جفتشون سر ندارن!
اولي سر مجسمه نداره ، همون كه روي اهرمه
دومي سر اسكلت نداره![]()
جفتشون سر ندارن!
اولي سر مجسمه نداره ، همون كه روي اهرمه
دومي سر اسكلت نداره![]()
ببخشید چه جوری پل رو بچرخونی میشه بیشتر توضیح بدی![]()
از همون سنگهایی هستش که میتونی حرکتش بدی e رو روش میزنی به چپ یا راست یا جلو و عقب میکشیببخشید چه جوری پل رو بچرخونی میشه بیشتر توضیح بدی
من با تصویر اولی که خودت گذاشتی میگم اولی میری رو برو پایین پل رو میچرخنی به راست بعد میای دوبار از رو تصویر اول میری طرف راست پل پل رو میکشی به طرف خودت میای بالا میری طرف چپ پل و میچرخونی حل میشه
امیدوارم دیگه فهمیده باشی
اون سر تو همون بنای اول هستش وقتی مرحله شروع میشه و تو با موتور به اولین ساختمون تو اون منظقه میرسی یه سه چهار تا هم پلنگ سیاه داره فک کنم اونجا پیداش میکنیبا این حال که سر داره اما نمیتونم اهرمها رو حرکت بدم
با سلام
من تو این قسمت گیر کردم
نمیدونم مرحله ی چهارم هست یا پنجم
دو تا چرخ گردون هست که یکی اش رو میشه چرخوند
اون یکی گیر کرده
اولی رو چرخوندم و چند تا سکو اومد بالا
ولی دیگه هیچ راهی وجود نداره
![]()
اونيكي گير نكرده ، شما بايد همون اول بازي توي محوطه سر مجسمه رو پيدا ميكرديد و روي اهرم چرخ دنده ميزاشتيد تا قفلش باز بشه و بچرخه![]()
اون مرحله هشت پا نکات انحرافی داره . که کلا 7-8 مرحلست ! باید دقیقشو انجام بدید
اون سر مجسمه رو پیدا کردم و چرخوندم که این سکوها اومد بالا
اون چرخ گردون اولی رو نمیشه چرخوند
گیر کرده
ببينيد كلا بايد يك سر مجسمه پيدا كنيد ، يك سر اسكلت ، شما كدوم رو پيدا نكردي؟ اسكلت رو؟
آقا من مرحله سومم.تقریبا اولاش.همونجا که سگا ی مجسمه ای میان.یه چیزی مثه مجسمه ان.حالا بعد از این که کشتمشون چیکار کنم؟
یه پایه (ستون) اونجا وجود داره که میتونین حرکتش بدین. اونو به سمت یک پایه های اتاق بکشونین تا جایی امکان جابجایش به خاطر خراب بودن زمین نیست.
به روی پایه برین و از طریق گرفتن ستونها و لبه های راهتون رو ادامه بدین...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)