دوست عزیز پشتیبانی برا اینکه به مشتری پاسخ بده نه فحش بده. شما با پشتیباین هادیگه تماس بگیر ببین کدوم اینجوری حرف میزنند.
پول میگیره جواب مشتری رو بده. این در همه پشتبانی ها چه اینترنت چه خودروسازها یکسان.
دوست عزیز پشتیبانی برا اینکه به مشتری پاسخ بده نه فحش بده. شما با پشتیباین هادیگه تماس بگیر ببین کدوم اینجوری حرف میزنند.
پول میگیره جواب مشتری رو بده. این در همه پشتبانی ها چه اینترنت چه خودروسازها یکسان.
میدونم اما اینا که حالیشون نمیشه!!!
چون ملت زیاد زنگ میزنند فکر می کنند که الان هر کسی زنگ بزنه می خواد جبهه گیری کنه!!!!![]()
من زنگ زدم گفتن:
آیین نامه از طرف مخابراته .. احتمالا بعد از انتخابات درست بشه!
به کدوم شرکت زنگ زدی!!!
تا الان هزاران هزار بهونه برامون آوردند که چرا فلان شده!!!![]()
منم این همه خودمو ج.... دادم اما هیچ کسی حرف منو تحویل نگرفت البته بگذریم که الان سرعت من
خوب شده و اگه باز بخواد مثل دو سه هفته پیش بشه من خودم شخصا صبانت رو ج.......ر میدم (چقدر بی ادبم)![]()
چطور سرعتت خوب شده!!!
ماله من که داره پسرفت می کنه بجایه اینکه پیشرفت داشته باشه!!!
میشه یکم توصیح بدید![]()
سلام
بترکه چشم حسود برم یه اسپند دود کنم سرعت به روال گذشته برگشته حقا که برو بچ تا تماس های پی دی
پی خودشون باعث این موضوع شدن دست همگی درد نکنه خلاصه این عصبانیت من و دوستان دیگه داره
فروکش می کنه امیدوارم هیمن طوری باقی بمونه
موفق باشید
واقعا
من برم امشب دانلود کنم ببینم سرعت چطوره!!!
هر چند که بعید می دونم برایه من هم خوب شده باشه.اگه از قانون ارشمیدس بخوای حساب کنی!!!
(برایه من اولین نفر خراب شد آخرین نفر هم درست میشه)![]()
سرعت منم در کمال ناباوري به حالت عادي برگشت!! دم صبا گرم که به شکايتا رسيدگي کرد!
دعا می کنم که همینطور که میگید باشه !!!
می خوام شب یه فیلم DVD دانلود کنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)