پچ لباسهای تیمهای لیگ برتر انگلیس
دانلود:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پچ لباسهای تیمهای لیگ برتر انگلیس
دانلود:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ممنون واسه این تاپیک
راستی کسی سیو هاشو نداره بزاره اینجا؟؟؟
EURO 2008 Demo geraphic Patch
این پچ تغییرات زیادی زو در بازی ایجاد میگنه مانند:
آسمان جدید
بهتر شدن کیفیت لباس بازیکنان
واقعی شدن لباس و پرچم داور
چمن جدید و .....
حجم:6.4مگ
دانلود:منبع:fifa4fansکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Masoud King; 30-03-2008 at 12:08.
Next Generation Gameplay
این پچ گیم پلی بازی رو واقعی تر میکنه
مثه بهتر شدن واکنش دروازه بانها...مشکل تر شدن شوت زدن و همچنین سریع تر شدن زمان شوت زدن...
بهبود بخشیدن به درجات سختیه بازی(مثلا Legens واقعا مشکل شده) و خیلی چیزای دیگه
دانلود:منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون به خاطر پچ ها. این Fifa08 که منو نا امید کرد از EA . هیچ پیشرفتی نسبت به 07 نکرده بود به جز در برخورد ها یکم طبیعی شده! دروازه بانش هم زیادی قویه. گرافکش هم از 07 ضعیف تر شده. باعث شد برم PES2008 رو بخرم. امیدوارم با این پچ ها بهتر بشه.
اگه شما ميخواي فيفا رو واقعي تر بازي كني اين پچ رو حتما دانلود كن
ممنون به خاطر پچ ها. این Fifa08 که منو نا امید کرد از EA . هیچ پیشرفتی نسبت به 07 نکرده بود به جز در برخورد ها یکم طبیعی شده! دروازه بانش هم زیادی قویه. گرافکش هم از 07 ضعیف تر شده. باعث شد برم PES2008 رو بخرم. امیدوارم با این پچ ها بهتر بشه.
ممنون از شما دوست عزیز. می رم دانشگاه همه ی این پچ ها رو با اینترنت سریع و مجانی دانلود می کنم و تابستون میام بازی می کنم. فعلا دیگه وقت بازی گذشت متاسفانه.
آقا مسعود . دمت گرم . میتونی یه پچ لیگ برتر بذاری که منو ها و تم اصلی بازی عوض نشه . خوشم نمیاد . فقط میخوام لیگ اضافه بشه ؟؟؟
نه دوست من پچ لیگ برتر فقط همونی هستش که گذاشتم .........آقا مسعود . دمت گرم . میتونی یه پچ لیگ برتر بذاری که منو ها و تم اصلی بازی عوض نشه . خوشم نمیاد . فقط میخوام لیگ اضافه بشه ؟؟؟
به هرحال خیلی ممنون . خیلی چیز توپی دراومده . خصوصا چهره هاشون که شبیهن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)