فقط سری جدید گوشی های سونی اریکسون سری آر
این قابلیت رو دارن
میشه دوستانی که جی پی اس ان82 رو با گارمین یا هر برنامه دیگه ای فعال کردن
توضیح بدن در موردش
فقط سری جدید گوشی های سونی اریکسون سری آر
این قابلیت رو دارن
میشه دوستانی که جی پی اس ان82 رو با گارمین یا هر برنامه دیگه ای فعال کردن
توضیح بدن در موردش
علی جان در کلوپ 81 لینک آموزش و خود برنامه رو گذاشتم ....
N81 8gb واقعا گوشیه خوبیه ... من تا حالا بالای 30 تا گوشی عوض کردم حاضرم قسم بخورم یکی از بهترین گوشیهایی که داشتم همین N81 8gb بود ... از همه چیزش راضی بودم الا یه چیز .... دوربین
من هفته پیش یه اتفاقی افتاد و چون اون لحظه تکرار نمیشد و حالت غیر عادی هم داشت باید اون لحظه رو فیلم میگرفتم و یا حداقل چند تا عکس مگرفتم ...و چون شب بود نیاز به دوربین خوبی داشتم ...
باور نمیکنید برای اولین بار بود که احساس کردم گوشیم یه چیزی واقعا کم داره ....
وقتی اومدم خونه ازم پرسیدن فیلم یا عکس گرفتی منم گفتم نه ....
درسته دو.ربینش 2 هست ولی اصلاً کیفیت خوبی نداره ... و چون بعضی مواقع احتیاج به ثبت کردن یه اتفاق حالا چه با فیلم و چه با عکس داری دیدم این گوشی نیازمو برآورده نمیکنه ...
برای همین رفتم و یه N82 گرفتم ... در مورد دوربینم که دیگه همتون میدونید چه کیفیتی داره ...
همون شب GPS گوشی رو هم فعال کردم یعنی رفتم پیش دوستم و نقشه تهران و خود برنامه اصلی که اسمش Garmin هست رو رو گوشی ریخت ( حالا بماند برای فعال کردنش روی گوشی چه مکافاتی داره ) شاید باورتون نشه از اونجا تو خونه که داشتم میومدم GPS رو فعال کرده بودم و دقیقاً با یه مثلث آبی رنگ موقعیت رو روی نقشه بهم نشون میداد .....
مثلاً اگه با ماشین به سمت شمال خیابون حرت کنید روی گوشیتون مینویسه Driving North یعنی به طرف شمال حرکت میکنید ... طول و عرض جغرافیایی . سرعت باد رو هم نشون میده ...
اسم دقیق تمام کوچه ها و خیابونها رو به درستی نشون میده ... خلاصه با GPS ش هم خیلی حال کردم ...
کلاً گوشیه خوبیه ... شارژ هم خیلی خوب نگه میداره ... حداقل 2 روز کامل ....
اگه بازم سوالی بود در خدمتم ...
ممنونم
راستی ازش راضی هستی ؟
برنامه مپ بهتر هم هست واسه ایران ؟
سامان جون من شاید n82 خریدم . خیلی خوب شد که تو گرفتی. یه کم در موردش توضیح میدی. صداش چجوریه ؟ کیفیت ال سی دی... دوربینش رو که تابلوئه در نوع خودش عالیه. اما چیزهای دیگه شو میخوام بدونم....
کلا سامان جون یه ریویو از این گوشی بزار دیگه میدونم که استادی تو ریویو نوشتن.
کیفیت ال سی دی در مقایسه با ان73
فرق زیادی نداره
فقط رنگ هاش زنده تر هستند
صدای اسپکرش کمه
کیفیتش هم متوسط
وزن گوشی خیلی سبک تر و بهتر از ان 81 هستش
سرعتش تو منو ها و مخصوصا گالری خیلی بالاست
دی پد خوبی داره ولی کی بوردش راحت نیست چون کلیداش یه کم کوچیکه
ولی اونقدر ها هم تو ذوق نمی زنه
واقعا در زمینه سی پی یو در نصب برنامه ها و اجرای اون قویتر از ان73
عمل میکنه
این اینترنت نفتی ما هر از چند گاهی قاط میزنه !
به هر حال هر مقایسه ای خواستی
بین ان 82 و ان 73 و دابل 800 بگو
تا انجام بدم واست
در مورد اینکه از n73 سریعتره شکی نیست. ARM 9 کجا و ARM 11 کجا...
اما در مورد صداش... در چه حدیه ؟ در مقایسه با N73 خیلی کمتره ؟ کیفیتش چطور ؟ راستی فیلمبرداریش چجوریه ؟ منظورم اینه که تو تاریکی زیاد نویز داره ؟ مثل N73 آبی میزنه و نویز داره ؟
من الان یک هفته هست که ان82 گرفتم واز همه چیزش هم راضی هستم و گوشی خیلی کاملی و از ان 95 هیچی کم نداره.
فقط تنها ایرادی که به ان82 میشه گرفت صفحه کلیدش هست که اگر انگشتات یه کمی بزرگ باشه واقعا کار کردن باهاش برات مشکل ساز میشه . تنها حسنی که ان95 داره صفحه کلیدش هست که خیلی خوب طراحی شده و از ان 82 خیلی بهتره .
هرکسی هم که میگه ان 82 زشت به حرفش گوش نکنید از نظر من که خیلی قشنگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)