شما وقتی که از خروجی HDMI کنسول تصویر میگیرید رزلوشن همینجوری نمایش داده میشه و طبیعی هست!
شما وقتی که از خروجی HDMI کنسول تصویر میگیرید رزلوشن همینجوری نمایش داده میشه و طبیعی هست!
یعنی الان دارم با رزولوشن 900*1600 تصویر میگیرم درسته؟چون روی 1080p گذاشتم و ماکزیمم رزولوشن مانیتور هم 900*1600 هستش.
این هم یه چیزه طبیعی هست! شما میتونید رزلوشن رو به 1080p افزایش بدید ولی در این صورت یک حالت در اصطلاح Letter Box ( یا همون دو نوار سیاه رنگ بالا و پایین تصویر) ایجاد میشه.
خوب پس اصلا 1080p فعال نشده!!
اگه قرار باشه تمام صفحه باشه و به قول شما تصویر فیت شده باشه پس فرق مانیتور شما با مانیتور FULL HD در چیه !!؟![]()
در قسمت تنظیمات رزو لوشن کنسول فقط 1080i غیر فعال هست 480p 720p 1080p فعال هستند.وقتی میذارم روی 1080p ما نیتور یه پیغام میده که نوشته not optimum mode-recomended 1600*900 ولی خودش بعد چند ثانیه میره و مشکلی هم نداره !!!!جالب اینجاست که وقتی توی قسمت رزو لوشن مانیتور میری هم رزولوشن رو نوشته 1080* 1920
شما مدل مانیتورتون چیه؟
مانیتور شما قادر به نمایش هیچ رزلوشنی بیشتر از رزلوشن Native و به صورت Full Screen نمیباشه!
با توجه به اون پیغام هم که نوشتید پس همونطور که من در پست قبلی هم گفتم رزلوشن 1080p فعال نمیشه چون مانیتور شما Full HD نیست!
samsung:p20500 هستش.ولی 1080p فعال هست و تصویر هم عالیه !!
با سلام
من یه کابل DVI گرفتم و یه ایکس باکس 360 و یه مانیتور سامسونگ دارم.
وقتی ایکس باکس رو به مانیتور وصل کردم تصویر بود ولی صدا نیست.
چجوری میتونم صدا رو هم بگیرم؟
سلام
دوست عزیز کابل DVI تنها تصویر رو انتقال میده!
برای داشتن صدا شما دو راه دارین :
1:خرید Optical Audio
2: جدا کرد قاب کابل سه فیش ( شما همزمان نمیتونید دو کابل HDMI و سه فش رو به کنسول متصل کنید چون قاب کابل سه فیش بزرگ هست و اجازه اتصال به این دو ورودی رو به صورت همزمان نمیده و شما مجبورید قاب رو جددا کنید)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)