تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 737 اولاول ... 175763646566676869707177117167567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

حـــــرفـه ای 'POP''s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

نه داداش شما اگه توهم داری که 206 تیپ 2 و 3 بهتر از ریو است ، قرار بزار یه حالی بهت بدم . برو بکس هم خبر میکنم فیلم بگیرن . من سرم درد میکنه برای کل کل .... گفتم که کارم ایجاب میکنه که ماشین عوض کنم .

ضمنا" از همون نظرات افلاطونیت که مشخصات ریو را میبندی به لنگ تندر معلومه که سر از ؟؟؟؟؟ خ ر که حیوان نجیبی هم هست در نمی آری .

در آخر هم به جای اینکه لنگ دمپایی از پشت دیوار پرت کنی بهتر ه که یه مرحمتی کنی و اون رنکینگ جهانیت رو بزاری تا ببینیم تولید 2004 با تولید دهه های 90 فرقشون چیه .
    از اون جایی که بحث کردن با تو برای من نه برای هیچ کس دیگه ای فایده نداره و هر کسی نظری داره
    حالا نظر تو با نظر بقیه فرق داره
    البته خیلی جالبه که وقتی باهات مخالفت میشه میای تو انجمن و خیلی آسون به دیگرون توهین میکنی
    اگه من فرق بین ماشین و خر رو نمی دونم تو هم فرق بین این انجمن و سر کوچه تون رو نمی دونی.
    تو دلایل خودت رو گفتی که فقط نظرات خودت بود
    ما هم دلایل خودمون رو گفتیم.
    اون رنکینگ جهانی هم برای آدمی مثل تو نمی تونه قانع کننده باشه
    دوستان این روش بحث درست نیست ؛ چرا؟ چون بجای اینکه نظر و پیشنهاد شخصی خودتون رو بدید دارید به نظرات هم ایراد می گیرید و تمسخر می کنید نظرات هم رو

---------------------------------------------

البته توی ایران مسلما انتخاب بین بد و بدتر هست...مگر اینکه شما بنز و bmw بخوایید بخرید...
    206 به نظر من بهتره اکه بتونی تیپ 5 رو بگیری که حرف نداره
    منم نظرم همینه
    ببین یک مقایسه ای کردم من نتیجه شد 206 تیپ5

Rio
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    206
    کد:
    اگر لینکهای بالا رو ببینید متوجه میشید که کیا Rio قدیمی تر از پژو206 نیست
    حالا
    ریو قدری جادارتر هست در مقابل حدود 73 کیلوگرم هم سنگین تره اما در مقابل امنیت راننده ی پایین تری در تصادفات داره(من به ایمنی ماشین توی ایران خیلی اهمیت میدم چون رتبه ی اول تلفات در تصادف رو داریم توی دنیا) مخصوصا چون کیسه ی هوا رو نصب نکردند و ABS هم آپشنال هست
    این دو تا صفحه مربوط به مقایسه ی ایمنی هست البته در مجموع رتبه ی ایمنی ریو قدری بالاتره
    Rio
    کد:
    206
    کد:
    موتورش حدود 12hp در توان و 15N.m در حداکثر گشتاور ضعیفتره از 206 تیپ5
    امکانات رفاهی ریو و کیفیت مونتاژش مناسب هست اما رقیب 206 تیپ2 هست و قابل مقایسه با تیپ5 نیست ضمن اینکه ریو خودروی جوانان هم نیست

حـــــرفـه ای مجید فینا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خودروی وانت داچیا لوگان یا همون تندر ال نود

]

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

حالا یه سوال داشتم .تندر ال 90 تو این بحث بود اصلا
    ولی خداییش جالب بود .از برخورد جانبی زیاد هم تعریف نداره ای ال 90 .

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

چون همین دیروز بر سر کل کل با یه هیوندا کوپه توی بزرگراه همت 20 تومن جریمه شدم . و کوپه رو هم سوسک میکنه چه برسه به 206 تیپ 2 و 3
    .
    احتمالا راننده كوپه يا شاطر بوده يا پيرمرد

پروفشنال SonyEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

ممنون از دوستان گلم eshgh_rap و rami_hemi كه راهنمايي كرديد! دنباله يه تميزش هستم!

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خدا رو شکر.ببین سعی کن بری پیش مکانیکای دوو و اینجور ماشینا یا از آشناها کمک بگیر .نرو نگالری و پیش و دلال ملت .

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

به احتمال قوی تلبکار حق داره .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

از اون جایی که بحث کردن با تو برای من نه برای هیچ کس دیگه ای فایده نداره و هر کسی نظری داره
    حالا نظر تو با نظر بقیه فرق داره
    البته خیلی جالبه که وقتی باهات مخالفت میشه میای تو انجمن و خیلی آسون به دیگرون توهین میکنی
    اگه من فرق بین ماشین و خر رو نمی دونم تو هم فرق بین این انجمن و سر کوچه تون رو نمی دونی.
    تو دلایل خودت رو گفتی که فقط نظرات خودت بود
    ما هم دلایل خودمون رو گفتیم.
    اون رنکینگ جهانی هم برای آدمی مثل تو نمی تونه قانع کننده باشه
    دوست نسبتا" خوب ..
    من ابتداعا هیچ توهینی به هیچ کسی نکردم و اتفاقا" اذعان کردم که با پیام خصوصی تمایل به گفتمان دارم . چون تجربه ریو ستیزی رو بارها وبارها دیده بودم برای همین گفتم شر درست میشه . این عادت ماست که به جای تعامل به هم بیحرمتی کنیم . وقتی شما پا برهنه میپری وسط میگی : تو سه تا ماشین داشتی با دوتاش نتونستی درست کار کنی واین حرفا ..... خوب منم مجبور میکنی به چیری بگم که ؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

به به
    چه کارشناسانه
    اون قسمت اول رو که میگی همش در مورد تندر 90 صدق میکنه
    حجم موتور تندر 90 هم 1600 است با 16 سوپاپ
    قدرتش هم 105 اسب بخار تو دور 5500 هست
    ECU هم مخفف واژه های Electronical Control Unit هست که همه ماشینهای انژکتوری دارن و برای کنترل انژکتور و کلا کنترل سیستم های سوخترسانی و عیب یابی و تنظیم موتور هست
    از کجا آوردی که فقط پورشه این سیستم رو داره؟
    این که هندلینگش معرکه است سند داری؟ یا نه فقط نظر خودته که اصلا کارشناسی نیست
    سیستم خنک کننده از چه نوعیه؟
    شما اصلا از روی تعصب حرف نزدی!
    ملاک شما در مورد کارشناسی ماشین سوسک کردن بقیه ماشین هاست که به نظر بنده این ملاک یه چیز کاملا مضحکه
    اگه شما میگی با ریو هیوندا کوژه رو سوسک کردی من هم خدمتت عرض کنم که با PK که همه میدونن ماشین خوبی نیست 160 تا میرم
    خوب تو یه اتوبان که بنز الگانس 120 تا میره من 160 تا میذرم یعنی ماشینی که من سوارم خیلی بهتره؟
    نه داداش
    شما اگه سه تا ماشین داشتی شاید با دوتاش نتونستی درست کار کنی و این طوری قضاوت میکنی
    برو تو رنکینگ جهانی مقایسه کن و ببین ریو کجا قرار داره
    بعد با پروتون و L90 و 206 مقایسه کن
    بعد بیا اینجا دوباره جملاتت رو تصحیح کن
    اگر هم خواستی PM بده

از رنکینگ جهانی صحبت شد. باید بگم ، من همه جورش رو بررسی کردم و دیدم ریو در کلاس خوبی قرار داره . من خودم از اعضای فروم مجله ماشین هستم . دوستان یه زحمتی بکیشین بیاین توی تاپیک جامع ریو تا ببینید کارشناس فنی کجا خوابیده .
    پدر جان، من خودم کرم ماشینم ، بعد از یه عمری گدایی که دیگه شب جمعه یادم نمیره . ریو ماشین خوب و محکمی است . چهار ستاره ایمنی گرفته . توی تمام تصادفهاش ، ضربه رو پخش کره . دقیقا" مثل تصادفات سوناتاست . توی درهاش و سقفش همه لوله فولادیه . گشتاور فرمونش سه برابر سمند و 405 هست . وزنش 9 کیلو از 405 هم سنگین تره . سیکل ترکیبش 6.9 هست . نوع طراحی بدنش جوریه که بهترین نوع شکافت هوا رو داره. قدرت موتورش از سمند و 405 و 206 تیپ2 و 3 بهتره . توی 28 خودروی برگزیده داخلی ، به لحاظ کیفیت ساخت، مقام 9 رو داره .اونم بین ماشین هایی مثل بنز e200 و ماکسیما و ونیزو هیوندا آوانته وغیره .
    توی جدول خلاصه میانگین نمرات منفی ،114.4 امتیاز منفی گرفته . واین در حالیه که سمند و 405 به ترتیب 237.2 و 265.9 امتیاز منفی گرفته اند . نوع فنر بندی و تعلیق و فرمان و تجهیزات الکترونیکی ، تماما" امتیازات بیشتری رو در میان هم کلاسهای خودش داره . در مورد مرغوبیتش همین بس که در مقایسه، اکثرا" با خودروهایی در حال رقابت هست که کمه کم چهار ، پنج تومن از ریو گرونترهستند ، مثل 206 تیپ 5 و پرشیا . شما با دوازده و ششصد ، دنبال چه ماشینی میتونی باشی که نیازهات رو اینجوری براورده کنه . فکر میکنی سال 84 سایپا در روزای اول تولید ، قیمت این ماشین رو چند گذاشته بود ؟! بعد از اینکه استقبال نشد (به علت عدم آگاهی از کیفیتش ) مجبور شد بیارش پایین و سال بعدش دوباره کشیدن قیمت رو بالا . حالا مردم دوست دارن به قیمت بالای ماشین بنازن دیگه میل خودشونه . من اگه سر از تنم جدا کنن دنبال 206 تیپ دو که 12 و خرده ای بوده و الان یهو شده 14 و خرده ای نمیرم . آدم باید یا دنبال بورس ماشین باشه یا دنبال کیفیتش . ریو زیاد بورس خرید و فروش نداره اما از لحاظ کیفیتی بسیار عالیه . من شرط میبیندم که بورس این خودرو تا 6 ماه دیگه بسیار بالا بگیره . توی تاپیک جامع ریو در فروم مجله ماشین ، تراکم و حجم کاربران متقاضی ریو رو میتونی به وفور ببینی . مشت نمونه خرواره .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

احتمالا راننده كوپه يا شاطر بوده يا پيرمرد
    در مورد رقابت با هیوندا کوپه ، باید عرض کنم
    داشتم با یه هیوندا کوپه توی همت ، کل کل میکردم که با یارو دعوام شد . بعد نفهمیدم چی شد . یهو یه زانتیا مثل اجل ملقی پیدا شد و هر دومون را نگه داشت . هر چی التماس میکردم ول نمیکرد . افسره همونی بود که همیشه شبکه تهران توی کنترل نامحسوس نشونش میده . همش هم میگفت شما باید اعمال قانون بشید . ولی خداوکیلی توی مانور از کوپه بهتر نبود ، بدتر هم نبود . این ریو ، گازش که میدی مثل اسب وحشی میمونه . ... میتونی برنامه تلویزیون رو دنبال کنی ، افسره تمام کل کل ما را فیلم گرفته بود . ماشین پسره یه هیوندای سورمه ای رنگ بود . اگه هر وقت نشون بده خودم ضبط میکنم و قول میدم که براتون آپلود کنم .

شما هم اگه یه وقت فیلمی داری که با ژیان ، زانتیا رو سوسک کردی طلبه ام که ببینم ، چون من از این چیزا زیاد دیدم . بیشتر به رانندگی ربط داره تا ماشین ..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •