اخه انیمی را دیدن یک حس دیگر است.
این قسمت 63 را من موندم امده یا نه یک جا زده هفته بعد ولی تو تورنت لینک قسمت 63 را گذاشتن.
موندم چی کار کنم بگیرم یا نه؟
اخه انیمی را دیدن یک حس دیگر است.
این قسمت 63 را من موندم امده یا نه یک جا زده هفته بعد ولی تو تورنت لینک قسمت 63 را گذاشتن.
موندم چی کار کنم بگیرم یا نه؟
میشه یه سایت مناسب واسه دانلود مانگا معرفی کنید میخوام از این به بعد مانگا هم بخونم
در ضمن خوشحالم که این تاپیک دوباره داره جون میگیره![]()
مطمئنی تورنت گذاشته اخه نه narutocentral نه saiyanisland هیچ کدام نزاشتند و گفتند جمعه همین هفته که مییاد حالا می رم اونی که تورنت کذاشته رو دانلود می کنم ببینم چی می شه اگه کسی سری می تونه دانلود کنه بکه اخه من 128 دارم طول می کشه
با سلام خدمت تمام دوستان.آقا محمد خوشحالم که شما هم برگشتین.
خوب منم دیگه از این به بعد بیشتر میام.الان قسمت 61-62 رو دانلود کردم.
دیدین حدس من درست بود که گفتم ساسوکه هم عضو آکاتسوکی میشه.از این به بعد داستان خیلی قشنگتر میشه.
فعلا
چه همه امدن ولی من کمرنگم
من الان128 و نمی تونم چک کنم .
اره منم دیدم ولی تورنتش امده و کلی همه سید داره.اگر گرفتی بگو داستانش چی است؟واقعا قسمت 63 است یا فیک است(که خیلی بعیده فیک باشه)
میشه بگی کجا دیدی من زدم naruto shippuuden تا 62 رو لینکشو گذاشته بود 63 در کار نبود لینک بده ببینم حالا مطمئنی شیپودن شاید از 220 قسمت اولیه است
اقا کیا می خوان من براشون زیرنویس فارسی شیپودن و همچنین مانگا فارسی بزارم اگه تعداد اری بیش از 10 تا بشه من توی همین تابستان اینکارو می کنم
این سایتی که لینکش را گذاشته
اینم لینکشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان دیدم سیدراش تا 4567 رسیدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر انجام بدی بزاری که محشر میشه هر کی هم بخواد یا اینگلیسی اش خوب نبود میاد زیر نویس را دانلود میکنه(خیلی دوست دارم ببینم زیر نویس دارش چجوری میشه)
اخه ببین زده Soulppuuden من می گم تقلبی حالا بزار 2 ساعت دیکه speedracer تموم میشه برای دانلود می زارم اینو دانلود کنه ولی من می گم تقلبی اخه من خبرشو از دوستام دارم که تیوی توکیو رو میبینن
اخه هر جمعه صبح ساعت 7:15 شیپودن کی زاره بعد این سایت ها هم برای دانلود می زارن اما تورنت یک راست از کارخانه تی وی توکیو گرفته انشال.. اگه برق قطع نشه من بهتون ساعت 5 یا 6 می گم که اصل یا نه
من منتظرم 9 نفر دیگه هم بگن تا هم مانگا فارسی و هم زیر نویس فارسی قسمت ها رو بزارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)