من یه xfx 8800gt 512mb alpha dog extreme خریدم 320 به نظر شما خوبه؟؟؟
memory clock:1.9ghz
clock rate:640mhz
من یه xfx 8800gt 512mb alpha dog extreme خریدم 320 به نظر شما خوبه؟؟؟
خوب نیست 10 تومان گر ونهشاید برای فروشنده نمی صرفه فکرنکنی مالش خوب نیستا قیمتو می گم
با هم به توافق برسید حله اگه راه داشت
موفق باشید
چرا که نیست ، خیلی هم خوبه و حالا حالا ها واست کار میکنه . مبارکه .من یه xfx 8800gt 512mb alpha dog extreme خریدم 320 به نظر شما خوبه؟؟؟
ا ... ما داریم انجمن ضد گرانفروشی رو جا می ندازیم داری مخالفت می کنی داشته باشچرا که نیست ، خیلی هم خوبه و حالا حالا ها واست کار میکنه . مبارکه .
عیب نداره دوستمون خودش یکمه دیگه اور می کنه اگه دلس خواست می شه همون قیمت خو دش میشه
واینکه به دوست عزیمن یه پیشنهاد به جای شیرینییه بنچ بزار تو تایپک خودش ببینیم چی کار کردی
عالی شده
Last edited by evry day; 02-03-2008 at 14:38.
دوستان من کاملا میفهمم که اینجا انجمن بحث و تبادل نظره منتها این مسئله که میخوام بگم کاملا بیربطم نیست و منو کلافه کرده.
من برای خرید این کارت تمام شهرمونو (اصفهان) زیر پا گذاشتم. نبود که نبود.
نمیدونم چجوری که این جا از سری 8800 فقط GTS برد XFX دارن که میدن 420 تومن.
کسی برای این خرید من راه حلی به ذهنش میرسه؟
سلام دوست عزیز.اولا من به شما بگم که توی شهری مثل اصفهان فکر نکنم فقط بتونی برند XFX پیدا کنی ، تو شهر به این بزرگی می تونی حتما برند های دیگه ای هم پیدا کنی . به نظر من یه کم بیشتر تحقیق کن.من برای خرید این کارت تمام شهرمونو (اصفهان) زیر پا گذاشتم. نبود که نبود.
نمیدونم چجوری که این جا از سری 8800 فقط GTS برد XFX دارن که میدن 420 تومن.
کسی برای این خرید من راه حلی به ذهنش میرسه؟
دوما برند XFX یکی از بهترین های Geforce هست و من 100% این برند رو تضمینی میدونم و بهت پیشنهاد می کنم که از این برند استفاده کنی . (تازه گارانتی هم داره که بهتر)
راجع به قیمتش هم بگم که اگه 512 mb باشه خیلی گرون هست ولی اگه 640mb یا 320mb باشه که بیش از اندازه گرونه که شما میتونی یه 8800gt بگیری که از اونا بهترز هم هست و 100 تومن ارزونتر هم هست .
G92 نیست. همون قبلی هاست. احتمالا 320 مگ هم هست.
.g92 نیست. همون قبلی هاست. احتمالا 320 مگ هم هست.
قیمت 320 مگ خیلی پایین تره ...
ممکنه 512 باشه با این قیمت که قیمتش هم کمی معقول به نظر میرسه ...
البته دوست عزیز بهتره شما از نزدیک خودتون ببینید ...
سلام دوستان من ديروز پاساژ ايران يه مدلي از 8800gtاز اينو تردي ديدم مي گفت 230 هزار تومان ولي core clock اون حدودا 570 هست
آيا به نظرتون واقيعت داره با چشم خودم كارتو ديدم
اگه باشه نظرتون چيه؟
اشتباه می کنی مهربانتر نگاه می کردی کور کلاک در حالت دیفالت 600 هستش یه چیز دیگه رو دیدی چند مگ بود
هول ور داشته اگه تو نستی یه عکس بگیر از مدل اينو تردي دربارش یه بحث مفصل کنیم در باره یقیمتا هم دوست عزیز دیگه اینجا نمی شه بحث کرد از تا یپک اویزونمون می کنن
مو فق باشید
Last edited by evry day; 03-03-2008 at 22:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)