اندازه استاندار برای منو ها به اینصورت هست:
selected=64 x 42
unselected=55 x 34
معین جان معلومه که پر میشه.اگه دقت کنی بعد از ریختن منوی فلش میزان حافظه داخلی کم میشه.تا زمانی که حافظه داخلیت پر نشده میتونی منو رو گوشی بریزی.
اندازه استاندار برای منو ها به اینصورت هست:
selected=64 x 42
unselected=55 x 34
معین جان معلومه که پر میشه.اگه دقت کنی بعد از ریختن منوی فلش میزان حافظه داخلی کم میشه.تا زمانی که حافظه داخلیت پر نشده میتونی منو رو گوشی بریزی.
سلام آقا توحید گل .
خب من هم برا همین می خوام ببینم می شه مثلا منوهایی رو که دلمو زد ، یا به نظرم بد اومد ، پاکشون کنم ، و چجوری ؟
از محبت تو هم ممنونم ، مرسی .
یا حق
با سلام
چجوری میشه بعد از وارد کردن یه منو دوباره بشه به حالت اولی برگردوند ؟
با تشکر
کسی میدونه اون منویی که تو پست 633 هست چجوری بریزم jتو k810? آخه با منو های دیگه فرق داره
شرمنده که نمیتونم نقل قول کنم مشکل از اینترنتم هست
خانم بهنازی تنها راهی که هست ml اورجینالش رو گیر بیاری و دوباره بریزی
اقای dhamid اون منو مثل بقیه منو ها هست فقط یه زره فرق میکنه بریز هیچ مشکلی نداره
[quote=D E V I L;2343434]اندازه استاندار برای منو ها به اینصورت هست:
selected=64 x 42
unselected=55 x 34
اقا توحید خیلی اقای دمت گرم بازم معرفت شما
ممنون منو رو ریختم مخصوصا" با اون تمی که توش بود خیلی باهال شداقای dhamid اون منو مثل بقیه منو ها هست فقط یه زره فرق میکنه بریز هیچ مشکلی نداره
یه سوال دیگه:
منو های گوشی های دیگه به k810 میخوره
میخره ولی سایز گوشیهای دیگه هم باید 320*240 باشه
نه اینکه برای کا750 رو کا800 بزنید
سلام،
دوست بنده یک گوشی K750 داره که تبدیلش کرده به W800. دیروز می خواستم از منوهای فلش چند تایی رو روی گوشیش بریزم ولی برنامه XS++ نوشت که گوشی Brown هست و نشد رو گوشی منو بریزم. حالا سوال اینه که به هیچ طریقی نمیشه رو گوشی منوی فلش ریخت؟
مگه برای تبدیل گوشی به W800 نباید گوشی RED باشه؟
اصلا w800 منوی فلش ساپورت نمیکنه (فقط معمولی ساپورت میکنه)
اگه با برنامه ستول کار کنید میشه ریخت نه رو w800 اگه w810 بود میشد
اگه با ستول فلش کردید باید یه لوگ میگرفتید میدید رد بود یا برون اگه رد باشه مشکل نداره
اگر هم براون باشه فکر کنم با باکس میشه به رد تبدیل بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)