تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 380 اولاول ... 175763646566676869707177117167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 3798

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2008

داره خودمونی میشه Porya66ps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

مرسی از راهنماییتون .
    یعنی با هیچ کارتی نمیتونم با این سیستمی که دارم pes رو بازی کنم؟
    حداقل فقط چمنا رو درست نشون بده کافیه
    الان هم کارت گرافیک من 128 هست ولی مود بازی بالاتر از low نمیشه . چرا؟؟
    یه نفر به من گفت با ati 9550 میشه . نظر شما چیه؟
    دلیل اینکه از لوو بالاتر نمیاد اینه که کارت گرافیکت پیکسل شریدر 2 رو ساپورت نمی کنه
    من خودم با گرافیک ای تی آی 9600 و رم 512 روی میدیوم بازیو به خوبی اجرا می کنم (البته اگه می خوای خرج کنی وسیستمتو آپ کنی یه کم بیشتر در مورد گرافیک تحقیق کن چون از 9600 بهتر هم میتونی بگیری) البته تمام دوستان برای بهتر شدن بازی روی کامپیوترشون باید گرافیکشونو آپدیت کنن

آدرس جاهایی که میتومنین این کارو بکنین

ATI Technologies
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

NVIDIA

Creative Labs

HERCULES

Turtle Beach
    Last edited by Porya66ps; 30-10-2007 at 15:13.

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

تاج کلوب استقلال جون شما یه زحمت مثل من به خودت بده و یه ویندوز ویستا یا ایکس پی نصب کن!مشکلت مثل من حل میشه!!البته اگه 32 بیتی یا 64 بیتی نصب کنی فکر کنم هیچ فرقی نکنه!!!!من ویستا 64 بیتی نصب کردم چون هم درایورهای جدید رو قبلات دانلود کرده بودم و هم سی پی یوی من 64 بیتی بود!در حدالامکان درایور کارت صداتو اپدیت کن!!در ضمن ممکنه اون دوستی که گفتند بازی روی 64 بیتی نصب نمیشه منظورشون با ایکس پی 64 بیتی بوده باشه!!من روی ویستای 64 بیتی نصب کردم و فقط یک ارور مبنی بر نصب دایرکت ایکس9 قبل از شروع نصب بازی بر روی صفحه ظاهر شد!!!کسی نمیدونه این فیکس کننده ی 64 بیتی که یک پچ هست و لینکش قرار داده شده چیکار مینه؟؟؟من که مشکلی توی بازی نداشتم !!!!!!!در ضمن امین خان شما سفید پوست هستین ما سیاه پوست؟؟؟؟؟اون اقا وقتی گفت دوست شما بازی رو روی ویندوز 64 بیتی نصب کرده معلومه خیلی بهتون برخود که بهتون گفتند دوست شما!!!!عجب اخلاق نژاد پرستانه ای!!!دی:
    آره سیاهه
    نه بهم بر نخورد.چون اشتباهه برداشتی بود.یعنی ایشون فکر کرد از خودم در میارم که میگم یک دوستم.گفتم نه از بچه های همینجاس من بی تقصیرم
    از اون لحاظ

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام بچه ها
    من به یه مشکل بر خوردم یه راهنمایی بکنین تا روشن بشیم
    من وقتی داخل بازی تغییراتی اعمال می کنم و سیو هم می کنم ولی وقتی از بازی خارج می شم و بعد دوباره میرم تو بازی همه سیوهام نابود میشن و هیچ اثاری ازشون نمیمونه لطفا راهنمایی کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دلیل اینکه از لوو بالاتر نمیاد اینه که کارت گرافیکت پیکسل شریدر 2 رو ساپورت نمی کنه
    من خودم با گرافیک ای تی آی 9600 و رم 512 روی میدیوم بازیو به خوبی اجرا می کنم (البته اگه می خوای خرج کنی وسیستمتو آپ کنی یه کم بیشتر در مورد گرافیک تحقیق کن چون از 9600 بهتر هم میتونی بگیری) البته تمام دوستان برای بهتر شدن بازی روی کامپیوترشون باید گرافیکشونو آپدیت کنن

آدرس جاهایی که میتومنین این کارو بکنین

ATI Technologies

NVIDIA

Creative Labs

HERCULES

Turtle Beach
    آقا این 9600 که گفتی agp هست؟ مشخصاتش چیه؟
    قیمتش چنده و آیا گیر میاد راحت؟
    بقیه سیستمم مشکلی نداره ؟
    ram : 1 g
    cpu : 3.0 full
    نظرت راجع به 9550 چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز

ویندوز من هم ایکس پی هست ، همه برنامه ای هم نصب دارم اما فقط گزارشگری بازی پخش نمیشه ، حتی موقع تعویض صدایی که از بلندگوی ورزشگاه پخش میشه ( هنگامی که تعویضی انجام میشه یا میخواهد گلزن بازی را بگه ) این صدا را میشنوم اما گزارشگری را خیر !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin-ahmadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تاج کلوب استقلال جون شما یه زحمت مثل من به خودت بده و یه ویندوز ویستا یا ایکس پی نصب کن!مشکلت مثل من حل میشه!!البته اگه 32 بیتی یا 64 بیتی نصب کنی فکر کنم هیچ فرقی نکنه!!!!من ویستا 64 بیتی نصب کردم چون هم درایورهای جدید رو قبلات دانلود کرده بودم و هم سی پی یوی من 64 بیتی بود!در حدالامکان درایور کارت صداتو اپدیت کن!!در ضمن ممکنه اون دوستی که گفتند بازی روی 64 بیتی نصب نمیشه منظورشون با ایکس پی 64 بیتی بوده باشه!!من روی ویستای 64 بیتی نصب کردم و فقط یک ارور مبنی بر نصب دایرکت ایکس9 قبل از شروع نصب بازی بر روی صفحه ظاهر شد!!!کسی نمیدونه این فیکس کننده ی 64 بیتی که یک پچ هست و لینکش قرار داده شده چیکار مینه؟؟؟من که مشکلی توی بازی نداشتم !!!!!!!در ضمن امین خان شما سفید پوست هستین ما سیاه پوست؟؟؟؟؟اون اقا وقتی گفت دوست شما بازی رو روی ویندوز 64 بیتی نصب کرده معلومه خیلی بهتون برخود که بهتون گفتند دوست شما!!!!عجب اخلاق نژاد پرستانه ای!!!دی:
    دقیقا درست گفتید ، من منظورم اکس پی 64 بیت بود ، شما کارت گرافیکتون چیه ؟ توی ویستا با چه مدی بازی میکنید و آیا سیستمتون جواب میده ؟ منم سی پی یوم 64 بیت هست ( Core 2 Due ) من اکس پی 64 بیت داشتم ولی چون نصب نشد مجبور شدم 32 بیت بریزم ، اون پچی رو هم که گذاشتم برای اکس پی هست .

نه بهم بر نخورد.چون اشتباهه برداشتی بود.یعنی ایشون فکر کرد از خودم در میارم که میگم یک دوستم.گفتم نه از بچه های همینجاس من بی تقصیرم
    من اصلا منظورم این نبود که شما خدایی نکرده از خودتون در اوردید ، من فقط تعجب کرده بودم ، چون خودم رو اکس پی 64 بیت میخواستم نصب کنم ارور داد به این خاطر گفتم مگه میشه روی 64 بیت نصب کرده باشه ، خدایی نکرده سوء تفاهم پیش نیاد ، من مخلص همه بچه های این تاپیک هستم

من وقتی داخل بازی تغییراتی اعمال می کنم و سیو هم می کنم ولی وقتی از بازی خارج می شم و بعد دوباره میرم تو بازی همه سیوهام نابود میشن و هیچ اثاری ازشون نمیمونه لطفا راهنمایی کنی
    از اول تاپیک بحث در همین مورده ، به صفحات قبل نگاه کنید تا مشکلتون حل شه .

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در ورژن های قبلی یک گزینه بود که که جهت حرکت بازیکن ها رو تعیین میکردیم ، کسی میدونه این گزینه کجا رفته ؟ من هر چی گشتم پیداش نکردم .
    این ضربات کاشته خیلی بده ، من تو کاپ که بازی میکنم روی هر تیمی پشت دروازه خطا بکنم توپ رو گل میکنه ، خیلی افتضاح شده !

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام . من يه سوال داشتم: من عكس اماده ي صورت بازيكنان رو دارم (يعني بدون گوش و ..) فقط نميدونم تو فوتو شاپ ودر ايميج سايز چه سايزي انتخاب كنم كه قشنگ بر جاي خودش در اديت صورت اگه كسي ميدونه لطفا بگه
    Last edited by saman rossi; 30-10-2007 at 17:29.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوستان

من الان fifa 08 را هم نصب کردم و در این بازی من گزارشگری را دارم ، اما در pes که دیشب نصب کردم گزارشگر نداره !!
    کارت گرافیک : geforce 6600 512 که با high فریم فریم میشه و با normal هم بعضی از استادیوم ها مثل turin یه اشکالات کوچیکی پیش میاد و بعضی وقت ها خط میفته روی زمین ...

کارت صدا : creative sb Audigy

اینکه گزارشگر نیست از چی هست ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

من الان fifa 08 را هم نصب کردم و در این بازی من گزارشگری را دارم ، اما در pes که دیشب نصب کردم گزارشگر نداره !!
    کارت گرافیک : geforce 6600 512 که با high فریم فریم میشه و با normal هم بعضی از استادیوم ها مثل turin یه اشکالات کوچیکی پیش میاد و بعضی وقت ها خط میفته روی زمین ...

کارت صدا : creative sb Audigy

اینکه گزارشگر نیست از چی هست ؟
    من بهتون پیشنهاد میکنم از یک شرکت معتبر بازی رو خریداری کنید ، بازیهایی که Westgame میزنه بدون مشکل هستن ، من هم از همین شرکت خریدم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •