ایول این سفیده چقدر معرکه هست اون mgs4 edition عجب رنگی داره حالا کی میاد ؟؟؟
ایول این سفیده چقدر معرکه هست اون mgs4 edition عجب رنگی داره حالا کی میاد ؟؟؟
مشکل سر کپی خور کردن بلوری هستش که به این راحتی ها نیست
ای ول پسر...عجب رنگیه این MGS4 Limited Edition!بر عکس بعضی ها که هم بازی تاپشون و هم رنگ Edition بازیشون به لجن میمونه،این MGS4 واقعا ترکونده!چرا نمیاد؟همزمان با ریلیز بازیه mgs این پک هم وارد بازار میشه. جالب اینه که این اولین پک از ps3 هستش که با dual shock3 میادایول این سفیده چقدر معرکه هست اون mgs4 edition عجب رنگی داره حالا کی میاد ؟؟؟
از لحاظ اقتصادی 40 گیگ ولی اگه 40 گیگ بگیری دیگه نمیتونی بازیای ps2 و ps1 بازی کنی. البته اگه اورجینالشونو داری!مدل40 گیگ بهتره یا 80 گیگ از هر لحاظ؟
چند تا رایتر بلوری میخوای اینجا برات اسم ببرم؟ و همین طور بلوری خام.مشکل سر کپی خور کردن بلوری هستش که به این راحتی ها نیست
من جدا از همگی معذرت میخوام.یه مقدار هیجانی بودم.مایه شرمندگیه واقعا.
ادیتش میکنم.دوستانی هم که نقل قول کردن اگه ادیت کنن ممنون میشم.
بچه ها!مشکل هکر ها با BD نیست.مشکلشون با خود دستگاهه که کسی نتونسته Firmware اون رو کرک کنه.
من بیصبرانه منتظر MGS4 هستم...همین امروز MGS2 رو تموم کردم،تازه فهمیدم اسم بازی یعنی چی.تو کفم شدید...کسی میدونه دقیقا کی میاد؟
این که کمتر از 2 ماه دیگست!My GOD!!!
براى پيش خريد GTA4 و MGS4 بريد اينجا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا چرا فقط ps3 40 gig تو بازار موجوده.من تو دبی نوع دیگه نمیبینم ایا تو ایرانم همینه؟ضمنا به صلاح هست ps3 80 gig بگیرم یا برم سراغ 40 گیگ؟
اون 40g كه ميبيني تو دبي سري 2008 جديدن
تو ايران همه اش هست
از نظر من فرقي نميكنه
اگه میخوای بازیای ps1&2 روی ps3 بازیکنی برو 80 گیگ بگیر اگه نه برو 40 گیگ بگیر.اقا چرا فقط ps3 40 gig تو بازار موجوده.من تو دبی نوع دیگه نمیبینم ایا تو ایرانم همینه؟ضمنا به صلاح هست ps3 80 gig بگیرم یا برم سراغ 40 گیگ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)