دوست عزيز خيلي متشكرم از راهنمايتون
دوست عزيز خيلي متشكرم از راهنمايتون
Last edited by محمد دالوند; 07-09-2007 at 09:15.
دوست عزيز اين يعني داره آپگريد ميشه
Village Headquarters (level 3) 0:06:09 today at 07:57 cancel
Last edited by محمد دالوند; 07-09-2007 at 09:24.
سلام دوست عزيز دوتا كارگر اومدن بيرون اونها دارن كار مي كنند يا نه
اقا گزارش لحظه به لحظه می دی؟
آفرین صفا جان عجب آموزشی منم یه چیزایی بهم کمک شد...کارت بیسته ! حرف نداره !خواهش میشه ,کاره تاپی نبود ولی فکر کنم برای تازه کارا خوب باشهدوست عزيز خيلي متشكرم از راهنمايتون
اقا من روستا هامو add کردم بعد فقط نمی شه روستا ها رو ساپرت کرد نه براش ریسورس فرستادShare internet connection
If you share an internet connection with another player for more than 3 days, you have to inform us here. Resource transports and troop support is then no longer possible. An entry can not be removed within the first 3 days.
If several accounts are played knowingly from the same internet connection on a regular basis without informing us, it could lead to an account ban.
If you only occasionally log in from the same connection you do not have to add each other. If you are not sure please play safe and rather add each other than not.
setting <
Share internet connection
بيا ماچت كنم صفا عكس رو براي اون مي خواستي ميگفتي ميدادم ديگه يعني كوچيكترش رو
کسی میتونه آهن بفرسته:
x:253
y:565
من الان 6 روز از عضویتم گذشته؟برم تو کار دفاع یا ریسک کنم و به آپگرید منابع ادامه بدم؟
اگه منبع دیگه ای اضافه داری برو معاوضه کن توی مارکت خودت.من تا حالا دوبار معاوضه کردم و 600 تا آهن رو در ازای 300 چوب و 300 سفال دادم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)