بله میشه بازی کرد کار زیاد سختی هم نیست.
اولا توصیه من برای ایجاد شبکه استفاده از XP هست. برای اینکه بتونی دو تا کامپیوتر رو به هم شبکه کنی میتونی از یه دونه کابل شبکه از نوع کراس (دقیقا مثل کابل معمولی هست ولی سیم های سوکتش به صورت کراس یا ضربدری به هم وصل هستن) استفاده کنی. بعد میری به کنترل پانل بعد Network Connections بعد روی local area connection راست کلیک میکنی و از Properties میری بعد روی گزینه Internet Protocol TCP/IP دابل کلیک میکنی گزینه رادیویی use the following IP address رو فعال میکنی بعد یه آی پی اختیاری میدی (مثلا به یکی از کامپیوتر ها بده 192.168.1.1 و به دومی بده 192.168.1.2 ) بعد یه جلوی subnet mask کلیک میکنی تا بشه این 255.255.255.0 بعد OK میزنی. روی هر دو تا کامپیوتر این کار رو میکنی تا شبکه برقرار باشه. یادت باشه توی شبکه فایر وال ویندوز رو هم خاموش کن تا گیر الکی نده!
در مورد تنظیمات شبکه ویستا زیاد کار نکردم که بخوام توضیح بدم ولی یه کم ور بری ماله اون رو هم پیدا میکنی ولی یه کم سخت هست چون خیلی گیر میده مخصوصا Home Edition
برای ایجاد شبکه بین 3 و بیشتر باید حتما از هاب استفاده کنی. من خودم یه مودم adsl سوزوکی دارم که 60 تومن خریدم (الان احتمالا ارزون تر هستن) میتونی یکی از اون ها رو تهیه بکنی که میشه چهار تا کامپیوتر رو به هم شبکه کنی و کال آف بزنی
بعد از اینکه شبکه رو ایجاد کردی و مطمئن شدی که کامپیوتر ها اصطلاحا همدیگرو میبینن مییایی سر وقت بازی.
یه آموزش هست که توی پست اول همین تاپیک هست اون رو بخون مخصوصا قسمت آخرش که مربوط به شبکه هست بعد یه بار کال آف 4 رو امتحان کن که با روند کار آشنا بشی. در کل نحوه راه اندازی همه بازی ها شبیه هم هستن و باید یه دونه سرور بزنی (یه پنجره معمولی هست که میاد بالا و همون جور میمونه و باهاش کاری نداری مگه اینکه بخوایی بازی رو کنترل کنی) بعد بقیه کامپیوترها به اون سرور وصل میشن و بازی میکنن.
فقط یه مسئله دقت کن که ورژن بازی ها باید با هم بخونن وگرنه همدیگرو نمیشناسن. و برای اینکه توی شبکه بازی کنی لازم نیست که پچ های بازی رو نصب کنی (برای آنلاین حتما لازم هست چون سرورها پچ های جدید رو نصب میکنن در نتیجه تو هم باید نصب کنی تا ورژنتون بخونه).
یه مسئله دیگه برای ایجاد سرور حتما از فایل مخصوص سرور زدن استفاده کن که میتونی این فایل اجرایی هر بازی رو از سایت gamecopyworld پیدا کنی. ولی برای اجرای بازی از فایل معمولی خود بازی استفاده کن وگرنه ارور کی کد این یوز رو مده!
کال آف 5 هم مثل 4 هست. یعنی اگه بتونی 4 رو راه اندازی کنی 5 رو با یه کمی ور رفتن راش میندازی. دقت کن که اول 4 رو راه بنداز بعد برو سراغ 5 چون 5 یه کم فرق داره و مثل 4 آسون نیست. تازه این همه زحمت کشیدم واسش راهنما هم نوشتم!
موفق باشی