این گوشی یکی از بهترین باتری ها رو داره ....(BP-6MT)
من با کار معمولی جداقل 2 تا 3 روز شارژ نگه میداره .... در ضمن با شارژر فابریک خودش در حدود 45 دقیقه طول میکشه تا شارژ فول بشه .....
این گوشی یکی از بهترین باتری ها رو داره ....(BP-6MT)
من با کار معمولی جداقل 2 تا 3 روز شارژ نگه میداره .... در ضمن با شارژر فابریک خودش در حدود 45 دقیقه طول میکشه تا شارژ فول بشه .....
برای من چون بازیهام دمو هست و همون دموها هم اجرا نمیشه متوجه نمیشم که توی بازی کار میکنه یا نه ....
در مورد باز و بسته کردن بله میشه ...
شما با وارد شدن به گزینه Slide Handling میتونید این گزینه رو فعال یا غیر فعال کنید که با باز کردن گوشی تماس برقرار بشه یا نه . همینطور با بستن گوشی تماس قطع بشه یا ادامه پیدا کنه ...
بازی ها که واسه من کار میکنه خیلی هم عالیخوب اون Demo کار نمی کنه ولی مثل اینکه برای یکی از بچه های فروم کار میکرد حالا نیمدونم چرا برای شما کار نمیکنه
ولی بچه ها با این که من بدون گارانتی خریدم تو جعبش هم دفترچه فارسی داره و هم تو قسمت زبانها فارسی داره یعنی میشه گوشی رو فارشی کرد
دوستان جریان چیه چرا واسه بعضی ها بازی ها اجرا میشه ولی واسه بعضی ها نه مثلا برای مهدی خان کار میکنه ولی واسه سامان خان نه
این گوشی سه تا بازی روش هست یه بازی کامله و دوتای دیگه دمو البته روی بعضی از گوشیها یکی از دموها وجود داره
بازی space impact که کامله وروی تمام گوشی های n81 8gb وجود داره
بازی fifa و بازی asphalt به صورت دمو روگوشی نصب شده که برای اجراشون یه چند ثانیه باید دکمه وسط کلید چهار جهته رو بگیری
اون دوستانی هم که بازی رو گوشیشون اجرا نمیشه بخاطر فرمت شدن حافظه گوشی یا آپدیت گوشیه
چون برنامه n-gage روی حافظه دستگاه قرار داره از کار نمیوفته اما بازی ها در مموری کارت یا حافظه فلش دستگاه هستند که پاک شده
برای گرفتن بازیهای n-gage هم میتونید به اینجا مراجعه کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من احتمالا روز یکشنبه برم و ان81 بگیرم
چه چیزایی رو موقع خرید گوشی رعایت کنم؟؟
راستی به نظرتون اونقدر که پول میدم آش میخورم یا نه؟؟؟؟![]()
آش که هیچی , یک کاسه حلیم با گوشت بوقلمون با یه وجب روغن حیوانی با کلی دارچین و .... میخوای نوش جون کنی ..... این دیگه پرسیدن داره ..؟
البته بستگی به نظر خودت داره من که ازش رازیم همه امکاناتی داره فقط دوربینش ضعیفه که اون هم برای من اهمیتی نداره چون خودم یه 8 مگاه پیکسلی دارم .
گوشی ساده و شیکیه .
خوب درسته که گوشی خوبیه ولی شما یکم اغراق نمیکنی ؟؟
پیشاپیش مبارک باشه
گوشی ساخت فنلاند باشه کد #06#* رو وارد کن رقم های 7 و 8 اش باید 00 باشه
محتویات جعبه :
گوشی N81 8gb
هدست استریو همراه با ریموت کنترل
کابل Usb
باتری
شارژر
سامان جان جواب دادن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)