تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 413 اولاول ... 175763646566676869707177117167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 4127

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News

آخر فروم باز R10MessiEtoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

اره , حق با توئه , همینی که قبلا یه بار گفتی انری ستاره مربی بعدیه (دقیق یادم نیست ولی یه چیزی شبیه این) معلومه چقدر می فهمی باهوش و می دونی مشکل از کجاست
    اولندش که نباید بحثهایی که در جای دیگه ای صورت گرفته رو اینجا و بصورت ناقص و جسته و گریخته میاوردی

من کاری به تواناییاش ندارم و فقط به خاطر علاقم بهش بوده حرفایی که بهت می زدم و هر چی بحث هم باهات کردم الکی بود , و این شاید عیب من باشه والا اشتباهات زیادی داشته و تیم خیلی بد بازی میکنه
    دومندش که این رو تازه الان داری میگی قبلا که اعتقاد داشتی مربی از این بهتر در دو عالم وجود نداره، این می تونه یک گام مثبت تلقی بشه

انقدر هم لازم نیست با برد و باخت های بارسا حال بکنی یا نکنی! برو خوشحال باش که مورینیو از همین حالا واسه نیمکت بارسا برای فصل بعد جا رزرو کرده , رایکارد هم میره و جام های زیادی با این مردک در انتظار بارساست!! ولی حیف که زنده نیستم و ببینم
    سیُمندش که واه واه چقدر احساساتی!
    تو فقط این سوالو جواب بده که فوتبال بد رو می خوای با نتیجه بد یا فوتبال بد با نتیجه خوب؟ خب مسلم هست که دومی بهتر از اولی هست (هر چند فوتبال خوب با نتیجه خوب یه چیز دیگس)، تیم رایکارد بدون مسی نه خوب بازی میکنه نه نتیجه دلخواه رو میگیره. خو پس یکی باس بیاد که تیم رو تیم کنه یا به قول خودت ستاره های تک رو، رو .....(فعل مناسب رو پیدا نمی کنم)

جالبه اول که به هر مربی راضی بوده بعدش هم که به قول خودت به هر نامربی ای, بعد که با برد های بارسا حال نمی کردی حالا هم که با باخت هاش خوشحال میشی!! نمی دونم در اینده چه جوری می خوای بشی
    ولی یه چیزم بهت بگم که بعضی موقع ها ادم با حرفاش, بیشتر از این که حرفش رو زده باشه خودش رو نشون می ده جناب اقای فوتبال زیبا!!
    چهارمندش که مراجعه کن به اولندش!!!
    قبلا هم فکر کنم گفتم ، دیگه تحمل رایکارد برام(مون) غیرممکن شده، هر گزینه ای به جز او مناسبه!

داره خودمونی میشه messi_283's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

بچه ها من در باره قرعه كشي مرحله يك چهارم نهايي ليگ اروپا يه چيزي شنيدم اونم اينه كه تيم هايي كه از يه كشورن تو اين مرحله به هم نمي خورن پس يعني بارسا بايد با يكي از تيم هاي چلسي منچستر آرسنال ويا
    ليورپول(در صورت صعود) بازي كنه

اگه اين طور باشه كه خيلي بد مي شه مي خواستم بدونم اين قضيه درسته يا نه؟

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

بچه ها من در باره قرعه كشي مرحله يك چهارم نهايي ليگ اروپا يه چيزي شنيدم اونم اينه كه تيم هايي كه از يه كشورن تو اين مرحله به هم نمي خورن پس يعني بارسا بايد با يكي از تيم هاي چلسي منچستر آرسنال ويا
    ليورپول(در صورت صعود) بازي كنه

اگه اين طور باشه كه خيلي بد مي شه مي خواستم بدونم اين قضيه درسته يا نه؟

ديشب که نو سايت يوفا چيزي نيومده بود نميدونم ...

ولي بايد آمادگيه مقابله با هر تيمي رو داشته باشه

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

FCBarcelona.ir

كارلس پویول توضیح داد كه او نگفته که رسانه ها تاثیری بر انتخاب تیم بارسلونا یا اینكه چه كسی باید بازی كند و نكند، دارند.

كاپیتان باشگاه آبی و اناری ها توضیح داد كه مشتاق بود كه بشنود، رسانه ها بعد از مصدومیت مسی در سه شنبه شب برابر سلتیك چه چیزی برای گفتن دارند, اما فكر می كند، حرف هایش غلط تفسیر شده اند.

اكنون او جلو آمده تا عنوان كند او تنها منظورش انتقال این پیام بوده است كه فشار وارده بر روی فرانك ریكارد و بازیكن غیرقابل توجیه است. او گفت: «امیدوارم هیچ كس از حرف های من، به عنوان اینكه وقتی تصمیم گذاشتن مسی در تیم گرفته شد، مربیان به فشار مطبوعات واكنش نشان دادند، برداشت نكرده باشد، چون من هیچ وقت نه چنین چیزی گفتم، نه حتی فكرش را كردم.»

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

FCBarcelona.ir

مارکز یک استخوان ضرب دیده در پای راستش دارد و تا زمانی که درد از بین رود، تحت درمان خواهد بود. بنابراین، او بازی یکشنبه برابر ویارئال را از دست خواهد داد.

از سوی دیگر، یحیی توره، مجددا احساس درد نموده و یک برنامه ویژه را دنبال می کند، تا بتواند او را به موقع، آماده بازی سازد.

تست های مختلفی روی مدافع مکزیکی انجام شده و نشان می دهد که مصدومیت استخوان او چقدر جدی است. این نوعی از مصدومیت است که بازیکنان زمانی درازی را برای بهبودی از آن صرف می کنند، و بنابراین، او تا زمانی که دردش از بین برود، تحت مداوا خواهد بود. سرویس پزشکی، توصیه کرده است که او نباید یکشنبه بازی کند.

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض بازی بعدی بارسا

ساعت 20.30
    الجزیره اسپرت 2+
    NTV Turkey

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

پويول: رسانه‌ها مقصر آسيب ديدگي "مسي" هستند

كارلس پويول، سرگروه بارسلونا رسانه‌هاي اسپانيايي را مقصر اصلي آسيب‌ديدگي "مسي" خواند، چرا كه به گمان او اين رسانه‌ها بودند كه مسي را وادار به بازي كردند.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پيروزي و صعود بارسلونا به مرحله‌ي يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا براي اين تيم و هوادارانش چندان هم خوشحال كننده نبود. آسيب ديدگي "ليونل مسي" بازيكن كليدي بارسلونا شيريني پيروزي را براي هواداران تيم كاتالاني از بين برد. مسي پس از آسيب‌ديدگي شديدي كه نصيبش شد چند هفته‌اي را دور از ميدان به سر خواهد برد.
    به باور پويول اين آسيب ديدگي مي‌توانست گريبان‌گير بازيكن آرژانتيني بارسا نشود.
    پويول در اين باره گفت: «پزشكان معتقد بودند كه امكان دارد آسيب ديدگي رخ دهد. اما رسانه‌هاي اسپانيايي مسي را وادار به بازي كردند. آنها همواره مي‌خواهند مسي بازي كند و اكنون در اين موقعيت قرار گرفته‌ايم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

ريكارد و بارسلونا در پي "پولسن"
    باشگاه بارسلونا با ارايه‌ي پيشنهادي 10 ميليون يورويي در پي خريد كريستين پولسن، هافبك دانماركي سويا است.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پولسن در سال 2006 به عنوان بازيكن آزاد در سال 2006 راهي ليگا شد.
    براساس گزارش شبكه تلويزيوني "كاتالونيا" اين بازيكن 28 ساله اين بازيكن با بارسلونا بر سر امضا قراردادي سه ساله به توافق رسيده است. سويا هم در حال حاضر با دو گزينه روبه‌رو است. اين تيم يا بايد با رفتن پولسن در سال جاري و دريافت پيش قرارداد او كنار بيايد و يا تابستان 2009 اين دانماركي را به صورت آزاد راهي تيم ديگري كند.
    فرانك ريكارد، سرمربي هلندي بارسلونا پولسن را كه در كارهاي دفاعي مهارت زيادي دارد، براي تقويت بخش دفاعي تيمش براي فصل آينده در نظر دارد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

چلسي و بارسلونا در پي "آمائوري"

مدير برنامه‌هاي "آمائوري" از علاقه‌مندي چلسي به خريد اين بازيكن خط حمله خبر داد.
    به گزارش "ايسنا" مهاجم برزيلي پالرمو در فصل جاري رقابت‌هاي سري A با عملكرد خوب خود توجه همه را به خود دوخته است.
    هفته گذشته زامپاريني رييس باشگاه پالرمو خبر داد كه بارسلونا و ويارئال از ديگر علاقه‌مندان اين بازيكن گلزن هستند. "الكنون" مدير برنامه‌ريزي اين بازيكن از چلسي به عنوان خواهان جدي او ياد مي‌كند.
    گريمالدي، در اين‌باره گفت: "علاقه‌مندي چلسي صحت دارد. با سران چلسي گفت‌وگوهايي داشتم، با باشگاه‌هايي اسپانيايي و انگليسي هم همين‌طور"
    انتظار مي‌رود كه آمائوري در آوريل گذرنامه‌اي ايتاليايي دريافت كند.
    به اين ترتيب مشتريان اين بازيكن 27 ساله بيشتر از اين خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

لاپورتا خطاب به خبرنگاران:
    مصدوميت مسي دغدغه اصلي بارسلونا است
    خبرگزاري فارس: رئيس باشگاه بارسلونا مصدوميت مسي را دليلي موجه براي ناكامي هاي آينده دانست.
    به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس، خوان لاپورتا در مورد مصدوميت شديد هافبك آرژانتيني گفت: اين روزها مصدوميت مسي دغدغه اصلي بارسلونا است و تلاش مي كنيم اين بازيكن بزرگ را هر چه سريع تر به تركيب اصلي تيم برسانيم.
    لاپورتا افزود: پزشكان استراحت يك ماه و نيمه را گزارش داده اند؛ اما به نظر مي رسد كه او بيش از اين زمان را به استراحت بپردازد.
    رئيس باشگاه بارسلونا تاكيد كرد: مسي براي ما يك بازيكن معمولي نيست و غيبت او به تركيب تيم لطمه خواهد زد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •