تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 229 اولاول ... 175763646566676869707177117167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 2288

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه آ.ث.ميلان: A.C. Milan News

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

جدول تا این هفته :
    1- اودینزه 17 9+
    2-اینتر 17 8+
    3-ناپولی 17 4+
    4-میلان 16 6+
    5-کاتانیا 15 4+
    6-لاتزیو 13 4+
    7- فیورنتینا 13 4+ ===> امشب آخرین بازیه این هفته : پالرمو - فیورنتینا
    فیورنتینا هم ۳-۱ در زمین پالرمو به برتری رسیدو ۱۶ امتیازی شد مثل میلان.

1- اودینزه 17 9+
    2-اینتر 17 8+
    3-ناپولی 17 4+
    4-میلان 16 6+
    5-فیورتینا 16 5+
    6-کاتانیا 15 4+
    7-لاتزیو 13 4+
    Last edited by h_starboy; 27-10-2008 at 11:15.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

به امید برد مقابل سیه نا
    من که میگم میلان 2 بر صفر میبره

پروفشنال ali...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

منم میگم 3بر0 میبره
    3تا گل و کاکا میزنه

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

میلان 3 - 1 بازی رو میبره..

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

میبریم. 3-0 یا 3-1
    کاکا حتما گل میزنه.

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

سلام
    به نظر من بازی با سینا رو 4 بر 1 میبریم. نکته ی مهم در مورد بازی های هفته ی بعد اینه که اینتر با فیورنتینا بازی داره که اگه شانس بیاریم و مساوی کنن خیلی به نفع ماست البته با توجه به برد محتمل میلان در برابر سینا اگه فیورنتینا ، اینتر رو بزنه بهتره.
    راستی دوستان کسی سایتی رو میشناسه که نتایج مسابقات فوتبال داخلی و خارجی رو با هم داشته باشه و به روز هم باشه و آقای گل های هر لیگ رو هم داشته باشه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

goal.comخوبه . هم آخرین اخبار رو داره هم در مورد لیگها جدول داره و ...

topgoal.ir هم یه سایت ایرانیه که بیشتر گلهای همه لیگهارو قرار میده و در مورد لیگها و تورنمنتهای مختلف هم صحبت کرده. خیلی سایت خوبیه.

حالا باز اگه بقیه دوستان سایتهای دیگه ای هم سراغ دارن لطف کنن.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کسی کانال های پخش بازی میلان و سیه نا رو میدونه؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

كاكا در گفت وگو با روزنامه كوريره دلواسپورت

آمدن بكهام به سود فوتبال ميلان و ايتالياست

همانند ۲ ، ۳ فصل گذشته ريكاردو كاكا نقش انكارناپذيرى در پيروزى هاى ميلان دارد. ستاره برزيلى روسونرى در كنار رونالدينيو به يك آرامش خاصى رسيده كه به شكل زيبايى در بازى هايش به چشم مى خورد. بى شك او اين شايستگى را دارد كه روزى بازوبند كاپيتانى ميلان را بر تن كند و اين همان رؤيايى است كه باعث شده كاكا مقابل پيشنهادات سرسام آور باشگاه هاى رئال مادريد ، چلسى و منچسترسيتى بى تفاوت باشد و پوشيدن پيراهن ميلان را به دستمزدهاى بالا و وسوسه انگيز ترجيح دهد. بعد از ۲ شكست غيرمنتظره از ميلان مقابل بولونيا و جنوا، كاكا و همتيمى هايش به پيروزى هاى با ارزشى در ليگ ايتاليا و رقابت هاى جام يوفا دست يافته اند و حالا هم كه صحبت از پيوستن ديويد بكهام به اين تيم بزرگ ايتاليايى شده خيلى ها در انتظار تماشاى بازى اين ستاره انگليسى در كنار كاكا، رونالدينيو، مالدينى، گتوسو و ساير بازيكنان بزرگ شياطين سرخ شهر ميلانو هستند. روزنامه كوريره دلواسپورت گفت وگويى با سمبل برزيلى و محبوب ميلان انجام داده كه از نظر گراميتان مى گذرد:
    • ميلان در ابتداى فصل خيلى ناموفق بود اما بعد از پيروزى مقابل لاتزيو و سپس جام يوفا به يكباره اوج گرفت.
    - اين ارزيابى كاملاً درست است. در ابتداى فصل ما خيلى خسته بوديم و انگيزه هايمان به خاطر عدم حضور در ليگ قهرمانان كمتر شده بود، با اين وجود خوشحالم كه در حال حاضر در بهترين وضع موجود هستيم. در چند هفته اخير به پيروزى هاى باارزشى دست يافته ايم مثل برد مقابل لاتزيو و اينتر.
    • عملكرد شما در اين فصل هم استثنايى بوده است. آيا به آمدن رونالدينيو هم مربوط مى شود؟
    - من هميشه آرزو داشتم كه در يك تيم باشگاهى مثل ميلان با دينيو همبازى شوم با اين حال فكر مى كنم هنوز هم مى توانم پيشرفت كنم و احساس مى كنم بهتر از قبل بازى مى كنم. حس مى كنم كه مى توانم هميشه بهترين باشم. قصد دارم نشان بدهم كه ادامه اين روند ممكن است. به عقيده من ميلان آرام آرام به آرامش لازم و تمركز خوب براى شكست دادن حريفان رسيده است.
    • رونالدينيو در فرم خيلى خوبى قرار دارد. شما تبديل به يك زوج قدرتمند شده ايد؟
    - براى ميلان خيلى مهم است كه دينيو در تركيب حضور داشته باشد و هنگامى كه او بازى مى كند نمايش اش را در بالاترين سطح اجرا مى كند. اگر شما چنين كارى را انجام دهيد يك بازيكن بزرگ هستيد. او حالا خيلى بهتر از گذشته شده و خيلى سريع به يك هماهنگى خوب با ساير بازيكنان رسيده است. دينيو هر روز بهتر از روزهاى قبل مى شود چراكه تلاش زيادى مى كند و انگيزه هايش باور نكردنى است.
    • آيا به بازى هاى اين فصل و كسب اسكودتو به چشم يك انتقام مى نگريد؟
    - خير. ما بايد نشان دهيم كه شايسته ايم اسكودتو را ببريم. من فقط بر روى پيروزى متمركز شده ام و اين انتقام گيرى نيست. مى خواهم تا هنگامى كه قهرمان ليگ به ياد آورده مى شود نام من و ميلان به همراهش باشد. ما همه مسابقات را پشت سر خواهيم گذاشت. در فوتبال هر چيزى ممكن است. اكنون بيشتر از قبل تجربه كسب كرده ايم و بازى هاى زيادى را در سطح بالايى انجام داده ايم. اين چيزى است كه ما از آن سود مى بريم به خصوص در مورد بازيكنانى مثل من. اسكودتو فقط يك نام نيست و براى من مثل قهرمانى در آتن حائز اهميت است.
    • رسيدن به قهرمانى در جام يوفا يك امتياز واقعى براى شما خواهد بود؟
    - ما بعد از عدم راهيابى به ليگ قهرمانان اروپا هرگز به اين جام فكر نمى كرديم. مى خواستيم فقط با مقام قهرمانى كارمان را در ليگ ايتاليا به پايان برسانيم تا در فصل بعد ليگ قهرمانان حضور داشته باشيم اما حالا، هم به اسكودتو فكر مى كنيم وهم به جام يوفا. حقيقت را بخواهيد بازى مقابل هيرنوين در هلند همانند بازى مقابل ليورپول يا ساير تيم هاى بزرگ اروپايى است و براى من هيچ تفاوتى ندارد.
    • شما دوست داشتيد در ميلان با رونالدينيو همبازى شويد، حالا او به ميلان آمده، در اين باره چه مى گوييد؟
    - رونالدينيو يكى از بهترين هاست ما رابطه خوبى با هم داريم و اين خيلى عالى است. ما يك تيم با رونالدينيوو شوچنكو داريم. من مى خواهم مثل هر بازيكن ديگرى در كنار بهترين بازيكنان جهان بازى كنم و خيلى خوشحالم كه او به ميلان آمد.
    • آيا از ديويد بكهام هم اينگونه استقبال خواهيد كرد؟
    - بله .چراكه او بازيكن بزرگى است و بازيكنى مثل او سزاوار احترام است. از اينكه احتمال دارد بكهام به ميلان بيايد خيلى خوشحالم او يكى از بهترين بازيكنان جهان است و حضورش در اينجا به سود فوتبال ميلان و در مجموع فوتبال ايتاليا خواهد بود. من رابطه خوبى با او دارم و چند بار هم يكديگر را ملاقات كرده ايم. او بسيار آرام، مؤدب و قابل احترام است. خوشحالم كه مى توانم در كنار بكهام بازى كنم.
    • كدام يك از بازيكنان ميلان شما را در تمرينات و مسابقات تحت تأثير قرار مى دهند؟
    - مالدينى، پيرلو، گتوسو، ديدا و در واقع همه! بدون شك آنها بزرگترين روحيه دهنده و نظم دهنده تيم هستند. من هيچ وقت از ديدن تلاش پائولو در تمرين و بازى ها سير نمى شوم و يا انگيزه و قدرت رونالدينيو و گتوسو.
    • هنوز هم خوب گل مى زنيد. آيا عملكرد خيلى خوبى براى يك هافبك تهاجمى است؟
    - گلزنى هدف من نيست. من هميشه يك بازيساز خواهم بود و البته گل زدن نيز خيلى خوب و لذتبخش است. در طول بازى ها من تنها بر روى پيروزى تمركز دارم و يقيناً نه بر روى كسى كه براى ما گل بزند اما به هر حال نمى توانم اشتياقم را براى گلزنى و پيروزى تيم پنهان كنم.
    • آيا به انتقال به انگلستان فكر مى كنيد؟منچستر سيتى يا چلسى؟
    - هيج كدام! هميشه گفته ام كه يك قرارداد طولانى با ميلان دارم و به اين قرارداد احترام مى گذارم. اگر ميلان مرا نخواهد و اعلام كند مى خواهد مرا به فروش برساند بعد از آن درباره ترك باشگاه فكر خواهم كرد اما ايمان دارم هرگز چنين اتفاقى نخواهد افتاد و اگر هم روزى از ميلان بروم مطمئناً به خاطر مسائل مالى نخواهد بود. اين جا خانه من است و هرگز به رفتن از ميلانو فكر نمى كنم.
    • اكنون در ۲ تيم اينتر و ميلان بازيكن برزيلى زيادى حضور دارند. چه احساسى داريد؟
    - قطعاً وجود اين تعداد بازيكن برزيلى در اينجا كمك زيادى به من و ساير بازيكنان مى كند. طبيعتاً ما از رقابت بين ۲ باشگاه آگاه هستيم اما بر روى روابط ما تأثير نمى گذارد و همه با هم دوست هستيم. جدا از فوتبال ما همديگر را بارها مى بينيم. اگر برخى از ما در يك لباس متفاوت بازى مى كنند مهم نيست چراكه همديگر را در تيم ملى مى بينيم. اين مسأله وقتى كه شما دوست هستيد مطرح نيست.
    • به نظر مى رسد ميلان در خط دفاعى با مشكلات بزرگى روبرو است. آيا پيشنهادى براى بهتر شدن اوضاع نداريد؟
    - من مثل شما فكر نمى كنم. در خط دفاعى بازيكنان بزرگى چون مالدينى، نستا و... حضور دارند كه با بهبودى سندروس و كالادزه شرايط ما در بازى هاى آينده بهتر هم خواهد شد.
    • اكنون از نظر فيزيكى نيز مى توانيد بهتر از گذشته خودتان را با مسابقه تطبيق دهيد. چه چيزى در اين رابطه وجود داشته است؟
    - من تلاش زيادى كردم تا از نظر روحى و جسمى قوى تر باشم. در سائوپائولو با قدرت تمرين مى كردم و در ميلان نيز اين كار را ادامه دادم و اكنون از نظر فيزيكى به اين سطح رسيده ام به طورى كه در فاصله ۱۰ روز مى توانم در
    ۴ بازى حاضر باشم و گلزنى هم داشته باشم. من اين سطح از فوتبال را خيلى دوست دارم.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

گاليانى نگران رشد نژادپرستى

نايب رئيس باشگاه ميلان ايتاليا در نامه اى به فدراسيون فوتبال ايتاليا بابت ترويج نژادپرستى هشدار داد. آدريانو گاليانى گفت: هواداران تيم هاى ديگر در قالب هواداران ميلان ايتاليا در ورزشگاه تجمع مى كنند و شعر هاى نژادپرستانه سر مى دهند. وى ادامه داد: نمى توانيم فروش بليت هاى آزاد را متوقف كنيم و اين وظيفه پليس است تا با اين ماجرا ها مقابله كند. نايب رئيس ميلان افزود: باشگاه ميلان مثل هر باشگاهى مسئول هوادارانى است كه كارت رسمى هوادارى دارند و مورد شناخت باشگاه هستند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •