تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 99 اولاول ... 175763646566676869707177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 985

نام تاپيک: تشکیل تیم Cod4 برای بازی با Adsl

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    خواستم اول از دوستمون krauser تشكر كنم بابت كمكشون
    بعد هم يه راهنمايي ديگه از دوستان بخوام در مورد xfire
    تو بازي كه هستم مثلا به كسي آيدي xfire م رو ميدم تا اد كنه ايشون هم اد ميكنه يك پنجره كوچيك مثل اين-گيم چتش مياد incoming friend invation بعد از بازي كه بيرون ميام هيچ چيزي براي اكسپ كردن وجود نداره تا الان 3-4 نفر فكر كنم ادم كردن ولي ميترسم فكر كنند از قصد قبول نميكنم :(
    در واقع اين پنجره واسه من نمياد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

سلام دوستان
    خواستم اول از دوستمون krauser تشكر كنم بابت كمكشون
    بعد هم يه راهنمايي ديگه از دوستان بخوام در مورد xfire
    تو بازي كه هستم مثلا به كسي آيدي xfire م رو ميدم تا اد كنه ايشون هم اد ميكنه يك پنجره كوچيك مثل اين-گيم چتش مياد incoming friend invation بعد از بازي كه بيرون ميام هيچ چيزي براي اكسپ كردن وجود نداره تا الان 3-4 نفر فكر كنم ادم كردن ولي ميترسم فكر كنند از قصد قبول نميكنم :(
    در واقع اين پنجره واسه من نمياد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون
    خوب كاري نداره كه تو ادشون كن تا اونا اكسپت بزنن من هميشه از اين روش استفاده ميكنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه rw280s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بله میشه بازی کرد کار زیاد سختی هم نیست.

اولا توصیه من برای ایجاد شبکه استفاده از XP هست. برای اینکه بتونی دو تا کامپیوتر رو به هم شبکه کنی میتونی از یه دونه کابل شبکه از نوع کراس (دقیقا مثل کابل معمولی هست ولی سیم های سوکتش به صورت کراس یا ضربدری به هم وصل هستن) استفاده کنی. بعد میری به کنترل پانل بعد Network Connections بعد روی local area connection راست کلیک میکنی و از Properties میری بعد روی گزینه Internet Protocol TCP/IP دابل کلیک میکنی گزینه رادیویی use the following IP address رو فعال میکنی بعد یه آی پی اختیاری میدی (مثلا به یکی از کامپیوتر ها بده 192.168.1.1 و به دومی بده 192.168.1.2 ) بعد یه جلوی subnet mask کلیک میکنی تا بشه این 255.255.255.0 بعد OK میزنی. روی هر دو تا کامپیوتر این کار رو میکنی تا شبکه برقرار باشه. یادت باشه توی شبکه فایر وال ویندوز رو هم خاموش کن تا گیر الکی نده!

در مورد تنظیمات شبکه ویستا زیاد کار نکردم که بخوام توضیح بدم ولی یه کم ور بری ماله اون رو هم پیدا میکنی ولی یه کم سخت هست چون خیلی گیر میده مخصوصا Home Edition

برای ایجاد شبکه بین 3 و بیشتر باید حتما از هاب استفاده کنی. من خودم یه مودم adsl سوزوکی دارم که 60 تومن خریدم (الان احتمالا ارزون تر هستن) میتونی یکی از اون ها رو تهیه بکنی که میشه چهار تا کامپیوتر رو به هم شبکه کنی و کال آف بزنی

بعد از اینکه شبکه رو ایجاد کردی و مطمئن شدی که کامپیوتر ها اصطلاحا همدیگرو میبینن مییایی سر وقت بازی.
    یه آموزش هست که توی پست اول همین تاپیک هست اون رو بخون مخصوصا قسمت آخرش که مربوط به شبکه هست بعد یه بار کال آف 4 رو امتحان کن که با روند کار آشنا بشی. در کل نحوه راه اندازی همه بازی ها شبیه هم هستن و باید یه دونه سرور بزنی (یه پنجره معمولی هست که میاد بالا و همون جور میمونه و باهاش کاری نداری مگه اینکه بخوایی بازی رو کنترل کنی) بعد بقیه کامپیوترها به اون سرور وصل میشن و بازی میکنن.

فقط یه مسئله دقت کن که ورژن بازی ها باید با هم بخونن وگرنه همدیگرو نمیشناسن. و برای اینکه توی شبکه بازی کنی لازم نیست که پچ های بازی رو نصب کنی (برای آنلاین حتما لازم هست چون سرورها پچ های جدید رو نصب میکنن در نتیجه تو هم باید نصب کنی تا ورژنتون بخونه).

یه مسئله دیگه برای ایجاد سرور حتما از فایل مخصوص سرور زدن استفاده کن که میتونی این فایل اجرایی هر بازی رو از سایت gamecopyworld پیدا کنی. ولی برای اجرای بازی از فایل معمولی خود بازی استفاده کن وگرنه ارور کی کد این یوز رو مده!

کال آف 5 هم مثل 4 هست. یعنی اگه بتونی 4 رو راه اندازی کنی 5 رو با یه کمی ور رفتن راش میندازی. دقت کن که اول 4 رو راه بنداز بعد برو سراغ 5 چون 5 یه کم فرق داره و مثل 4 آسون نیست. تازه این همه زحمت کشیدم واسش راهنما هم نوشتم!

موفق باشی
    دوست خوبم خیلی ممنون
    استفاده کردم

داره خودمونی میشه haniehjan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

چرا Mods ها در حالت افلاین ( گیم نت) کار نمی کنند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

اقا يه نفر مشكله مارو حل كنه

من در بازي انلاين مشكلي با Mods نداشتم
    فقط وقتي Mods رو به گيم نت بردم كار نكردند.( البته من تمام Mods رو به تمام يوزرها انتقال دادم) بعدش:
    مثلا وقتي promodlive2 رو فعال كردم و يه سروري درست كردم تا دوستانم بيان توي بازي در قسمت join game هيچ اثري از سروري كه من درست كردم نبود(اين مشكل با تمام Mods بود)

لطفا كمكم كنيد

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

اقا يه نفر مشكله مارو حل كنه

من در بازي انلاين مشكلي با Mods نداشتم
    فقط وقتي Mods رو به گيم نت بردم كار نكردند.( البته من تمام Mods رو به تمام يوزرها انتقال دادم) بعدش:
    مثلا وقتي promodlive2 رو فعال كردم و يه سروري درست كردم تا دوستانم بيان توي بازي در قسمت join game هيچ اثري از سروري كه من درست كردم نبود(اين مشكل با تمام Mods بود)

لطفا كمكم كنيد
    خيلي سخته كه يه راهنماي جامع و كامل براي يه چيزي نوشت! تازه از حوصله خواننده هم خارج هست. به هر حال ...

براي اينكه توي شبكه با مد بازي رو ران كني به طور خلاصه بايد كارهاي زير رو انجام بدي. البته بعد از اينكه مطمئن شدي كه همه چيز مثل شبكه، يكي بودن ورژن بازي هاي، پچ هاشون و غيره روبه راه هست :

1. مد بازي رو كپي ميكني تو پوشه C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\Mods (لازم نيست كه واسه همه كامپيوترها اين كار رو بكني چون به محض شروع شدن بازي خودشون از سرور شروع ميكنن به دانلود. من با سرعتي كه دانلود ميشه خيلي حال ميكنم!)

2. سرور رو روي يه مد ميزني.

3. همه كامپيوتر ها جون رو انتخاب ميكنن و از قسمت Filter Servers گزينه Mod رو ميزارن روي All بعد Ok بعدش ميرين حالشون ميبرين! (فكر ميكنم مشكلت از اين قسمت باشه)

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

سلام به دوست عزيز و همشهري كه جوابه ما رو داد
    اونايي كه گفتي رو قبلا انجام داده بودم .مشكل پابرجاست

بچه اپادانا and شما ؟

راستي adsl محدود به دردم ميخوره( فقط برا cod4 بازي كردن)
    Last edited by haniehjan; 14-12-2009 at 17:18. دليل: عرض ادب

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

راستي پروفايل خودم كه توي خونه داشتم رو توي كامپيوتر گيم نت ريختم ولي اونم كار نكرد

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

مشکلات حل شد
    ممنون از دوستان

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام .

یه سوال .

چرا توی CoD4 از توی برنامه Xfire بعضی از کشورارو میشه رفت مثل ایران و چین ؟ چرا وقتی مثلا آمریکا رو میزنم پیغام Key Code iin use میزنه ؟

مخلصیم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •