تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 2376 اولاول ... 1757636465666768697071771171675671067 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALI.ARB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض باشگاه استقلال محسن یوسفی را 10 میلیون تومان جریمه کرد

باشگاه استقلال محسن یوسفی را 10 میلیون تومان جریمه کرد

کمیته انضباطی باشگاه استقلال محسن یوسفی را به دلیل رفتار ناشایست و دریافت کارت قرمز در دیدار با صنعت نفت آبادان 10 میلیون تومان جریمه نقدی کرد.
    به گزارش خبرنگارمهر، این تصمیم بلافاصله پس از پایان دیدار استقلال و صنعت نفت آبادان که به شکست 3 بر2 استقلال انجامید اتخاذ و به این بازیکن ابلاغ شد.

محسن یوسفی در دقیقه 79 دیدار با صنعت نفت و درحالی که این تیم 3-1 از میهمان آبادانی خود شکست خورده بود ، با حرکتی غیر ورزشی صورت بازیکن صنعت نفت را هدف قرار داد و از سوی داور با کارت قرمز جریمه شد. اخراج محسن یوسفی از سوی کادر فنی یکی ازعوامل شکست استقلال در دیدار با صنعت نفت عنوان شد.

زارع مشاورحقوقی باشگاه استقلال ضمن تایید این خبرگفت : باشگاه استقلال نسبت به رعایت مسائل اخلاقی در داخل و خارج از زمین مسابقه تاکید دارد و با هرگونه بی انضباطی در این زمینه راسا برخورد خواهد کرد.

زارع اضافه کرد: یوسفی درشرایطی که استقلال بدنبال جبران گلهای خورده بود، با حرکت غیر ورزشی خود به ضررکل تیم عمل کرد و کمیته انضباطی با هماهنگی مربیان تیم تصمیم گرفت وی را با جریمه نقدی تنبیه کند

داره خودمونی میشه Great Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پارس

پيش فرض

اندکی صبر سحر نزدیک است ..............

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض می خواستم در این یک بازی استراحت کنم / ارزش پیراهن استقلال را می دانم

مدافع تیم فوتبال استقلال گفت: برای استراحت بیشتر از کادر فنی تیم خواستم در بازی مقابل صنعت نفت به من استراحت بدهند تا با آمادگی بیشتر خود را مهیای ادامه مسابقات کنم.
    امیرحسین صادقی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: طی یک سال گذشته پس از پایان فصل ششم مسابقات لیگ برتر همیشه درگیر مسابقات و تمرینات فشرده بوده ام که باعث شده از نظر بدنی احساس خستگی کنم.

وی با بیان اینکه غیبتش در بازی مقابل صنعت نفت آبادان بدون دلیل نبوده است، افزود: مسابقات فصل گذشته لیگ برتر که به اتمام رسید بدون هیچ استراحتی همراه تیم ملی به مکزیک رفتم و پس از بازگشت از این سفر خسته کننده در اردوهای فشرده تیم ملی و مسابقات جام ملت های آسیا حضور یافتم که چیزی جز خستگی برای من نداشت.

مدافع تیم فوتبال استقلال ادامه داد: با این شرایط از تیم ملی جدا شدم و با کمترین استراحت به اردوی استقلال در ترکیه پیوستم در این اردو نیز از ناحیه کمر دچار مصدومیت شدم اما به خاطر کمک به تیم در حالی که می توانستم با چند هفته استراحت این مشکل را برطرف کنم در میدان حضور یافتم. در آن شرایط احساسم بر این بود که تیم و ناصر حجازی به من نیاز دارند و نباید میدان را خالی کنم.

صادقی با تاکید بر اینکه از اتخاذ این تصمیم به هیچ عنوان پشیمان نیست، گفت: برای تیم استقلال در آن شرایط حضور یا غیبت یک بازیکن تاثیرگذار بود و شایسته نبود که من به بهانه مصدومیت دست حجازی را خالی بگذارم.

وی با اشاره به بازی تیمش مقابل ذوب آهن گفت: پس از بازی برابر ذوب آهن مصدومیت کمرم تشدید شد و احساس درد بیشتری کردم به همین خاطر از مربیان خواستم تا برای بازی مقابل صنعت نفت از من چشم پوشی کنند تا برای بازی های آینده آماده تر در خدمت تیم باشم. با این وجود تا روز آخر در کنار تیم با جدیت تمرین کردم تا از شرایط ایده ال خارج نشوم.

مدافع تیم فوتبال استقلال که در بازی اخیر این تیم نیمکت نشین بوده است، ادامه داد: این شرایط تیم است که باعث می شود در یک بازی من و در بازی دیگر مدافعان دیگر نیمکت نشین باشند. با این حال اعتراض کردن یک بازیکن حرفه ای نسبت به اینکه چرا من بازی نمی کنم منطقی نیست.

وی با اذعان به اینکه برای پیراهن با ارزش استقلال و هواداران این تیم بازی می کند، افزود: هفت سال است که با پیراهن استقلال بازی می کنم. روزهای خوب و بد این تیم را دیده ام و به خوبی ارزش این پیراهن را می دانم. برای من استقلال و موفقیتش مهم است و تلاش می کنم تا همیشه یکی از بازیکنان ثابت و تاثیرگذار تیم باشم.

صادقی در ادامه از پایان قراردادش با تیم فوتبال استقلال در پایان فصل پنجم لیگ برتر یاد کرد و افزود: زمانی که مسابقات جام جهانی به اتمام رسید پیشنهادهای خوبی از کشورهای اروپایی و عربی داشتم با این وجود به خاطر استقلال و هوادارانش که از لطف آنها من "امیرحسین صادقی" شدم از پول و امکانات چشم پوشیدم و در استقلال ماندم. امروز از تصمیمی گرفتم به هیچ عنوان پشیمان نیستم و خوشحالم که هنوز هم یکی از بازیکنان استقلال هستم.

مدافع تیم فوتبال استقلال تمرینات فیروز کریمی سرمربی جدید این تیم را مطابق روز خواند و افزود: برای فیروز کریمی هم مانند تمام مربیانی که تا به امروز برای رشد من زحمت کشیده اند احترام ویژه ای قائلم و تلاش می کنم تا بتوانم زحماتی که برای من کشیده است را در زمین مسابقه جبران کنم.

حـــــرفـه ای مجید فینا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

طالب لو:
    دیگر به استقلال برنمی گردم / تحمل چنین برخوردی را نداشتم

دروازه بان تیم فوتبال استقلال تهران پس از انتقاداتی که از سوی فیروز کریمی نسبت به وی صورت گرفت اعلام کرد دیگر به این تیم بازنخواهد گشت.

وحید طالب لو که با خبرنگار مهر گفتگو می کرد ضمن بیان این مطلب به اتفاقات دیدار روز گذشته تیم های استقلال و صنعت نفت اشاره کرد و افزود: در تیم استقلال همه گونه ناملایمتی و بی مهری را تحمل کرده ام اما تحمل چنین برخوردی را نداشتم. با این شرایط ماندنم در استقلال بیهوده است و دیگر به تمرینات این تیم بازنمی گردم.

طالب لو با اشاره به عملکرد خود در بازی برابر صنعت نفت افزود: همه دیدند که در این بازی من مقصر اصلی شکست استقلال نبودم. در صحنه گل نخست شاید اگر از دروازه بیرون نمی آمدم به شکل دیگری دروازه ام باز می شد. در گل های دوم و سوم نیز اشتباهات بازیکنان دیگر منجر به باز شدن دروازه ام شد. با این حال همچون سایر بازیکنان خود را در ناکامی استقلال سهیم می دانم اما طاقت این را ندارم که تمام دلایل شکست به من نسبت داده شود.

دروازه بان تیم فوتبال استقلال در پایان خاطر نشان کرد: به آقای حجازی نیز گفته ام که دیگر به استقلال بازنمی گردم. اگر مشکل استقلال وحید طالب لو است چه بهتر که دیگر در این تیم نباشم.

دیدار تیم های فوتبال استقلال و صنعت نفت آبادان در هفته هفدهم رقابتهای فوتبال لیگ برتر عصر دیروز در ورزشگاه آزادی با نتیجه 3 بر2 به سود تیم آبادانی به پایان رسید

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

گزارشی از تمرین امروز استقلال؛
    نوازی تا اطلاع ثانوی اخراج شد/ اولتیماتوم کریمی به آبی پوشان

تمرین تیم فوتبال استقلال پس از شکست مقابل صنعت نفت آبادان امروز در غیاب محمد نوازی و وحید طالب لو برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، این تمرین که از ساعت 14 امروز در زمین چمن ورزشگاه شهید کشوری برگزار شد دو بخش را شامل می شد. دربخش نخست بازیکنانی که مقابل صنعت نفت آبادان بازی کرده بودند تنها به کارهای ریکاوری پرداختند و درادامه محل تمرین را ترک کردند پس از آن سایر بازیکنان به تمرین کارهای تاکتیکی پرداختند که چیزی درحدود یک ساعت به طول انجامید.

نکته بارز تمرین امروز استقلال غیبت وحید طالب لو و محمد نوازی بود که ناراحتی مربیان را به دنبال داشت. غیبت آنها شایعه اخراج شان را در ورزشگاه به گوش حاضرین رساند. گفته می شود پس از بازگشت علی فتح الله زاده از سفر امارات به مشکل این دو بازیکن رسیدگی می شود.

فیروز کریمی در تمرین امروز استقلال خبر اخراج موقت محمد نوازی را اعلام کرد. نوازی تا اطلاع ثانوی حق حضور در تمرینات استقلال را ندارد اما وحید طالب لو می تواند با حضور در تمرینات استقلال کارش را در این تیم دنبال کند.

شروع تمرین استقلال مانند تمام روزهایی که تیم بازنده می شود با اولتیماتوم فیروز کریمی برای بازیکنان آغاز شد. نیم ساعت صحبت های فیروز کریمی که بازیکنان را خطاب قرار داد و پس از آن شروع تمرین با روحیه ای تقویت شده!

کریمی حتی به بازیکنان گفت که دو نفر از جمع شما اخراج خواهند شد که احتمال دارد جمع آنها به 5 نفر برسد! اولتیماتوم کریمی پچ پچ بازیکنان را به دنبال داشت. آنها حداقل در ظاهر اظهارات کریمی را جدی گرفته بودند.

در تمرین امروز همچنین جریمه محسن یوسفی به وی ابلاغ شد. او معترض بود که چطور در غیاب مدیرعامل باشگاه برای وی جریمه ای این چنین در نظر گرفته اند. یوسفی پس از اخراج در بازی با صنعت نفت مبلغ 10 میلیون تومان از سوی باشگاه جریمه شد

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

نارضایتی بازیکنان استقلال از رفتار فیروز کریمی

تنبیهات بازیکنان استقلال از سوی فیروز کریمی پس از دیدار با صنعت نفت آبادان به مذاق بازیکنان باتجربه این تیم خوش نیامده و اعتراض پنهان آنها را به دنبال داشته است.

به گزارش خبرنگار مهر، پس از شکست استقلال مقابل صنعت نفت آبادان فیروز کریمی سرمربی آبی پوشان تهرانی چند نفر از بازیکنان این تیم را با دواندن دور زمین چمن ورزشگاه آزادی تنبیه کرد.

دواندن بازیکنان استقلال از سوی فیروز کریمی علاوه بر نازضایتی نفرات تنبیه شده اعتراض برخی از بازیکنان قدیمی تیم را نیز به دنبال داشت است که چنین رفتاری را در باشگاه استقلال تا به امروز ندیده بودند.

آنها به صورت غیر مستقیم اما اعتراض خود را به حرکات فیروز کریمی اعلام کرده اند. باید دید سرمربی استقلال چه واکنشی به رفتار بازیکنان معترض تیمش نشان خواهد داد.

استقلال روز گذشته در آخرین دیدار از نیم فصل نخست لیگ برتر در ورزشگاه آزادی با نتیجه 3 بر 2 مغلوب صنعت نفت آبادان شد.

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اعتراض يك عضو هيئت مديره استقلال به عملكرد كريمي

خبرگزاري فارس: عضو هيئت مديره استقلال گفت: نحوه تنبيه فيروز كريمي را نمي‌پسندم و معتقدم، شيوه‌هاي ديگري وجود دارد.

عليرضا نفريه در گفت و گو با فارس، در باره وضعيت استقلال اظهار داشت: اظهار نظر در باره كريمي زود است. بايد به او زمان داد؛ البته ايشان هم بايد حوصله بيشتري داشته باشد. ما ديروز روي اشتباهات فردي گل خورديم و روش دفاعي تيم مشكلي نداشت.
    وي افزود: كارشناس فوتبال نيستم؛ اما از آنچه كه ديدم، به اين نتيجه رسيدم كه با بدشانسي هم روبرو شديم. در هر صورت اتفاق است. توپي كه مجيدي گل نكرد، آنها به گل تبديل كردند.
    نفريه عنوان كرد: تيم زمان ناصر حجازي هم بدشانس بود. نيم فصل موفقي را پشت سر نگذاشتيم. تعطيلات فرصت خوبي است تا هم كريمي با بازيكنان آشناتر شود و هم بازيكنان آماده تر شدند.
    عضو هيئت مديره استقلال با عجيب خواندن باخت ديروز تيم به نفت، شيوه تنبيه فيروز كريمي را مناسب نخواند و گفت: باخت ديروز عجيب بود و براي خودم مثل كابوس بود. با اين حال، شيوه تنبيه آقاي كريمي را قبول نداشتم. بازيكن حتي اگر از شرح وظايف خود كوتاهي كرده باشد، شيوه‌هاي ديگري براي جريمه وجود دارد.
    وي ادامه داد: شخصيت بازيكنان را نبايد زير سؤال برد. كادر فني اين بازيكنان را براي بازي انتخاب كرده و به جاي چنين تنبيهي، بايد روي آمادگي آنها تمركز شود. شايد آقاي كريمي احساس كرد اين تنبيه لازم است؛ اما روش مناسب نبود.
    عليرضا نفريه عنوان كرد: با روي نيمكت نشاندن هم مي‌توان بازيكن را جريمه كرد. ديروز تمامي بازيكنان استقلال بد نبودند. اين باخت كه از باخت انگليس به كرواسي تلخ‌تر نبود. آقاي كريمي بايد خويشتن‌داري بيشتري داشته باشند.
    تيم استقلال در حال حاضر با 23 امتياز در رده هشتم جدول جاي دارد
    .

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

عنايت: اخراج يوسفي درست بود

خبرگزاري فارس: رئيس كميته داوران فدراسيون گفت: باتوجه به درگيري‌هاي بازي استقلال و صنعت، اخراج يوسفي كاملا درست بود.

مسعود عنايت در مصاحبه‌ با خبرنگار خبرگزاري فارس، درباره قضاوت احمد صالحي در مسابقه استقلال و صنعت نفت اظهار داشت: از عملكرد تيم داوري در بازي حساس هفته هفدهم ليگ برتر راضي هستم چون در پنج گلي كه از سوي دو تيم زده شد، موارد مشكوكي وجود نداشت.
    رئيس كميته داوران در باره گل اول استقلال كه از سوي فرهاد مجيدي به ثمر رسيد، تصريح كرد: در صحنه گل اول استقلال، كمك داور بسيار عالي قضاوت كرد چون باتوجه به حركات فريب دهنده دفاع‌ها و مهاجمان، اين گل صحيح بود.
    عنايت راجع به اخراج يكي از بازيكنان استقلال گفت: با توجه به ضربه يوسفي به صورت بازيكن صنعت، تصميم داور درست بود؛ اما نبايد از شيطنت مدافع آباداني گذشت. اين بازيكن هم حداقل با كارت زرد مي‌توانست جريمه شود؛ اگرچه مدافع آباداني بدون برخورد داور از صحنه گريخت.
    وي در باره سرنگون شدن مهاجم صنعت نفت در هنگام برخورد با طالب لو در محوطه جريمه، اضافه كرد: اين برخورد از تلويزيون روشن نبود؛ اما مهاجم آباداني قبل از برخورد با طالب لو، خود را سرنگون كرد كه فكر كنم داور به اين صحنه نيز به اندازه كافي نزديك بود تا تصميم كارت زرد را بگيرد.
    وي يادآور شد: از تيم اين بازي كاملا رضايت دارم. نقطه بسيار جالب، همكاري بسيار زياد كمك‌ داوران با داور وسط بود.
    ديدار تيم هاي استقلال تهران و صنعت نفت آبادان در ورزشگاه آزادي با نتيجه 3 بر 2 به سود نماينده آبادان به پايان رسيد.

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

یا مثل اون دوست خوبمون که خبرهاش بیشتر از خبر توهین به حساب میاد...

و اونچه که جمع میکنه واسه دله پرسپولیسیاست تو این تاپیک...

هر بازیکنی عصبانی میشه و یه چیزی میگه ...

اگه هم رفتن هیچ ایرادی نیست ... میخوان باشن ... بازی کنن ... واسه استقلال بازی ه خوب ملاک ه...
    اگه نه بیشتر به هر کسی فرصت داده نمیشه...!

این بود اون P30world بزرگ؟؟

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خرس قطبی بهتر از اینه که مربی سیرک رو برای تیم بیارن سرمربی کنند
    بابت جمع آوري نتايج تبريك ميگم ولي حالا من چندتا چيز بگم:
    1.از تيم هاي ايراني فقط 3 بار قهرمان آسيا شدند كه دوبارش استقلال بوده
    2.پر افتخار ترين تيم ليگ برتر استقلال است
    3-اون يكي تيم پاس بوده كه قهرمان آسا شده و جالبه كه مربيش فيروزخان بوده
    4.به نظر شما تو ثانيه ي 30 چطوري ميشه گل خورد؟خودم ميگم همين جوري كه علي سامره به پرسپوليس زد
    5.بازي سپاهان پارسال كه يادتون هستش؟4 گل در عرض 15 دقيقه كه يكيش هم 9 نفره بودن
    موفق باشين

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •