به نظر من تا یارو مطالبت رو حذف نکرده برو اون هارو کپی کن. به نظر من بهتره صفحه ی وبتو سیو کنی و بهد کپی کنی. بعد برو تو یه سرویس امن مثل بلاگر یا ایران بلاگ یا بلاگ اسکای یا وردپرس. بهد مطالبت رو اون جا پیست کن.![]()
به نظر من تا یارو مطالبت رو حذف نکرده برو اون هارو کپی کن. به نظر من بهتره صفحه ی وبتو سیو کنی و بهد کپی کنی. بعد برو تو یه سرویس امن مثل بلاگر یا ایران بلاگ یا بلاگ اسکای یا وردپرس. بهد مطالبت رو اون جا پیست کن.![]()
بهترین کار اینکه که توی گوگل یا وردپرس یا بلاگر وبلاگ بسازی چون میتونی از اطلاعاتت بکاپ بگیری و مطمئن باشی که اطلاعاتت محفوظ میمونه.
سلام
نمیدونم جای درستی میپرسم یا نه
دیروز از یه ID که تو لیست مسنجر یاهوم بود برام یه پی ام اومد که نوشته بود این آیدی -- شده برای اطلاعات بیشتر با این آی دی تماس بگیرید
منم اولین کاری که کردم اون آی دی که تو لیستم بود رو حذف کردم بعدم مسنجرو بستم بعدشم رمزمو عوض کردم
حالا اصلا شک دارم که آیدی من -- شده یا اون
نشانه ی -- شدن آی دی چیه؟
چی کار کنم؟
امروزم دوباره از یه آیدی که نمیشناختم که فکر کنم یکی از ادلیست های همون بود اومد که اونم چرند پرند نوشته بود منم به عنوان اسپم به یاهو گزارش کردم
سلام
اگه امکان داره یکی کد آمار بازدید کل را برای وبلاگ رو بذاره روی سایت
خیلی خوب است
دوستان عزیز کسی کتاب یا فیلم که -- رو بطور کامل توضیح بده،نداره ؟؟؟؟
با سلام
می شود اینترنت وا یرلس که در دانشگاه ها هست -- کرد؟
اگر می شود چطوری ممنون میشم راهنمایی کنید؟
برای کار غیر مجاز نمی خواهم تحقیقی هست که باید ارایه بدهم
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوست عزیز با نرم افزار aircrack میشه این کارو کرد که البته به نوع encryption هم بستگی داره
سلام
بچه ها کسی اینجا یه آموزش کامل درباره ی نرم افزار cain نداره؟!
عجیب لازم دارم
سلام به دوستان !
این کاری که میگم زیاد ه ک نیست ! .. دنبال سایت یا نرم افزاری هستم که یه آدرس رو برام تست کنه .. فرض کنید Url سایتی به 123456789 ختم شده باشه .. من میخوام جای عدد 9 - 7 رقم ( از 0000000 تا 9999999 ) رو تست کنه برام و صفحه ای که میاد رو برام سیو کنه ...
123456780000000 تا 123456789999999
با IDM میشه فقط 1000 صفحه رو همزمان اضافه کرد ( batch download ) ... نرم افزار دیگری موجود نیست ؟!! که همین کار رو بکنه با تعداد 9999999 بار ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)