیز دیگه کانکشن غیر از وایرلس توی سیستمت نداری؟
ما چاکریم![]()
با سلام. من تقریبا اصل مطلب تایپیک رو خوندم ولی در راه اندازی شبکه بر روی دو کامپیوتر با ویندوز ویستا مشکل دارم. لطفا راهنمای قدم به قدم ایجاد شبکه پس از نصب دو ویندوز ویستا بر روی دو کامپیوتر اگر امکانش هست در اختیار من قرار دهید. یا مرا به پستی کاملا در این مورد راهنمایی کرده و تمام توضیحات را گفته ارجاع دهید. با تشکر...
مشکل تون رو دقیق بگید شاید بشه حلش کرد
و بگید تا حالا چه کارهایی انجام دادید
سلام به همه
من دو تا لپ تاپ دارم و می خواستم این دو رو با هم شبکه کنم البته با ((( وایرلس )))
هم برای اشتراک اینترنت و هم سند و ریسیو اطلاعات و هم بازی شبکه ای
لطفا من رو راهنمایی کنین ( آگه همراه با تصویر باشه خیلی خوبه )
البته لازم به ذکر که یکی از کامپیوتر ها Windows XP و دیگر Windows 7
خواهش میکنم که منو راهنمایی کنین چون شدیدن گیر کردم و از طرفی من اتریش زندگی می کنم و اگه بخوام از شرکت های مربوطه کمک بگیرم باید حدود 200 یورو پیاده بشم
لطفا من رو راهنمایی کنین !!!!!
منم همین سوال و دارم با این تفاوت که من وایرلس روتر مود دارم . هر کامپیوتر هم به صورت جدا و با وایرلس به اینترنت وصل است . فقط می خوام تو اشتراک فایل دو تا کامپیوتر رو شیر کنم با روتر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)