این کیتی که می گین چطوری کار میکنه ؟
این کیتی که می گین چطوری کار میکنه ؟
دوستان باز هم آپدیت جدید برای N73me معرفی شد ......
امروز بطور اتفاقی داشتم سایت نوکیا رو چک میکردم که دیدم ورژن 4.07363.2.1 برای این گوشی معرفی شده گفتم به شما هم اطلاع بدم دوستانی که میخوان گوشی خودشونو آپدیت کنن در جریان باشن ....
من هنوز از تغییرات بعد از آپدیت اطلاعی ندارم چون تازه الان دارم دانلود میکنم اما هر موقع دانلود و نصب تموم شد تغییراتشو بهتون میگم ....
بهتره خودتون هم چک کنید ........
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
V4.0726.2.0.1
26-06-2007
RM-133 Nokia N73(39.01) Product Code:0539101
سلام مشكل من هنوز حل نشده.اصلا با عقل جور در نمياد سيم كارتم تو گوشياي ديگه sms ميفرسته سيم كارتاي ديگه هم توي n73ي من جواب ميدن فقط سيم كارت خودم تو اين گوشي جواب نميده يه جورايي مطمئنم كه هر 2 تاشون سالم هستن به نظر شما برم سيم كارتم رو عوض كنم ؟
يعني برم مخابرات بگم اين سوخته يكي المثني بده بهم ممكنه درست شه ؟
وقتی سیمکارت ایرانسل میزاری تو گوشیت msg. center رو عوض می کنی؟یا بدون عوض کردن sms رد میشه؟
نه عوض نميكنم همين جوري رد ميشه .يعني نيازي به عوض كردن نيست خودش عوض ميشه سيم كارت دولتيه ديگه اي رو هم ميذارم خودش عوض ميشه و ميره رو 9891100500+ اونم همين طوري بدون عوض كردن رد ميشه .البته اگه منظورت اين بود ....
می خواستم یقین حاصل کنم که توی تنظیمات sms حواست باشه که msg. centre in use مهم هست،حتما باید ماله مخابرات باشه که مثل اینکه حواست بوده
مطمئنی؟ من کسه دیگه ای رو هم دیده بودم که این مشکل رو داشت، در ضمن می خواستم آپ کنم گفت nsu ورژن جدید اومده و باید نصب کنی، منم دانلود کردم و نصیش کردم، با این حال نشد، پیشنهاد دیگه ای دارین؟
سلام دوستان
من جديدا يه N73 خريدم . اما يه مشكل دارم و اونم اينه كه نميتونم به كامپيوتر وصلش كنم يعني از طريق USB كه وصلش ميكنم سيستم نمي شناسه اونو.
البته يكي از دوستان به من پيشنهاد داد تا يه ram reader بخرم و ram رو داخلش بذارم واز اين طريق با كامپيوتر تبادل اطلاعات كنم اما باز هم درايو مموري گوشي ام رو باز نميكنه ؟؟ نميدونم مشكل از كجاست .
البته مموري گوشي هاي ديگه رو كه ميذارم باز ميشه ؟؟
كسي ميتونه كمكم كنه ؟؟؟؟
در چه حالتی نمیشناسش ؟
رو مموری کارتت پسورد داره که با ریدر نمیشناسش
پسوردشو برداری درست میشه
سلام به دوستان
راستش من نمیخوام تعریف کنم اما این گوشی تو کل دنیا ترکونده
جی اس ام ارنا اون رو بر تر از سونی اریک کا 850 معرفی کرده
کا 800 چیه بابا
مرسی از همه دوستانم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)