تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 89 اولاول ... 175763646566676869707177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 890

نام تاپيک: آرشیو / اخبار کوتاه و تک‌خطی

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

پيشخوان روزنامه هاى جهان

«مانچنينى: اينتر را ترك مى كنم» مطلب اصلى روزنامه كوريره به خداحافظى جنجالى سرمربى نرآتزورى بعد از شكست مقابل ليورپول اختصاص دارد. «ميلان يوركاف به جاى نصرى» مطلب ديگر اين روزنامه است كه به امكان يك معاوضه پرسود بين ميلان و مارسى اشاره مى كند.

روزنامه اكيپ چاپ فرانسه مطلب اصلى خود را به بازى شب گذشته مارسى در جام يوفا و در روسيه برابر زنيت اختصاص داده كه والبوئبا مرد اصلى تيم او يك گرتس محسوب مى شود. گزارش پيروزى ليل بر لانس، اخبارى درباره رقابت هاى لوشامپيونا و يكه تازى بورد و در اين پيكارها از ديگر مطالب اكيپ است.

نشريه ورزشى «بيلد» چاپ آلمان مطلب اصلى خود را به مصاحبه با ديگر هافبك برزيلى وردربرمن اختصاص داده كه به دليل رفتار خشن ۳ بازى از همراهى با اين تيم محروم شد. در اين نشريه همچنين از قول فرانك ريبرى ستاره فرانسوى بايرن مونيخ آمده است: «من مى مانم».

«مانچينى: من مى روم» روزنامه كوريره هم در مطالب اصلى خود به شكست اينتر در ليگ قهرمانان مى پردازد. اين روزنامه در يادداشتى به تفاوت هاى فوتبال در ايتاليا و اروپا و اينكه چرا اينتر نتوانسته در رقابت هاى اروپايى كارنامه موفقى داشته باشد اشاره مى كند.

روزنامه ديلى استار انگليس به پيروزى ليورپول مقابل اينتر و درخشش دوباره فرناندو تورس در اين ديدار اشاره دارد. صحبت هاى گرانت هم در مطلبى با عنوان «به من وقت بيشترى بدهيد» آمده است. در اين مطلب گرانت مدعى شد، هيچ بحرانى در چلسى وجود ندارد.

روزنامه موندو اسپانيا در مطلب اصلى اش به افزايش شانس مورينيو براى مربيگرى در بارسلونا اشاره مى كند. مصاحبه اى اختصاصى با توره ستاره بارسا در كنار گزارشى در مورد پيروزى ليورپول مقابل اينتر در اين شماره موندو به چاپ رسيده است.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

چك به تركيب چلسى باز مى گردد
    دروازه بان استثنايى چلسى انگليس با پشت سر گذاشتن دوره نقاهت، آماده ورود به تركيب تيمش شد. پيتر چك عنوان كرد: مشكل مصدوميتم برطرف شده است. تا چند روز ديگر باز هم براى چلسى به ميدان مى روم.
    اين دروازه بان كه در بازى برگشت مرحله يك هشتم نهايى ليگ قهرمانان اروپا مقابل المپياكوس يونان گرفتار مصدوميت شد، در روزهاى اخير به مداوا پرداخت. وى اطمينان خاطر داد كه با تاييد پزشكان چلسى، آماده بازگشت به تركيب اصلى اين تيم است.
    چلسى در بازى برگشت با نماينده يونان به برترى ۳ - صفر در ليگ قهرمانان رسيد و به مرحله بعد صعود كرد.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

لادروپ: به چلسى فكر نمى كنم
    سرمربى دانماركى تيم فوتبال ختافه بر همكارى خود با اين تيم اسپانيايى در سال آينده تاكيد كرد. ميشل لادروپ عنوان كرد: متاسفانه وقت ندارم به چلسى و پيشنهادش فكر كنم. در كوپا دل رى، لاليگا و جام يوفا وضعيت خوبى داريم. به ختافه تعهد داده ام كه تا پايان اين فصل در خدمتش باشم. اعلام مى كنم كه اگر بخواهند، براى سال آينده هم برنامه ريزى بسيار دقيقى دارم. مى خواهم افتخار ادامه همكارى با ختافه را داشته باشم. لادروپ و شاگردانش در بازى رفت مرحله يك هشتم نهايى جام يوفا مقابل بنفيكا به پيروزى ۲ - يك رسيدند. اين تيم خود در نيمه نهايى جام حذفى اسپانيا نيز حضور دارد.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

بازديد بلاتر از آفريقاى جنوبى

ايران ورزشى - سپ بلاتر، رييس فيفا با كارگرانى كه مشغول ساخت ۱۰ استاديوم جام جهانى ۲۰۱۰ در آفريقاى جنوبى هستند، ابراز همدلى كرد.
    بلاتر با رؤساى واحد هاى تجارى آفريقاى جنوبى ديدار و درخواست كرد كه با كارگران به خوبى رفتار شود. بلاتر مى گويد: اگر چه فيفا كارفرما يا مسؤول ساخت ورزشگاه ها نيست اما به خوبى از مسؤوليت اجتماعى خود در ارتباط با جام جهانى ۲۰۱۰ در آفريقاى جنوبى آگاه است و روند امور را پيگيرى مى كند. كميته سازماندهى جام جهانى ۲۰۱۰ مسؤوليت ساخت اين ورزشگاه ها را به عهده دارد و دولت اين كشور حداكثر يك ميليارد دلار براى ساخت آنها تخمين زده است.
    بلاتر بازديدهاى متعددى از روند ساخت اين ورزشگاه ها داشته و بارها اطمينان داده است كه تا افتتاح اين رويداد (در تاريخ ۱۱ خرداد ۱۳۸۶) آماده مى شود.
    نوامبر گذشته كار در ورزشگاه موزس ماديبا در دوربان در اثر اعتصاب كارگران معلق شد. رؤساى اتحاديه هم درباره وقوع اين رويداد در ۹ ورزشگاه ديگر هشدار دادند.
    مانى كوربسى، نايب رييس بزرگترين اتحاديه ساخت و ساز آفريقاى جنوبى توضيح مى دهد: كارگران به خصوص كسانى كه در ساخت و ساز مشغول هستند به دستمزد كافى براى گذران زندگى، امنيت و سلامت در محيط كار و مزاياى اجتماعى نياز دارند. شك نداريم كه فيفا مى تواند كمك شايانى در راه رسيدن به اين هدف به ما بكند.
    سه ورزشگاه ديگر نيز براى جام جهانى ساخته مى شود و شش ورزشگاه باقى مانده بازسازى مى شوند. فينال جام جهانى در شهر فوتبال در حوالى ژوهانسبورگ و در حضور احتمالى ۴۹ هزار و هفتصد تماشاگر برگزار مى شود.
    بلاتر مى گويد: وقتى ميزبانى جام جهانى را به آفريقاى جنوبى داديم پيام اطمينان و اميد به توانايى اين كشور و مجموع قاره آفريقا را نشان داديم. اميد است جام جهانى تاثيرات مثبت بر اقتصاد منطقه داشته و باعث ايجاد تغييرات اجتماعى شود.

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

رافائل بنيتز " سرمربي اسپانيايي تيم فوتبال ليورپول انگليس گفت " دانيل اگر " نمي‌تواند تا پايان فصل جاري مسابقات فوتبال قهرماني باشگاه هاي برتر انگليس اين تيم را همراهي كند.
    به گزارش ايرنا به نقل از خبرگزاري فرانسه از ليورپول ، اين بازيكن ‪ ۲۳‬ساله دانماركي كه دچار مصدوميت شده است ، به زودي از ناحيه زانو زانو مورد عمل جراحي قرار خواهد گرفت.
    وي گفت با اين وجود مارتين اسكرتل به جاي او در تيم بازي خواهد كرد.
    اسكرتل به تازگي از تيم زنيت سنت پترزبورگ روسيه به تيم ليورپول پيوسته است

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

پسر مارادونا: از والنسیا پیشنهاد دارمساعت خبر: 16:50 - تاريخ خبر: 25/12/1386 دیگو مارادونای جوان به نشریه‌ی کالچو گفت که سران والنسیای اسپانیا برای امضای قرارداد با وی گفت و گو کرده‌اند.

مارادونای جوان که گذرنامه ی ایتالیایی نیز دارد، ویژگی هایی شبیه به پدرش دارد و در 21 سالگی یکی از بهترین‌ها است. چندی پیش اعلام شده بود که یکی از باشگاه‌های اسپانیایی با او مذاکره داشته است؛ روز گذشته مشخص شد که باشگاه ناشناس، والنسیا بوده است.
    مارادونا گفت: «اکنون در سری C بازی می‌کنم؛ ولی، نمی‌خواهم روی پیشنهادهای رسیده فکر نکنم. به جز والنسیا تیم‌های دیگری نیز قصد جذب من را دارند؛اما مدیر برنامه‌هایم نام آنها را فاش نکرد، پس بهتر است خاموش بمانم و به آینده بنگرم.»
    او بازی برابر ناپولی را یک رویا خواند و گفت: «چیزی حدود 10 سال از زمانی که برای تیم جوانان ناپولی به میدان رفتم می‌گذرد. خیلی دوست دارم به تیم نخست این باشگاه راه پیدا کنم و در "سن‌پائولی" به میدان بروم.»
    وی در مورد پدرش گفت: «او بازیکن بزرگی بوده است. یک اسطوره بوده است. ولی نمی‌توانم تا همیشه زیر سایه‌ی نام او باقی بمانم. به عنوان یک فرزند به خود می‌بالم که پسر مارادونای بزرگ باشم ولی به عنوان یک بازیکن شیوه‌ی خودم را دارم.»
    مارادونای جوان ادامه داد: «در حال حاضر روی شرایط کنونیم تمرکز دارم. اگر به تیم دیگری نقل مکان کردم، سعی خواهم کرد شرایط را عوض کنم و رو به پیشرفت باشم وگرنه از بودن در اینجا احساس خوبی دارم.»

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض بوليوي از فيفا شکايت مي‌کند

رييس جمهور بوليوي امروز اعلام کرد به دليل مخالفت فيفا با بازي فوتبال در پايتخت اين کشور شکايت خواهد کرد.

به گزارش واحد مرکزي خبر از کاراکاس، اوو مورالس امروز با انتقاد از تصميم فدراسيون بين المللي فوتبال مبني بر مخالفت با بازي هاي بين المللي در لا پاز پايتخت بوليوي به دليل واقع شدن در ارتفاع بيش از دو هزار و هفت صد متر هشدار داد به زودي از اين سازمان شکايت خواهد کرد.
    مارادونا ستاره سابق فوتبال جهان و تيم ملي ارژانتين نيز روز گذشته از تصميم فيفا مبني بر ممنوعيت بازي فوتبال در ارتفاع انتقاد و ان را مضحک خواند.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض توجه ويژه گزارشگران عربي به علي دايي

/در حاشيه ديدار تيم‌هاي فوتبال سايپا و الوصل/

توجه ويژه گزارشگران عربي به علي دايي

خبرگزاري فارس: پيش از شروع مسابقه تيم‌هاي سايپا ايران و الوصل امارات گزارشگران عربي توجه ويژه اي به سرمربي تيم ملي ايران نشان دادند.

به گزارش خبرگزاري فارس، دومين مسابقه تيم‌هاي سايپا و الوصل از مرحله گروهي ليگ قهرمانان آسيا در ورزشگاه انقلاب كرج آغاز شده و گزارشگران عربي مخصوصاً خبرنگاران اماراتي توجه‌ ويژه‌اي به علي دايي دارند و به طور مداوم با سرمربي تيم مصاحبه مي‌كنند.
    *در اين مسابقه حساس يكي از آناليزورهاي تيم ملي در ورزشگاه انقلاب كرج حضور دارد و با توجه به همگروهي تيم ملي ايران در مرحله مقدماتي جام جهاني 2010 با تيم ملي امارات، شرايط بازيكنان ملي‌پوش الوصل را مورد ارزيابي قرار داده است.
    *شرايط و امكانات براي خبرنگاران و عكاسان در ورزشگاه انقلاب كرج مطلوب نيست به‌طوري كه اصحاب رسانه‌ از ابتدايي‌ترين نيازها از جمله دستگاه‌هاي فكس و تلفن محروم هستند.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض تيم جوجيتسو از حضور در مسابقات آسيايي بازماند

خبرگزاري جمهوري اسلامي ‪۸۷/۰۱/۰۱

به علت صدور ديرهنگام رواديد ، بازيكنان تيم ملي جوجيتسو از حضور در مسابقات آسيايي بازماندند.

تيم ملي جوجيتسو كه قرار بود درمسابقات آسيايي اين رشته شركت كند به علت صدور ديرهنگام رواديد بازيكنان تيم اعزامي كشورمان از حضور در اين رقابتها بازماند.

به گزارش چهارشنبه شب روابط عمومي فدراسيون ورزشهاي رزمي ، اين رقابت ها از روز سه شنبه در قرقيزستان آغاز شده اما رواديد بازيكنان تيم ملي كشورمان در همان روز شروع مسابقات صادر شد كه به همين دليل ملي پوشان اعزامي نتوانستند دراين دوره از رقابت حضور پيدا كنند.

گفتني است دوتن از داوران جوجيتسو كشورمان به نام‌هاي نصرالله كاكاوند واميرهمسايه به عنوان داور اين مسابقات به قرقيزستان اعزام شدند.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

وضع دونادوني مشخص نيست

وضع روبرتو دونادوني سرمربي تيم ملي فوتبال ايتاليا در پايان مسابقات فوتبال جام ملت‌هاي اروپا در سال ‪ ۲۰۰۸‬مشخص نيست
    به گزارش ايرنا به نقل از خبرگزاري فرانسه از رم ، هنوز مشخص نيست در پايان اين مسابقات ، دونادوني قرارداد خود را با فدراسيون فوتبال ايتاليا براي هدايت اين تيم تمديد كند.
    گفته مي‌شود مسوولان فدراسيون فوتبال ايتاليا از از كارلو انجلوتي براي هدايت تيم ملي فوتبال اين كشور دعوت به كار كنند.

، خبرگزاري جمهوري اسلامي ‪۸۷/۰۱/۰۲

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •